BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #978966 przez Miluniaa
Dziewczyny tak Was czytajac zaczynam sie cieszyc ze tesciow i rodzicow mam daleko ;)
Juz Wam zdaje relacje po wizycie :) Torbieli nie ma :woohoo: dzisiaj 1 dzien z clo, a 11 maja na wizyte czy pecherzyki pekly jak nie to zastrzyk ;) Znow nowe nadzieje budza sie we mnie :)
Dziekuje za kciuki :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #978973 przez Nefri
Miluniaa super wiadomości :)

Moja beta z dzisiaj to 11593, tsh 1,26, progesteron 26. Beta urosła książkowo, progesteron niby mniejszy, ale w tamtej ciąży też tak miałam, że raz był mniejszy raz większy, ogólnie w ciąży już się raczej progesteronu nie bada jak beta rośnie, ja to zrobiłam na własną rękę. Poza tym progesteron wydzielany jest pulsacyjnie, więc takie jedno badanie raczej nie jest miarodajne. W każdym razie jestem spokojniejsza i czekam do 16 maja

9 lata 7 miesiąc temu #978977 przez natB
Milunia tak się cieszę :D... nowy cykl nowa szansa :D i nadzieja :) :) czekamy i zaciskamy kciuki :D... oj zazdroszczę, że nie mieszkasz ani z teściami, ani z rodzicami :D nie chcesz się zamienić? heh :P

Nefri nooo to jeszcze raz gratuluję :) jesteś w ciąży, fasola ma się git :) cieszę się :)

Aklim oby wszystko było po Twojej myśli... leczenia? dlaczego? starasz się leczyć na własną rękę?

martyna.. bo dziadki twierdzą, że wiedzą lepiej... wiesz doświadczenie etc. :/ wkurza mnie to... wtykają swoje 4 szanowne litery tam gdzie nie mają!

My po szczepieniu... Władek był dzielny, chociaż dał popis, ale najważniejsze, że ma apetyt, temp. na razie nie ma, ładnie zasnął... oby ładnie nam nocka minęła :) w nagrodę naciągnął mamę na małą ciężarówkę :P, wafelka od loda i spacer na plac zabaw też zaliczony :D to był udany dzień :)

9 lata 7 miesiąc temu #978979 przez martyna_z
Nat czasami warto posłuchać tych rad wynikających z doświadczenia ale problem w tym że Ci sami dziadkowie często zupełnie inaczej wychowywali swoje dzieci i teraz inaczej traktują wnuki. Bo uważają że dziadkowie są od rozpieszczania. My mamy i jednych i drugich rodziców daleko to ma swoje plusy ale też niestety chyba więcej minusów. Ja miałam zawsze fajną więź z babcią i bardzo bym chciała żeby moje dzieci też kiedyś miały szansę taka zbudować.

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #978997 przez aklim88
Nat - Nie leczyłam na własną rękę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nefri - wyniki super, kiedy doczekamy się suwaczka? Nawet nie wiem który to tydzień może być u Ciebie. Jak się czujesz?

Milunnia - świetne wieści, oby wszystko ułożyło się po Twojej myślli. Trzymam kciuki

Aggi - jak Maksiu i jego bunt?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 7 miesiąc temu #978998 przez aklim88
B)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 7 miesiąc temu #979014 przez natB
Aklim
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale dziś ponury dzień buuu. Jutro ostatni dzień w pracy i od czwartku mam wolne :D

9 lata 7 miesiąc temu #979028 przez aggi
cześć :kiss: u nas już 17st, a niby 14 miało być ;)

aklim trzymam kciuki za wynik rozmowy :blush: B)

martyna dokładnie robią mętlik dzieciom.

Milunia zaciskam kciuki :)

Nefri buziaki :kiss: przepiękna beta ! :)

nat dzielny Władek :D wrzuć foto :side:

aklim
a Maksowi skok rozwojowy minął, jest lepszy, ale jeszcze co jakiś czas ma jakieś 'problemy' i wyrywa się albo płacze nie wiadomo o co. Oby mu minęło ;)
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #979041 przez zancik
U mnie od rana piękna pogoda duszno jak cholera nie ma opcji żeby z tego deszczu i burzy nie było :( Wczoraj znowu wieczorem wyłam mam już dość tych hormonów :( :( Oczywiście pokłóciłam się z M aj tam i także tyle wytzrymuje bo ja to był już dawno chyba zwariowała :laugh: Koleżanka już za dwa tyg rodzi a tu jeszcze tyle czasu nie przerażało by mnie to gdyby nie czekały mnie upały :angry: :angry:

Aklim kciuki nadal zaciśnięte :)

Nat masz rację to czekanie jest najgorsze.Wład dzielny chłopak :kiss: :kiss:

Miluniaa super wieści :) Super,że masz pozytywne nastawienie ;)

Nefri no beta piękna jeszcze raz GRATKI :kiss: :kiss: i dawaj nam tu suwaka ;)

Aggi ja mam teściów blisko siebie ale na szczęście mają gospodarkę i nie mają zbyt czasu żeby często u nas bywać a ja też często tam nie jezdzę.Teściu raczej wtrącał sie nie będzie ale teściowa może wtrącac swoje 5 groszy,ale ja się nie dam o nie nie nie :evil: :evil: :evil: Teściowie nie zła Ci niespodziankę zrobili ja też nienawidzę jak ktoś np.przyjedzie bez zapowiedzi :angry: :angry: Maksiowi na pewno minie :kiss: :kiss:
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 7 miesiąc temu #979058 przez Sandruska1995
A ja mam kochanych teściów, i uwielbiam wręcz do Nich jeździć, zawsze pomogą. A my im. Dogaduje się z nimi lepiej niż z rodzeństwem M :)
U mnie 3 dni przed owu, przytulanki były :woohoo: Witamy 2016 :side:

9 lata 7 miesiąc temu #979064 przez miśka23
nefri gratulacje :kiss:

Czy któraś może mi wytłumaczyć dlaczego są dwie kreski? to już 23 dzień cyklu.
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #979069 przez Sandruska1995
miśka ja się nauczyłam od dziewczyn , że po malinach już się nie powinno testować . Ja mam cykle 30dn i raz został mi test owu i zrobiłam dzień przed @ i wyszły malinki, a potem @ nadeszła. A Ty w którym dc miałaś malinki? :)

Mnie wzięło na wspomnienia i dopiero teraz zauważyłam, że moje dziecko spanie wyniosło z brzuszka heeh :silly:
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #979072 przez miśka23
Sandruska Faktycznie chyba wygodnie było w brzuszku w tej pozycji :P

Nie wiem kiedy miałam malinki, zaczęłam testować 16 dc były mocne ale nie identyczne.

9 lata 7 miesiąc temu #979076 przez magmus88
Miśka, ale to nie jest pozytyw..... :) druga kreska może być bledsza.....

9 lata 7 miesiąc temu #979078 przez miśka23
czyli tak bez powodu są dwie kreski? pozytywne są tylko jeśli są obie malinowe?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka