- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Co do smarowania tylko oliwka nie miałam żadnego rozstepu, ale to też pewnie geny mają wpływ
nattka czekamy na maliny
[
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
joanna?
asiaa??
Patikerc?
chudzinka?
zancik??????
jak u Was?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas stara bieda, Wład do niani, my do pracy, ale pod koniec czerwca czekają nas wakacje na Słowacji mega się ciesze... musze przyszykowac obiadów kilka dla Włada, bo jak Widzę czasem to,, knajpowe,, jedZenie to mnie mdli, a niestety nie mamy kuchni w apartamencie :/... No jakoś musze all ogarnąć... A Wy już macie jakieś plany na wakacje?
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
milunia Władek to imię po dziadku męża:) akurat tak się złożyło, ale ja zawsze zakładałam sobie, że tak Będzie miał na imię mój syn:) imię dla synka drugiego tez mamy wybrane Józef - Józio a dla córki Helena-Helenka ... A jak rodzina w ogóle u Was zareagowała? Rodzice? Tesciowie?
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
NATKKA o super macie plany na wakacje My z mężem wzięliśmy sobie 2 ostatnie tygodnie sierpnia i zastanawiamy się nad morzem albo górami..
Ale jestem zestresowana jutrzejszą wizytą u gina, niestety będzie to mężczyzna a już długi czas chodziłam do kobitki..
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas jak tesciowie sie dowiedzieli to zaczeli plakac ze szczescia, bo to ich pierwszy wnuk A moi rodzice ucieszyli sie ale bez takiego lamentu jak u tesciow, bo to bedzie ich 3 wnuk
Teraz wszyscy sa na etapie klocenia sie o plec tesc mowi, że chlopczyk, a tesciowa, że dziewczynka juz czasami nie chce mi sie ich sluchac;p;p
A jak z badaniami pewnie teraz lekarz skieruje mnie na badania. Jakie sa badania na ktore mnie wysle, a o jakie warto poprosic? Czy tokso jest w pakiecie czy sie placi ? I jesli tak to ile ?
joanna ja chodze do faceta i szczerze mowiac dla mnie wizyta u kobiety jest bardziej krepujaca i nie chodze.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Milunia-juz 7tydzień rany szybko i usłyszysz serce fasolki super!
nat-imiona fajne i dość nie spotykane jak na dzisiejsze czasy wakacje super ja dopiero w wrześniu
Mari- paskudna nie przyjdzie! Trzeba ja odgonic:)
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
nat i miluniaa ja też lubię takie imiona, mamy zresztą wybrane: dla chłopaka Franciszek Jan a dla dziewczynki Antonina Maria
Ja juz w ogóle straciłam głowę bo nic nie rozumiem, wczoraj kreska była już całkiem fajna a dzisiaj jaśniejsza niż była wczoraj. Wrzucam zdjęcie, Ehh
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
natkka- ja zawsze miałam tak ze bez drugiej kreski a w dniu owulacji bach druga piękna kreska wiec spoko będzie coś jutro:)
Joanna-ja zawsze też chodzę do babki i ciężko by mi było iść do faceta ale czemu nie próbować może faceci są lepsi
Ja zacznę testy owu po weekendzie dopiero bo pewnie będzie późno owu jak tak mi się wszystko przesunelo. Przestałam brać tonami leki biorę tylko kwas foliowy,zobaczymy co będzie teraz nawet psychikę mam inna po zmianie pracy,wiec mam nadzieje ze teraz się uda.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nattka kochana z tymi testami owu to tak jest, ja je w zupełności odpuscilam, bo na psychikę mi źle wpływały... Oby jutro były krechy życzę Ci tego ... A co do imion piękne masz wybrane
joanna oby wszystko gin Tobie rozjasnil na Twoją korzyść :* zmiana na lepsze? Oby... 3mam kciuki :*
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nat ja nie miałam zbyt ciemnej tej kreski na brzuchu i teraz nie ma po niej śladu Jedynie rozstępy, ale tak jak mówię trzy na krzyż w jednym miejscu więc do przeżycia my jedziemy 20.06 nad morze, mamy 600km przed sobą, nie wiem jak to zniesie Maks i chyba pół domu ze sobą zabiorę a tak naprawdę na trzy dni jedziemy....
joanna zaciskam kciuki za pozytywne wieści od gina ja od początku do faceta chodzę, całą ciążę prowadził mi facet, na porodówce lekarze to sami faceci także spoko da się przeżyć
Milunia sądzę, że kompetentny porządny lekarz da Ci skierowanie na to co jest potrzebne Ja nic dodatkowego nie robiłam, a toxo nie miałam robionej
Pati my też basen rozkładaliśmy w niedzielę mamy taki 5m średnicy ale pogoda pokrzyżowała plany i nie kąpaliśmy się jeszcze
nattka może największy skok LH przegapiłaś?? Niektóre dziewczyny co tu były właśnie tak miały kreska ciemniała w ciągu kilku godzin a na drugi dzień już jej nie było...
ja się nad castagnusem ponownie zastanawiam, może kupię niedługo w sumie nie zaszkodzi
miłego dnia