BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #980352 przez Sandruska1995
patikierc to Trzymam kciuki. Mnie jednak mama w balona zrobilam i nie wysłała mi tych tabletek :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #980420 przez MARI
Hej ja tak na szybciutko :)

BETKA ale super brzusio- też chcę ;)

zajrzę wieczorkiem

9 lata 7 miesiąc temu #980439 przez magmus88
Witajcie....

U mnie dziś też cały dzień leje...

Tak zancik, to mój rocznik ;)

Kobietki a ile ten cały costangus kosztuje? Może też zainwestuje :) mam nadzieje ze nie zaszkodzi!

Pati - oczywiście, że pamiętamy o Tobie i tęsknimy :)

Ja przed chwilką wróciłam z pracy, jem obiadek.... a na kolację dla mojego mężunia zrobię pizze.... zostało mi dużo serka, po co ma schnąć :)

9 lata 7 miesiąc temu #980466 przez Patikierc
Magmus- ja castangus kupuje po 28zł na pewno nie zaszkodzi :)

U mnie się rozlalo juz chce do domu a tu jeszcze godzina. Ciśnienie leci chyba bo zasypiam na siedząco.

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 7 miesiąc temu #980490 przez miśka23
siedzę na necie i tak wyczytałam coś o ziołach ojca sroki. Któraś coś o nich słyszała? A może brałyście takie?

9 lata 7 miesiąc temu #980493 przez martyna_z
Zancik, Magmus ja też 88 :-)

Nat głowa do góry. Nowy cykl nowa szansa :-)

Betka brzuszek cudny :-)

Piszcie dziewczyny. Nie rezygnujcie, jesteście kopalnią wiedzy ;-)

A gdzie jest Chudzinka i jej Chudzinek?

U mnie chwilowy spadek nastroju bo zbliża się koniec cyklu więc standardowo się denerwuję nawet bardziej podświadomie bo świadomie staram się to kontrolować. Oby do przyszłego czwartku.
Podziękowania: betka81

9 lata 7 miesiąc temu #980499 przez magmus88
O właśnie... chudzinka!!!!!!! Wywołujemy Cie :))

Kobiety, w rossmanie jest teraz promocja, - 49% na min. lakiery do paznokci. Kupiłam sobie lakier + top coat z sally hansen. To niby takie hybrydowe lakiery ale bez lampy.... zobaczymy czy się spiszą. Właśnie jestem w trakcie malowania paznokci :D

9 lata 7 miesiąc temu #980500 przez miśka23
magmus daj znać jak te lakiery. Też o nich czytałam i jestem zaciekawiona. Ile kosztują?

9 lata 7 miesiąc temu #980520 przez magmus88
jak dla mnie są tragicznie drogie!!!!!!!!!!!! 34zł sztuka....

ale jak teraz jest połowa taniej to się skusiłam i zaszalałam.... tak pod te moje urodziny :D

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #980559 przez Sandruska1995
Ja jestem 8 dni przed @ . A co najlepsze wczoraj zadzwonili z pracy gdzie składałam papiery w styczniu :blink: Najbardziej chyba przeraża mnie to że jak bede miała druga zmiane od 14-22 do nie będe dziecka widziała cały dzień bo od 8 do 16 bedzie w przedszkolu :( :( :( I jadę jutro podpisać umowę . Ale jak będę w ciąży to zwolnić mnie nie mogą , a do 6 miesiąca mogę tu pracować gdyby już się udało :) Dam radę ! :side:
Tylko gorsze jest to , że od poniedziałku do pracy a u nas w przedszkolu strajk od jutra do wtorku :evil: :evil:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #980575 przez zancik
Nefri :kiss: właśnie kazdy mnie pyta czy to nie blizniaki bo duzy brzuchol jak na ten tydzien :woohoo: Słyszałam o tych pozycjach ale ich nie praktykowałam :P ;)

Magmus i Martyna to przybijam piątke :) ;)

Agge co u Ciebie?
Ula?
Julka?
Moniq?
Ann?
Messy?
Chudzinka?
Aklim?
Pinezka?
Majka?
Ada?
Moof?

i Wszystkie kobietki które pominęłam?

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #980633 przez Ada2424
Zancik a dziękuję ze o mnie pamiętasz :* u nas wszystko ok córeczka rośnie i jest baaaardzo kochana :) pięknie się już do nas uśmiecha jest cudowna, jesteśmy w niej zakochani po uszy ;) tylko kompletnie brak czasu bo co chwila jest coś do roboty jak nie przy Julitce to w domu i tak w kółko korzystamy z pięknej pogody i jak najwięcej spędzamy czas na powietrzu :) a jak Ty się czujesz ? U Ciebie juz 28 tydzien szok jak to zlecialo :woohoo: jeszcze chwila i tez bedziesz sie cieszyc corcia tak jak i ja ;) a brzus masz cudny.Właśnie Julisia się budzi wiec zmykam.

[/url] [/url]
Podziękowania: aggi, martyna_z

9 lata 7 miesiąc temu #980677 przez Sandruska1995
Dziewczyny pomozcie :(
Chodzi o to ze jutro o 13 mam jechać podpisac umowę o prace i tu mam wiele domyslenia.
A wiec moje dziecko jest najmłodsze w przedszkolu , nie mówi za duzo. Wczoraj jedna dziewczynka (,tez polka) uderzyła go , przemilczalam wiadomo to dzieci , ale dziś rano znów to samo ! Poprosilam szwagierkę żeby poszła ze mną do nauczycielek powiedziec a one suk... , ze one tego nie widziały to tak nie było i ze to moje dziecko jest nieznosne ! No zesz kur... to po co one tam są? I gdzie one są jak wiecznie nie widza co się dzieje i od czego dzieci maja siniaki. Zawsze mówią ze pewnie na dworze gdzieś uderzyły. ;/ i nie wiem czy iść do tej pracy czy wypisać malego o zająć się nim w domu. Fakt mój mały tez zadziora potrafi walnac , a dla nich to norma ze dzieci się biją. :O
Co byscie zrobiły? :unsure:

9 lata 7 miesiąc temu #980680 przez Patikierc
Hej dziewczyny! Kurcze wczoraj byłam na monitoringu mój 20dc myślałam że mi powie że to już owulacja jak w tamtym miesiącu a tu dupa.. pęcherzyk na lewym jajniku 15mm,endo 7mm,prawy jajnik pusty! Niby kazała się starać od soboty,i w poniedziałek mam się do niej znów zgłosić! I teraz nie mogłam spać,bo myślę czy faktycznie może owulacja się przesunąć o kilka dni? Czy po prostu nie wykształciło mi się jajeczko? Oczywiście zapytałam czy wszystko ok ona mówi że tak ze nie patrzy się na dni bo to róznie bywa ale jakoś mnie nie przekonała! Posmutniałam po wyjściu od lekarza :( bo już liczyłam że biorę castangusa i że będzie dobrze! Może wy mi coś powiecie z własnego doświadczenia czy tak może być faktycznie?

Szczęśliwi!

9 lata 7 miesiąc temu #980682 przez Patikierc
magmus88-jak paznokcie? ja dziś chyba jadę po te lakiery! Też zaszaleje :D

martyna_z-nie denerwuj się bedzie dobrze przeganiamy wredote @!!

miska23- też czytałam o tych ziołach ale lenistwo mnie objeło i nie szukałam już gdzie mogę je kupić,ale może warto spróbować.

Szczęśliwi!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka