BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981525 przez brown24
NatB :kiss: przytulam, daj znac co tam po wizycie.
Zancik ludzie czasem są tacy bezmyslni, biedne dziecko.. a Ty postaraj sie nie stresowac i dbać o swoją kruszyne :)
Sandruska jak Ci sie pracuje? a moze ta krew to implantacja? hmm
Agii Dzieciaki są takie rozkoszne, często można się posmiać :)
Ja ostatnio nie mam natchnienia do pisania, ale podczytuje was :)
U mnie ovu chyba przyszla wczesniej w 14dc(zwykle 18dc),11 maja czułam ból jajników i sluz plodny więc dzialalismy 11,12 i chyba 10 , a testy przyszly mi 12 :woohoo: , zrobiłam odrazu i byly 2 kreski, ale druga troche jasniejsza od kontrolnej, a teraz juz bladzizny wychodzą więc pewnie juz po ovu, zreszta tempka skoczyla od wczoraj :)) Jakoś w tym miesiącu inaczej do tego podchodze, bardziej na luzie, miałam tez troche pracy i nie robiłam tylu testow więc mniej się stresowałam. Jesli faktycznie cykl mi sie skrócił @ może byc 24maja, chociaż może nie przyjdzie, kto wie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #981528 przez miśka23
Witam wszystkie. To straszne ile teraz się słyszy o złym traktowaniu dzieci. Nie potrafię sobie wyobrazić jak można bić i znęcać się nad dziećmi czy innych jeszcze gorszych rzeczach.
Wiem że mało się odzywam ale na bieżąco was czytam.
Milunia życzę aby były dwie kreseczki :)
U mnie powinna niedługo pojawić się owulacja. Już się z mężusiem staramy. I powiem wam kochane że mąż pozytywnie mnie zaskakuje Codziennie pyta czy brałam witaminy i jaki wynik testu. Jeśli pojawiają się dwie ( mimo że nie są równie mocne) dobrowolnie nie pije piwka przy meczu i a w łóżku się nie obija :P

9 lata 7 miesiąc temu #981532 przez natB
Kochane oby Wam się wszystkim udało!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak będę miała więcej siły w sobie wrócę do Was :* na jakiś czas musze odpuścić sobie...

9 lata 7 miesiąc temu #981546 przez miśka23
natB współczuje z powodu torbieli, ale w końcu się ułoży i będzie dobrze. Życzę ci tego. A przede wszystkim nie dołuj się. Pomyśl że masz już jednego szkraba a skoro raz ci się udało to teraz też ci się uda :*

9 lata 7 miesiąc temu #981548 przez zancik
Pinezka naprawdę szok tyle się słyszy a niektórzy nic sobie z tego nie robią :( Oj to upał u Was chyba bym nie wytrzymała i tak jak Juniorek w pieluszcze to ja bym w samych gaciach chyba chodziła :laugh: ;)

Aggi hahaha ale się usmiałam czytając o ty kocie i Maksiuwyobraznia zadziałała :laugh: :laugh: zdaj nam tu relacje po fryzjerze :)

Brown staram się nie denerwować ale czasem naprawde się nie da :( :(

Nat Kochana przytulam :kiss: :kiss: tez miałąm kiedys torbiel i mi pękła okropny ból :( :( Trzymaj sie ;)

STARJĄCE SIĘ ZACISKAM CAŁY CZAS ZA WAS MOCNO KCIUKASY :kiss: :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #981549 przez zancik

9 lata 7 miesiąc temu #981562 przez Pumcia
Hej Pierwszy raz robiłam test - okres miałam 2 maja więc wczoraj był 11 dzień cyklu. Mam pytanie -mocne muszą być te malinowe linie ?:D
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #981566 przez miśka23
Pumcia więc jesteś w tym samym dniu cyklu co ja :) Te linie muszą być takie same, wiec moim zdaniem ten test jeszcze nie pokazuje ovu. A tak w ogóle to witamy :) Od dawna się starasz?

9 lata 7 miesiąc temu #981567 przez Pumcia
dzięki za odpowiedz :) Witam również, chociaż kiedyś już tu byłam :D staram się kiedy mogę :D mąż często wyjeżdzam i cięzko się wstrzelić :P ale chciałabym wyliczyc kiedy mam ovu :) dlatego potrzebuję Waszej pomocy :) chciałam zacząć robić testy od razu po okresie . . . ale niestety musialam wyjechac na szkolenie ;/

9 lata 7 miesiąc temu #981568 przez miśka23
Pumcia nie wiedziałam że już byłaś tu na forum. A co do testów to podobno nie ma sensu stosować ich od samego początku. Podobno wystarczy od 10 dc zacząć.
U mnie też jeszcze negatyw- druga jest jeszcze słaba.

9 lata 7 miesiąc temu #981570 przez Pumcia
Czyli czekamy dalej :D Miśka a mogę mieć prosbę do Ciebie ? Jak wyjdzie Ci pozytyw - to wstawisz foto ?:D plisssssssssssss będę miała punkt zaczepienia :P

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981571 przez miśka23
Jeśli będę myślała że mam pozytywny to jak najbardziej, ale nie polegaj na mnie za bardzo bo to dopiero mój drugi cykl z testami więc nie mam aż takiej wprawy :P
Oby nam szybko wyszły pozytywy :D
Pumcia ilu dniowe cykle masz ? Ja jeszcze dzis nie testowałam, więc dam znać później jak wyszedł

9 lata 7 miesiąc temu #981582 przez Sandruska1995
Brown A dziękuję , że pytasz. Dobrze jest , mimo że od 14 do 22 to nie jest męczące, 8 godzin pracy w tym co 2 godziny przerwa, jedna 10 min, druga 15min i trzecia 30 minut . Robię wśród Polaków, ale za dużo się nie odzywam , wiadomo jak to jest. Przyszła taka jedna stara baba i gada o swoich rozwodach, jaki to ją źle nie traktował, szczerze to takie głupie dla mnie , bo gada takie coś do ludzi których nie zna. Rozumiem że trzeba się wyżalić , ale to ludzi z którymi się zamieniło dopiero dwa słowa :blink:
Dziś mam wolne, bo u nas święto. ( dzień ojca ) a Niemczech tak jest że wtedy wszystko pozamykane , sklepy itd.
Testa nie mam bo M zapomniał kupić , jutro kupię . Narazie nie czuję bólu brzucha na @. Ale może nagle przyjść. Jutro termin @. Tylko od tego dnia co te plamienie mi poleciało dostałam dużo białego śluzu , a dziś to już potop czuje, mam wrażenie że @ przyszła. Wkładki muszę co chwilę wymieniać. :side:
Jutro ostatni dzień do pracy i weekend :) Postaram się napisać rano co i jak wyszło :silly:

9 lata 7 miesiąc temu #981602 przez zancik
My już po wizycie :) Tosia została Tosią nic jej nie urosło :laugh: waży 1354g :)Ułożona jest prawidłowo ale lekarz powiedział,że to sie jeszcze może zmienic. Wszystko jest ok.Na anemie dostałam żelazo ale inne niz brałam teraz mam na receptę Sorbifer.Gin sprawdzał szyjkę macicy i powiedział,że mam się oszczędzać i więcej lezec nie odkurzac nie zmywać nie myć pdłóg ani okien itd.Na następna wizytę mam powtórzyć morfologię wizyta 11.06 :)

Pumcia dwie kreski muszą być ciemne albo testowa mocniejsza od kontrolnej :)
Podziękowania: ulka1983

9 lata 7 miesiąc temu #981626 przez miśka23
Zancik super że wszystko w porządku :)
Pumcia u mnie nadal jedna krecha
Podziękowania: zancik

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka