BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #979787 przez MARI
Hej hej dziewczyny ja też wpisuję się na 2016 :) :)

Zancik jak tam samopoczucie?
Dziewczyny wstawcie fotki brzuszków- ja tak lubię je oglądać ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #979800 przez magmus88
miśka, do mnie teź @ przyszła te 3,4 dni wcześniej

sandrusia śliczny maluch :)

u mnie dziś był mały od siostry, jaki on jest przekochany.....

Tak jak już pisałam.... @ przyszła a cykl był ZNOWU bezowulacyjny..... nic, czekam na operacje i później na monitoring (szkoda, że dopeiro w lipcu) ale przynajmniej będę miała do czego odliczać :)
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 7 miesiąc temu #979907 przez Sandruska1995
Co tu taka cisza? :dry:
Dziewczyny chyba pracują nad staraniami :) która kiedy testuje?

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #979923 przez brown24
Ja testuje, tzn bede, dzis ostatni dzien @, ale testy z all jeszcze mi nie przyszły :woohoo: ale ja nie opieram sie tylko na testach, u mnie wcale jakies maliny nie wychodzą.. mierze temp i obserwuje sluz, i nawet sie zastanawiam czy testować teraz bo troche mnie te testy stresuja i ciagle mysle o tym. Ale też wierze że 2016 bedzie szczesliwy :))
Sandra slodki maluch ;)
Joanna pozytywne nastawienie musi być, na pewno w koncu sie uda :) U mnie @ pojawil sie po ciązy biochemicznej,ale to dobrze,bo znaczy ze wszystko wraca do normy i mozna się już starać :)

9 lata 7 miesiąc temu #979933 przez Sandruska1995
brown ja zrezygnowałam z testów właśnie bo mnie stresowaly i dostawała m do głowy.
Ja teraz czekam na efekty juz choć za bardzo na nic nie liczne bo przytulanki były tylko 4 dni i dzień przed owu. Facet mi się rozleniwil w tym miesiącu :P

9 lata 7 miesiąc temu #979940 przez natB
Wknd weekendem, ale czas wrócić :dry: no ale 3 B) dni i znowu wolne :D i zaliczylismy zakupy grill i roczek :) u nas spokojnie...Ja jestem juz 9 dni po pregnylu, nie wiem czy jest sens testować, ale mam wizyte w piątek także musze wiedzieć z jakim iść nastawieniem :) z ciekawości 3 dni temu zrobiłam ciążowy i hcg juz nie był, bo test wyszedł negatywny :) dostałam pół dawki,wiec krócej się utrzymał w organizmie :) w czwartek przetestuje jeszcze raz :) ale jestem raczej nastawiona na niepowodzenie...

A Wy jak spedzilyscie wknd majowy?
brownja wiem, że Ci się uda ba jestem pewna :)

9 lata 7 miesiąc temu #979973 przez zancik
Hej :) Majówka zleciała raz dwa byliśmy wczoraj z M w tym Arboretum w Rogowie pieknie wszystko kwitnie a magnolie są przepiękne ale juz nie dla mnie takie chodzenie nogi mnie bolały jak cholera :angry: Mama z bratem już w domu jest mi ciężko jak cholera to juz nie to samo jak bylismy sami wczoraj M zmusiłam do przemeblowania u nas w pokoju żeby zobaczyć czy łóżeczko nam wejdzie i niestety tylko w jednym ustawieniu się mieści :( :( :( ciasno jak cholera będzie no ale cóż musimy jakoś się z tym pogodzić jestem przy nadziei że może dostaniemy mieszkanie socjalne jesli się latem zwolni jakieś .

Sandruska synus przystojniaczek :)

Mari a co u Ciebie?zaraz wstawię fotkę specjalnie na Twoje zyczenie ;)

Magmus zleci raz dwa do lipca ;) :kiss:
Podziękowania: MARI, Sandruska1995

9 lata 7 miesiąc temu #979984 przez magmus88
Zancik, co za chatka!!! Spora :D ale zazdroszcze....

