BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #980123 przez zancik
Witam :)
Piękna pogoda podobno dziśjest najcieplejszy dzień :) :) Ja już wstawiłam drugie pranie za jakies 40 min się wyłączy jeszcze sznurek mi się urwał i musiałąm nowy zamontować ciężko było ale jakoś dałam radę ;) teraz chwila odpoczynku kawka i kawałek jabłecznika :)

Magmuś to spóznione STO LAT STO LAT :kiss: :kiss:

Natkka wracaj szybko do zdrowia :kiss: :kiss: No juz jest coraz ciężej z brzusiem niestety czasem nie da się oszczędzać.

Betka ostatnio tak urósł :) A jak Ty się czujesz? :kiss:

Joanna nastawienie masz super trzymaj tak dalej ;) Tez mam ostatnio wrażenie,ze brzucho rosnie jak szalone :woohoo:

Martyna tez zawsze bałąm się,że budzik nie zadzwoni i się w nocy budziłam i patrzyłąm która godzina ;)

Mari to modlę się oby ta @ zabładziła u Ciebie na długooooooo :kiss: :) :) Oj tak jest z dnia na dzień coraz ciężej,ale pocieszam się tym,że już coraz bliżej rozwiązania :laugh: ;)

DZIEWCZYNY STARAJĄCE SIĘ MOCNO WAM KIBICUJĘ I TRZYMAM ZA WAS KCIUKASY :kiss: :kiss: :kiss:
Podziękowania: martyna_z

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #980171 przez aggi
dzień dobry, witam się po długim weekendzie ;)

9 lata 7 miesiąc temu #980182 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #980230 przez betka81
martyna zancik nawet nie chce mi się narzekać na dolegliwości ciążowe, wystarczy, że się poużalam na czerwcówkach. Im bliżej porody tym coraz gorzej...

A to mój bebzolek.....zarażać się pod ten 2016

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: martyna_z

9 lata 7 miesiąc temu #980231 przez betka81

Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #980253 przez magmus88
Betka, przepięknie! Śliczna sukienka :D

natB - ?? :D bo chyba nie kumam :D

zancik - dzięki... urodziny sprawiają, że zdaję sobie sprawę jak czas szybko ucieka....
Podziękowania: betka81

9 lata 7 miesiąc temu #980256 przez joanna1991
MARTYNA ja dziś nad ranem praktycznie co godzinę się budziłam i sprawdzałam godzinę, jakoś głupi nawyk i wstałam przed budzikiem :(

MARI kochana nasza też trzymam kciuki za was oby ta @ nie przyszła i życzę ci żebyś szybko nam się pochwaliła teściorem, ale.... ciążowym :D :*

ZANCIK ten czas tak leci jak szalony że zaraz będziemy oglądać zdjęcia Tosi <3

BETKA mamuśka świetny brzuchol :*

Dobranoc kobietki :*

9 lata 7 miesiąc temu #980290 przez miśka23
betka ślicznie :) oby każda z nas taki piękny miała ;)

9 lata 7 miesiąc temu #980297 przez betka81
miśka doczekacie się, wierzę w to i mocno Wam wszystkim kibicuję!

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #980298 przez Patikierc
Hej dziewczęta trochę mnie nie było :whistle: ale nie tęskniłyście widzę :laugh: :laugh:
betka- śliczny brzusio! już się nie mogę doczekać kiedy nam takie urosną! zarażam się!!
joanna-głowa do góry super podejście,zaraz znów się zaczną staranka :evil:
magmus88- sto lat sto lat! też spóźnione ale.. szczere :kiss:
zancik- :woohoo: jak ten czas szybko leci już tak bliska do końca i tak daleko od początku a dopiero co się zaczynało :woohoo: super!! :laugh:
aklim-u ciebie też czas sunie do przodu,super że udało ci się słyszeć bicie serduszka piękna chwila musiała to być! B)

tyle stron przez ten czas poszło że nie nad robie jak kogoś pominełam to przez brak pamięci a nie złośliwość :P :whistle: mam nadzieję że teraz będę na bierząco,aa i co do tematu wychowania dzieci również nie chciała bym żeby mi się wpierniczała czy teściowa czy mama,z nimi na początku trzeba brutalnie okreslić warunki i powiedzieć że chce się po porodzie spokoju.. (wiem że pewnie temat już za wami :lol: ale jeszcze wrzuciłam swoje trzy grosze)

u mnie bez zmian :lol: w sobote wypada owulacja,więc już pracuje nad tematem :evil: jutro idę do pani ginekolog na zobaczenie jak w tym cyklu moje pęcherzyki albo pęcherzyk, jak to tam się rozwija sytułacja,w miedzy czasie była na badaniach TSH-1,890 FT4-1,11 więc jeśli możecie poradzić jak wy to widzicie?niby mieszcze się w normie nawet dobrze ale chciała bym usłyszeć co wy myślicie na ten temat?

sandruśka- narazie też nie robie testów owulaycjnych zapominam wieczorem o nich :laugh: ale nigdy mnie nie stresowały :P bardziej były nie wyjaśnioną zagadka :laugh:

aaa no i biorę castangusa B) więc jestem pełna nadziej że tan cykl się uda!

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 7 miesiąc temu #980316 przez zancik
Witajcie :)
Pogoda okropna szaro ,buro i ponuro :( :( :( i do tego pada :( :( :(

Betka śliczny brzuś.Jeszcze troszkę i wszystkie dolegliwości miną :kiss: :kiss:

Magmus no niestety starzejemy się :P ja urodziny mam w lipcu i jeśli 88 to Twoj rocznik to możemy przybić sobie piątke ;)

Joanna to jest naprawdę niewiarygodne jak ten czas szybko leci :woohoo:

Pati dokładnie pamietam jak robiłam testy owu i ciązowe jak leciałam na betę it.a tu juz 29tc :woohoo: Co do badań to sie nie wypowiem bo nie znam się na nich w ogóle :( No to działajcie działajcie :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #980330 przez natB
magmus aaa z tel ciężko mi się pisze, ucina mi słowa :pinch:

9 lata 7 miesiąc temu #980333 przez aggi
dzień dobry ;)
jakoś nie mam weny na pisanie tutaj ostatnio :pinch:

betka cudny brzuś, już bliziutko :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #980344 przez betka81
aggi ja też nie mam weny na pisanie tym bardziej, że ja już się starać na pewno nie będę....więc czytam co tam u Was!
No już blisko, blisko....wczoraj miałam wizytę i wszystko oki! A jeżeli Zoja postanowi wyjść jak jej siostry to zostało jej 3,5 tygodnia hehehe , zobaczymy co sobie wymyśli?

9 lata 7 miesiąc temu #980351 przez Nefri
Zancik, Betka super brzuchole macie ;) Zancik ja taki brzuch miałam, jak byłam przed porodem a urodziłam w terminie, więc Ty na 29 tydzień to bardzo pokaźny masz :)
NatB a czemu Ty właściwie ten zastrzyk sobie robiłaś? Miałaś robiony monitoring i pęcherzyki same nie pękały? Może też zacznij brać ten Castagnus to Ci wyreguluje cykle. Ja starałąm się 4 cykle, przez pierwsze dwa miałam też takie krótkie cykle 24,25 dniowe, trzeci cykl miałam 27 dniowy i 4 cykl też pewnie byłby 27 dniowy, bo 13 dnia miałam owulację. Może też przez stres i myślenie o tym tak Ci się te cykle skróciły. Może olej testy, zastrzyki i po prostu działajcie cały miesiąc co 2 dni. Ja tak zaszłam z Tymkiem, odpuściałam dopiero ok 23 dc ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka