- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
Zancik obyś dostała mieszkanie
Coś mnie ostatnio wzięło na przerabianie skrzynek po jabłkach Dla siebie przemalowałam na biało, przymocowałam kółka i trzymam tam kocyki i poduszki, narzeczonemu mojej siostry półkę z trzech skrzynek a jutro zabieram się za skrzynkę dla brata
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Jak humory dziś?
U mnie pogoda póki co dopisuje to aż lepiej na sercu
Bo nocka taka sobie, wstawałam i wstawałam
Teraz kawa stawia mnie na nogi
zancik masakra współczuję Ci z tym mieszkaniem ja raczej na @ czekam hehe jak się czujesz?
joanna jak po wizycie???
magmus ja tak samo, omijam i już Ale czasem się nie da hehe... już mnie tyle razy korciło żeby coś napisać rzeczywiście nie masz łatwo żeby się zapisać na tę wizytę
Nefri ja też w trafionym cyklu tak naprawdę objawów nie miałam
brown nigdy nie robiłam więc nie pomogę
martyna piąąątkaaa temat rzeka, dobrze powiedziane jak u Ciebie?
miśka ja nie byłam przed zajściem w ciążę, badań również nie robiłam pokaż te skrzynki, ciekawa jestem jaki efekt
dziewczyny ja byłam sto razy w ciąży, a tak naprawdę w cyklu w którym się udało objawów nie było
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Szkoda dalszej mojej dyskusji . pozdrawiam.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Joanna jak po wizycie??A daj spokój z tym mieszkaniem jak to się mówi biednemu zawsze wiatr w oczy
Magmuś dobrze by było jak by wszędzie trzymali się procedur.Staram się nie denerwować ale czasem si e nie da To mówisz,że leniuchujesz?
Nefri oby wymioty Cie ominely
Brown mysle,że 10-12 dni po mozna bete zrobic
Miska mysle ze gin zleci Ci badania Zdolniacha z Ciebie
Agge dzięki,że pytsz Czuję się dobrze noce tylko sa coraz cięższe nie wygodnie mi spać Szybko się męcze i coraz ciężej już jest Tosia też czasem sie wierci strasznie jak chodzę aż czuję taki dyskomfort Mdłości mam też czasem ale wydaje mi się,że to od tego żelaza co biorę dwa razy dziennie.A jak tam Maksiu?Z mieszkaniem masakra jak sie nie ma znajomości to dupa blada już mam dość normalnie To czekamy na @
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Sandruska1995 napisał: Hej wszystkim
Ja od poniedzialku już pracuje , mam drugie zmiane dziś na szczęście puścili nas o 21 bo jutro święto . Tak się zapracowalam ze zapomnialam ze w piątek juz termin @ .
Dwa dni temu , czyli 10 dni po owu. wrocilam przed 23 do domu. Poszlam skorzystać z WC patrzę a na papierze jasna krew poleciała i już załamka lekka bo @ przyszła.
Sandruska to 6 dni temu mialaś lekką załamke bo myslalas ze @ przyszla, a dziś mówisz że nie chcesz ciązy teraz.
Przyszlam na to forum po tych Twoich akcjach z dziewczynami, szczerze to nawet nie wiem o co chodziło , ale zrobiło mi się Ciebie żal ze wszystkie jadą po Tobie. No ale kurde dziewczyno, musze to napisać , i nie obraź sie ale czasem zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko ktore nie wie czego chce, sorry ale takie moje odczucię po ostatnim Twoim poscie!!! Niby nie chcesz ciązy a staracie się , testa kupujesz od tygodnia, bo niby Towój zapomina, do Gina bys poszla ale nie masz czasu . Moze faktycznie daj se spokoj ze staraniami teraz, ochłoń, mysle że dobrze Ci to zrobi.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Sandra swoje stara się, za chwilę się nie stara, kupuje test ale ciąży jednak może teraz nie chce. Miała się nie odzywać, wielokrotnie to pisałaś że już tu pisać nie będziesz a jednak. I to podsumowuje Ciebie. jesteś niesłowna, zmieniasz zdanie co 5minut. Rozkapryszona dziewczynka. o to jest dobre słowo na koniec.
zancik a Maksiu spoko, ząbek ma, ucieka przede mną na czworaka Jest łobuzem takim, że hej, nie wiem co będzie dalej
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Oto relacja z wizyty u ginki :
Pokazałam jej moje wyniki prolaktyny i tarczycy, wszystko w porządku z hormonami nawet dawkę leku mi zmniejszyła. Zbadała mnie i zrobiła mi USG, podczas badania usg delikatnie uśmiechała się do monitora i mówiła że jakiś niedawny czas temu miałąm w końcu piękną owulacje, że jest jeszcze sporo płynu w zatoce, no i coś mi mierzyła podczas tego badania, widziałąm na monitorze, że na szarym tle, jest czarna plamka a w niej jeszcze mniejsza ale szara... gdy już siedziałyśmy przy biurku pytała się mnie kiedy ślubowałąm z moim mężem a ja jej na to że 14 czerwca w tamtym roku a ona do mnie z tekstem : "no to na pierwszą rocznicę będziecie mieli dzieciaka" no i ucięła temat, nic więcej mi nie powiedziałą, tylko to że jeśli będzie mi się spóźniałą miesiączka a test wyjdzie pozytywny to mam przerwać branie leków co biorę do tej pory wiem, że trochę chaotycznie napisałam ale wczoraj z tego całego wrażenia nawet zapomniałąm zabrać swoją nową kurtkę z tej przychodni. W sumie sama nie wiem co mam teraz myśleć po tej wizycie...
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja Ci życze z całego serca aby test wyszedł pozytywnie