U mnie weekend majowy bez wypoczynku.... miałam urodzinki więc było szykowanie i świętowanie ehheh.

Ja jestem dziś po pierwszym dniu mojej nowej - starej pracy :D jak to dobrze wrócić na stare śmiecie.... :)
Podziękowania: zancik

9 lata 7 miesiąc temu #979998 przez natkka
Ja z moim J. pojechaliśmy do Dortmundu odwiedzić rodzinę i zrobić zakupy w primarku :) niestety nie udało mi się kupić tego czego chciałam (pościel w rozmarze 220x230), ale trydno, może następnym razem :)
Ja jestem już po @, za to potwornie chora, ledow utrzymuje się na nogach więc ciągle leże i śpie, mam nadzieje, że do owu mi przejdzie :)
zancik - masz już co dźwigać więc się oszczędzaj :)

9 lata 7 miesiąc temu #980011 przez Miluniaa
Zancik ale piękny ! :cheer: :cheer: :cheer: Zazdroszcze !!!!! :woohoo:

9 lata 7 miesiąc temu #980017 przez miśka23
Sandruska ja jeszcze 2-3 dni i skończy mi się @ więc zacznę testować

zancik śliczny brzusio :kiss:

A ja na weekendzie odpoczywałam razem z mężem :) troszkę grillowaliśmy i tyle :)

9 lata 7 miesiąc temu #980024 przez betka81
zancik śliczny brzuszek i już sporawy :P

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!!!!
2016 będzie Wasz i tego wam wszystkim życzę z całego serducha! Powodzenia dziewczyny!
Podziękowania: martyna_z, zancik, joanna1991

9 lata 7 miesiąc temu #980053 przez joanna1991
BROWN ja to za każdym razem jak dostaję @ to sobie mówię że w następnym miesiącu będzie lepiej :) No to teraz odliczaj do swojej @ i przyjemne staranka trzeba będzie zacząć :D hi hi życzę wam żeby się udało szczęśliwie :*

ZANCIK twój domek rośnie jak na drożdżach! za każdym razem co wstawiasz zdjęcie brzuchola to jest coraz większy :* Piękny jest :*

NATKKA zdrowiej szybko :* widzę że wszystkie będziemy mieć intensywne starania w podobnym czasie :D hi

U mnie majówka zleciała szybko.. trochę na grillu byliśmy, a to na spacer mąż mnie zabrał i jakoś tak czas nam zleciał :) Jutro do pracy na rano a tu spać mi się nie chce :(

Dobranoc kobietki :*

9 lata 7 miesiąc temu #980065 przez martyna_z
No no Zancik faktycznie masz co dźwigać :)

Grunt to pozytywne nastawienie ;) szkoda tylko że nie zawsze jest o nie tak łatwo. Ale cóż trzeba walczyć ;)

Betka :* a Ty jak się czujesz?

Joanna ja też do pracy na rano w tym tygodniu, więc łączę się w bólu ;) najgorsze jest to że zanim się przyzwyczaję do wstawania to w nocy się budzę po kilka razy bo boje się że budzik nie zadzwoni i zaśpię ;-P

9 lata 7 miesiąc temu #980074 przez MARI
Witam tak na szybciocha przed pracą :) pogoda piękna i trochę mi się nie chce do pracy iść.
A weekend zleciała bardzo szybko :( tak jak i u ciebie JOANNA był grill, spacery i koniec laby.
Ja oczywiście na @ nie czekam, planowo niby w weekend można się spodziewać, ale myślę że pobłądzi :P

ZANCIK ale ten twój brzusio to teraz rośnie jak na drożdżach- śliczny. Mimo że pewnie coraz ci ciężej to też taki chcę B)

Dziewczyny starające walczymy dzielnie :silly:

MIŁEGO DNIA kobietki :) :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka