BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #981633 przez Pinezka
Tyle sie rozpisalam i mi wcielo wszystko :(

Tak wiec krotko -
Zancik gratki i oszczedzaj sie
Sandra daj znac jutro
Pumcia dogrzebalam sie fotki mojego pozyt testu owu

U nas 23 w nocy prawie i wciaz 38 C na zewnatrz, Junior twardo w samej pieluszce. Nie wiem jak dzis zasniemy, chociaz tyle, ze od rana okna zamkniete i w mieszkaniu 26 C....
Załączniki:
Podziękowania: Pumcia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #981650 przez Sandruska1995
Dam znać rano :)
Szlag mnie trafi zaraz . Moje dziecko nie chce spać a juz po 23 :evil:
Do tego ja zasnąć nie mogę , strasznie piersi mnie bola i sutki mam sine. Chyba zwiastuje to @ choć tak mocno nie pamiętam kiedy mnie bolaly. A jutro do pracy . eh :blink:

9 lata 7 miesiąc temu #981657 przez aggi
dzień dobry ;)
Maks daje popalić, wszędzie chce szperać każda szafka czy szuflada a ja już nie mam sił tłumaczyć że nie wolno.. a to dopiero początek :whistle:
Wczoraj u fryzjera było OK, z moich włosów do pasa poszło z 7cm i czuję się łyso :D

brown to przegapiłaś owu tzn nie testowałaś kiedy była, ale jeśli działaliście to nic straconego :)

miśka widać mąż na poważnie podszedł do sprawy, takie coś się chwali :)

nat współczuję :( trzymaj się, trzymam kciuki !!!

zancik
ja sobie chwaliłam że w dzień kiedy przyszło mi rodzić pogoda była w miarę, bo w upale to ughhh :evil: no i te 5 dni w szpitalu też spędziłam jak pogoda się zepsuła więc było chłodno i rześko.. tego Ci życzę ! Super że wszystko jest ok :)

Pumcia test ewidentnie negatywny :) ta kreska po lewej musi być tak samo intensywna jak ta po prawej. wtedy jest pozytyw. Testuj dalej ;)

Pinezka Ty to miałaś malinowe maliny że hej :D ja takich nie miałam :D biedny junior taka temperatura :( U mnie w domu w lato też tak ciepło jest, masakra.... teraz na codzień mam 25 w domu.... przy dziecku powinno być 21 :S

miłego dnia :)

9 lata 7 miesiąc temu #981715 przez ulka1983
hej dziewczyny :) nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie ale ja o was mysle co dziennie i trzymam kciuki zeby wam sie fasolki posypaly :kiss: pisze jedna reka bo druga trzymam laktator i mleczko sciagam bo moja Jasminka nie chce mi w dzien z piersi pic B)

Zancik juz masz prawie 30 tc :woohoo: co bedzie? jakie imie?

Chyudzinka piekny brzuszek :) a imie sliczne moja chrzesnica ma takie i to bardzo rozsadna ale tez czasami szalona dziewczynka :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asiaa :kiss:

przy czasie wstawie fotke malej :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981733 przez zancik
Hej :)
Pogoda znowu do dupy :angry: :angry: :angry: kiedy w końcu będzie normalna wiosna B) B) B) Głowa mnie dziś boli i zgaga męczy :( :( Ale humor mam nawet dobry dowiedziałą się,że koleżanka od nas z bloków zdaje w czerwcu mieszkanie :) jak będzie szła je zdac to da mi znać mam malutką iskierke nadzieii że może nam przyznają to mieszkanie :) Jest jeden pokój ,kuchnia i łazienka ale wystarczy mi to najważniejsze,że na swoim :) :) i blisko mamy bo blok obok naszego tylko na druge piętro trzeba się gramolić.

Pinezka :kiss: o matko ale ciepło macie :woohoo: Jak minęła nocka? :)

Aggi nie dziekuję ;) :kiss: Mam nadzieję,że pogoda będzie dla mnie łaskawa :) Kochana 7 cm to malutko ja miałąm włosy do tyłka i ścięłam na grzybka :laugh: No co Maksiu musi wiedziec gdzie co jest ;)

Ulcia no pewnie,że Cie pamiętam :) super,że sie odezwałas :) :) Nou nas już 30 :woohoo: Będzie Tosia :) :) A jak Ty się czujesz?co u Was?Czekam na foto :kiss: :kiss:

SANDRUSKA???
Podziękowania: ulka1983

9 lata 7 miesiąc temu #981734 przez zancik
popycham

9 lata 7 miesiąc temu #981745 przez Pinezka
Zancik - wspolczuje zgagi, mi pod koniec bardzo dokuczala, zwlaszcza noca.
A tutaj no cieplo, co zrobic ;) Wczoraj zanotowano u nas w Walencji 45 C, rekordowa temperatura w maju od zdaje sie 146 lat :woohoo: Junior dal rade, kolo polnocy mu body cienkie zalozylam, bo nad ranem miala mocno spasc temp. Obudzil sie ze 3 razy na cyca, pewnie pic mu sie chcialo.

A najlepsze, ze ja dosc dobrze znosze wysokie temp ;) Moj hiszpanski malz dogorywal, dziec w samej pieluszce, a ja jeszcze sie przykryc musialam, zeby zasnac :woohoo:

Sandra - zrobilas ten test czy przyszla @?

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981754 przez zancik
Pinezka zgaga okropnosc :sick: :sick: Pewnie idzie sie przyzwyczaic do ciepla :) 45 stopni :woohoo: :woohoo: roztopiła bym się chyba ;) fajnie tak mieszkac w Walencji :) o to zmarzluch jestes :laugh: :laugh:

SANDRUSKA rano mialas dac znac a tu cisza B)

9 lata 7 miesiąc temu #981782 przez martyna_z
Zancik super że po wizycie wszystko jest ok. Już niedługo będziesz miała swoją Tosię :-)

Ula fajnie że wpadła do nas. Czekam na fotkę Jaśminki.

U mnie drugi dzień spóźnienia ma @ ale test jednoznacznie negatywny. Piersi już właściwie nie bolą. Więc znów nic z tego nie wyszło. Trzeba będzie zabrać się za badania choć ja tak bardzo nie chcę. Chyba boję się wyników i dlatego. Sama nie wiem.
Podziękowania: ulka1983

9 lata 7 miesiąc temu #981786 przez zancik
Martyna Kochana głowa do góry :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a kiedy robiłas testa?

9 lata 7 miesiąc temu #981793 przez martyna_z
Dziś rano. Teraz już mi się zaczyna śluz. Tak jak zawsze przed @ lekko podbarwiony więc już raczej odwrotu nie ma.
Zastanawiam się czy nie mam jakiś problemów z progesteronem bo jeszcze dwa dni temu miałam nabrzmiałe piersi a w terminie @ już zaczęły się zmniejszać. Może do zapłodnienia dochodzi tylko z jakiegoś powodu nie udaje się zagnieżdżenie?

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981801 przez Nefri
martyna i inne staraczki, a może zbadajcie sobie też prolaktynę? Moja lekarka powiedziała, że miała wiele pacjentek, które długo starały się o dziecko i być może tak się tym stresowały, że mialy podwyższoną prolaktynę. Po zbadaniu przepisała im leki i bardzo szybko pozachodziły ( mówiła, że po tych lekach jedna po drugiej przychodziły do niej z radosną nowiną). Mówiła mi to, jak do niej poszłam jak starałam się o Tymonka. Jak mi to powiedziała, to się od razu wyluzowałam i zaszłam bez leków, ale byłam przygotowana, że jak się nie uda, a prolaktyna będzie za wysoko, to szybko ją zbiję i na pewno zajdę. W każdym razie warto sobie zbadać te hormony, jak jeszcze tego nie robiłyście, bo może się okazać, że niepotrzebnie się stresujecie i że w łatwy sposób można przyspieszyć zajście w ciążę ;) :) powodzenia i trzymam kciuki
Podziękowania: martyna_z

9 lata 7 miesiąc temu #981815 przez Sandruska1995
Jestem jestem. Dopiero z pracy wrocilam , rano zalatwialam resztę dokumentów do pracy i nie zdarzylam kupić testa . @ nie ma, piersi bola ale w pracy bolal brzuch bardzo chciałam się z zwolnić do domu ale po tabletce przeszło. Dziwagal dziś kartony w sumie nie ciazkie ale jednak zmeczylam się , mam cale ręce pocięte od nich. Jestem padnieta :(

9 lata 7 miesiąc temu #981828 przez Patikierc
Nefri-a jaka miałaś prolaktyne?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981833 przez Sandruska1995
Witam z rana. Dochodzi godzina 11 dopiero się obudzilam i z chęcią jeszcze bym spala ale trzeba wstać obiad zrobić .
@ nadal brak , lekko boli mnie podbrzusze , piersi bez zmian , ale zamiast brązowego śluzu przed @ mam duduzo bialego i potop cały czas.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka