BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 miesiąc temu #1002016 przez weronia89
ziaa ja powinnam dostać @ miedzy 4 a6.09, a mnie od owulacji ciagle boli podbrzusze do tego krzyż i dzisiaj mam jakiś taki biały śluz :/ chyba normalnie powinna występować suchość ? Jestem zmęczona tym bólem podbrzusza tym bardziej ze nie wiem czy to ciąża czy to poprostu już na @ ;(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002017 przez weronia89

9 lata 3 miesiąc temu #1002022 przez ziaa
weronia89 No powiem Ci, że ja też się wyjątkowo źle czuje od tygodnia, a może to właśnie dobrze? Wiesz, ja bez doświadczenia jestem ;p Nie trać nadziei, głowa do góry, w końcu te starania i złe samopoczucie to dla Dziedzica lub Dziedziczki ;)

Mój test owu z dzisiaj jest jeszcze śmieszniejszy - dwie równo ciemne kreski ;p no ale bez jaj, już mu nie wierzę! :)

9 lata 3 miesiąc temu #1002047 przez aggi
No w końcu jestem coś napisać, mam nadzieję że Maks nie obudzi się zanim skończę :P Ostatnio nic przy nim zrobić się nie da ;) Pogoda znów upaaaaaaalna ale nie odstraszyło nas wczoraj nawet 39st które pokazał termometr samochodowy ;) Pojechaliśmy na pokazy lotnicze i w góry :) Maksiu zadowolony bo wszędzie były 'brrrrrrrrrrrrrrrrrr' samoloty :) wróciliśmy po 21 do domu, Maks padł i spał do 8:40 z pobudką na mleko o 5 :) Dzisiaj ostatni dzień wakacji, czas leci jak szalony ! Musimy dzisiaj jechać na zakupy pokupić Maksowi wszystko na cały miesiąc kaszki, soczki itd :)

pumcia nie nie zgasł na środku drogi, nie chciał 15 minut odpalić ale potem już odpalił i jakoś dojechaliśmy do domu :)

nat dobrze że masz takie wsparcie w S.... a on pracuje? czy urlop ma teraz?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

magmus hahahahah no najwyżej w jednej celi się spotkamy :evil: :blink: hehehehe :whistle:

ziaa powiem Ci że powinno się testować tymi samymi testami... bo może mają różną czułość , inna firma i już co innego pokazą.

moofka wiesz że jak nie pomogą to potem można je w inny sposób spożytkować :D hahah

dobra dziecko się obudziło więcej Wam nie napiszę :silly: miłego dnia życzę :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu #1002054 przez miśka23
Weronia, ziaa ja przez te 7 miesięcy które staraliśmy się o dzidzie nigdy się nie nakręcałam. Wolałam mieć przyjemną niespodziankę niż się rozczarować. A w tym miesiącu kiedy się udało chyba podświadomie czułam że to może być ostatni cykl starań. Wam też zalecam na razie spokój, a później będzie przemiła niespodzianka :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002066 przez brown24
Weronia ja mam zazwyczaj śluz przed okresem, nigdy sucho.
Aggi u nas też upalnie :P może w końcu umyje okna :silly:
Zawsze robisz Maksiowi zakupy na cały miesiąc?
Nat Wład na pewno szybko zaklimatyzuje się w żłobku, a Ty odpoczywaj i nabieraj sił dla fasolinki :)
Mi się juz @ kończy :) i jestem jakoś dziwnie spokojna, nabrałam jakiejś nowej nadziei że kiedys w końcu musi się udać i będe mieć swoje wymarzone bobo :) Chyba mi dobrze robi na mózg to odpuszczenie :D

9 lata 3 miesiąc temu #1002096 przez Miluniaa
Melduje sie dziewczynki po wizycie :) u mnie bedzie córeczka :):):)

9 lata 3 miesiąc temu #1002104 przez miśka23
Milunia gratulacje :) Też zawsze marzyłam o córci. Masz jakieś zdjęcia?
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 3 miesiąc temu #1002131 przez Emilia92
Milunia gratulacje corki

9 lata 3 miesiąc temu #1002137 przez natB
milunia gratuluję kochana :D najważniejsze, że zdrowe.. moje wróżby się nie sprawdziły heh :) ze będzie synuś :)

pumcia jak wizytA?

emilia Czy Ty przypadkiem nie byłaś już tu na forum, ale pod ciut innym nickiem?

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002138 przez natB
aggi dziś S. Miał urlop, qle jutro do pracy.. Mały zostaje ze mną w domu, liczę, że Tesciowie mi jutro pomogą.. Boje się, że będę nowe plamic, jak się będę za bardzo ruszać...

Wład od przyszłego pon dopiero idzie do żłobka.. Jestem zła, bo ogólnie wszystko ok, ale okazało, się ze prawdopodobnie nie będą miały maluchy cateringu :/ i będę wieczorami znowu małemu gotować eh, ale niewyobrazam sobie dawać mu np. Ziemniaczki z dnia poprzedniego ble :/ nie wiem jak to rozwiążemy :/ niania małemu jeszcze coś zawsze podgotowala na świeżo czy to makaron czy ziemniaczki a tu nic grrrr

9 lata 3 miesiąc temu #1002139 przez moofka
Milunia gratulacje! dziewczynki są fajne ;)

przypomniało mi się jak kiedyś tu ogłaszałyśmy płeć wklejając miliony spojlerów :woohoo: wariatki :side:

9 lata 3 miesiąc temu #1002140 przez aggi
brown dokładnie tak, jedziemy w dzień wypłaty i kupujemy wszystko co do sztuki na cały miesiąc :-) doszliśmy do wniosku że i tak te pieniądze nam 'znikną' a lepiej raz wydać i mieć spokój :-)

9 lata 3 miesiąc temu #1002141 przez aggi
milunia również gratuluję :-) ! Masz foto??

moofka ooooj tak to były emocje otwierać piąty, dziesiąty i piętnasty spoiler :D

9 lata 3 miesiąc temu #1002142 przez Miluniaa
Taa dostaliśmy foto ale tylko zblizenie małej miedzy nóżki zeby nie bylo watpliwosci ze córa hihih wiec chyba sobie podaruje wstawianie ;p

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka