BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #980691 przez miśka23
Patikierc czytałam że niektórym dziewczynom po castagnusie wydłuża się cykl. Więc może faktycznie owulację będziesz miała późnej.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #980742 przez zancik
Witam się z rana ;) pogoda ładna ale wczoraj nagle jak się zerwał wiatr to myślałam,że to koniec świata będzie masakra i lunęło porządnie akurat byłm zmierzyć tą działkę bo dostaliśmy ją co o niej pisałam :) i troszkę mnie zmoczyło :laugh: ale jaka piękna tęcza była :) M w sobotę zabiera się za ścinanie chajszczy i wycinanie zbędnych drzewek :) i powoli się będzie robiło altankę itd. ;)

Ada super,że u Was wszystko ok :) Buziaki dla Was :kiss: :kiss: :kiss: Ja czuję się dobrze tylko wiadomo brzucho rosnie i jest coraz ciężej :( Plecy też dokuczaja i męcze się bardzo szybko :( Boję się tych upałów jak ja je zniose B) Czas leci jak szalony oby do końca leciał tak szybko :)

Pati tak owu może się przesunąć o kilka dni ja też nie miałam zawsze w tym samym dniu cyklu.Nie ma co sie smucić będzie dobrze :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #980753 przez brown24
Sandruska a nie mozesz porozmaiwąć z kims wyzej, tzn z kims kto kieruje tym przedszkolem, dyrektorem ? i zglosić że przedszkolanki nie wiedza co dzieje sie w przedszkolu, nie moga wszystkiego bagatelizować , wiadomo dzieci to dzieci, ale one powinny łagodzić takie sytuacje, spory, a nie zwalać wine tylko na 1-go z dzieciaków.
a co do pracy to nie wiem co Ci doradzić.. zależy od waszej sytuacji materialnej , noi wiadomo dla mnie dziecko byłoby najważniejssze.

9 lata 7 miesiąc temu #980773 przez betka81
Pati może się tak przesuwać...
Ja planując tą ciążę obserwowałam swój organizm przez ponad pół roku tj testy owu, pomiar temperatury i obserwacja śluzu. I powiem Ci, że owu była od 11 dc do 18 dc, więc tydzień różnicy! Nie martw się. Owu może się przesuwać w zależności od wielu warunków a następuje wtedy gdy organizm jest w najkorzystniejszych. Czasem przez stres czy przeziębienie owu się przesuwa. A u Ciebie może i te tabletki też mają wpływ.

9 lata 7 miesiąc temu #980785 przez Chudzinka
Cześć dziewczyny :-) Ja ostatnio jakaś zaganiana jestem, energia mnie rozpiera i nie mam kiedy skrobnac... Dobrze, że mnie przywolalyscie i mojego Chudzinka, a właściwie... Chudzinke, bo wlasnie się dowiedziałam, że dziewczynka będzie ;-) Zaraz podeślę zdjęcie brzuszka, żebyście się zarazaly, trzymam kciuki za 2016 :-*

9 lata 7 miesiąc temu #980786 przez betka81
chudzinka a jednak dziewczynka! Łapaj buziole :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Ogromne gratulacje!

9 lata 7 miesiąc temu #980787 przez Chudzinka
Oh, nowa str...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: ulka1983, martyna_z, natkka

9 lata 7 miesiąc temu #980789 przez zancik
Chudzinka no to gratulacje córci :kiss: :kiss: Śliczny brzuś :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #980801 przez brown24
Chudzinka, piekny brzuś, urósł od poprzedniego zdjęcia:) super ze bedzie dziewczynka :)
A u mnie dziś 11dc cyklu ale śluz już powoli się zmienia więć dzis zapowiedzialam mężowi rozpoczecie działań :P Najlepsze ze testy mi dopiero wysłali ,więc beda pewnie w poniedzialek, także zdaje sie na nature narazie :))
Dziś piękny i sloneczny dzień :) także na spacerki dziewczyny! :) buziaki

9 lata 7 miesiąc temu #980808 przez Sandruska1995
Pod pisalam umowę. Od poniedziałku cały tydzień mam od 14-22 następny od 6-14 i tak na zmianę. Małego daje do przedszkola od 8-16 jakoś dam rade. Od 16 mój M go przejmuje. Nasza sytuacja jest dobra ale zawsze może być lepiej :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #980817 przez Pinezka
Chudzinka, no wreszcie widac brzuszek :) I dziewczynka bedzie :woohoo: Ciesze sie bardzo :)

Wszystkie rosnace domki, ktore tu ostatnio widzialam, sliczne sa :)

A starajace sie na pewno zasila szeregi mam na 2016, bo widze, ze az wiory leca :evil: :woohoo:

Ada - jak u ciebie w koncu historia z karmieniem sie skonczyla? Udalo sie przejsc na piers?

Junior wszedl teraz w super faze - przesypia noce, zaczyna sie interesowac zabawkami i je brac do reki i tym samym zajmuje sie sam soba przez dluzsze chwile, a do tego coraz wiecej dzwiekow wydaje :)
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #980862 przez magmus88
Patrzcie kobiety w co zainwestowałam... z tym, że ja będę musiała brać 2 tabletki dziennie... bo dosyć daleko mi do 60 kg ahhaha

Chudzinka, przepięknie wyglądasz :) mogłabym takie brzuszki oglądać godzinami.... tzn każdy ciążowy :) to jest takie MAGICZNE dla mnie :))) Macie już jakieś typy imion dla tej kruszyneczki??

Pinezka! Jaki Twój junior już kawaler heeh :) oczy węgielki ;)

Matko, co chwilę muszę edytować :D zapomniałam dołączyć fotki, ale już jest!
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #980870 przez joanna1991
ADA jeju jak dawno cię tutaj nie było :( miło wiedzieć że jesteś szczęśliwą mamusią swojej ukochanej kruszynki :*

CHUDZINKA noo to gratki córuni :* domek pięknie rośnie :*

PINEZKA twój królewicz jak szybciutko rośnie :)

Postanowiłam dać szansę testom owu :D i tak nie mam nic do stracenia :) w poniedziałek zamówię akurat żebym na następny weekend miała bo akurat tak te dni będą przypadać. Oprócz tego 18 maja mam wizytę u ginki, ciekawe co tym razem powie.... mam nadzieję że podniesie mnie jakoś na duchu..

Jutro wieczorem się odezwę jak wrócę z pracy :*

9 lata 7 miesiąc temu #980878 przez Chudzinka
Magnus
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pinezka, Junior śliczny. Żony nie szuka? ;-) Bo ja kandydatke mam ;-)
Dziękuję za komplementy. Powiem Wam, że już wyczekuje tych ruchów, ale nic na razie z tego. Może za miesiąc...
Miłego weekendu!

9 lata 7 miesiąc temu #980881 przez Miluniaa
Chudzinka gratulacje córeczki :* Brzuszek śliczny :) Teraz czekamy jak malutka pojawi się na świecie .
Ja z niecierpliwoscia czekam poniedzialku, bede miala usg czy popekaly pecherzyki.
Dziewczyny ja bede miala robione w 18 dc myslicie ze to nie za pozno ? Bo wg mnie takie usg to w 15-16 sie powinno robic troche sie boje zeby znow nie zaprzepascic...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka