- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miśka ja biorę kwas foliowy który dała mi siostra przed wyjazdem. Ja nie wiem czy to nie jest z Rossmana . . . chyba może byc co ? Dziewczyny czy to musi być jakiś specjalny ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NatB - Ty też musisz się odzywac i mówic nam co u Ciebie - kurcze martwie się o Ciebie
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Misja - masę kupiłam gotowa w sklepie. Tylko do rozwałkowania. Tu są bardzo popularne.
Nat - jak sie trzymasz? Tak bardzo wierze, ze Ci sie uda! Jestem z Tobą i trzymam kciuki.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
pumcia przepraszam ,, ale niestety u mnie już druga ciąża jest problemowa .. .. Wieczorem pękłam popłakałam sobie troszkę .. .. Nie ogarniam tego trybu życia ,leżenie mnie bardzo meczy, ja wiem ze to dla fasolki , ale tak bardzo dziewczyny się boje eh
Raz jestem pełna nadziei ,, że będzie ok, a potem znowu myśle o tym ,, że fasolka jest mała i ze odklejajaca się kosmowka wpływa na wzrost dzieciatka
aklim piękny tort taki delikatny ,, idealnie pasuje dla Alusi .. Odpoczywaj Laska !! marsz do łóżka .... Musisz jeszcze troszkę wytrzymać .. ..
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
W załączniku moje testy z ostatnich 4 dni. Na żywo są ciemniejsze, ale generalnie kurde dupy nie urywają. Gdyby nie ból jajników to pewnie bym z nich owu nie wyczytala. Ale 24,25,26.08 no jajniki grały że hej! Dziś za to test bladziocha, a podbrzusze pobolewa, jajnik jeszcze też. Jakieś wnioski?
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NatB - trochę wiem co czujesz, wczoraj tez miała kryzys. Ostatnie 2 dni były straszne, biegunka, wymiosty, wszystko mnie boli, musiałam iść do pracy dopilnować kontroli. Oczywiście nikt nic nie wiedział a ja lewdo stałam bo jajnik okropnie mnie bolał o podbrzuszu i kregosłupie nie wspomne. Wróciłam do domu, poryczałam się z tego wszystkiego ale już dziś mam wolne i doszłam do wniosku ze wrzucę na luz. Też się boję ze jest coś nie tak ale na szczescie mam mame w słuzbie zrowia i czesto do niej dzwonie zeby zapytała o coś lekarza 3 mam za Ciebie kciuki Kochana . . . A mój zwykły rossmanowski ten co w załączniku też może być ?
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Dziewczyny! Naprawdę przywracacie mi nadzieję.... z tymi testami!!
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Maks wczoraj na sesji dał popalic, mam nadzieję że coś fajnego wyszło ale to dopiero zdjęcia dostanę, narazie nic nie mam
nat jak się czujesz??
martuska a to takiej drugiej nie usuwają? Nie słyszałam jeszcze o czymś takim jesteś wyjatkowa i tyle
magmus ja do Kato mam 30min autem oczywiście w naszych realiach drogowych w tych korkach z godzinę i u mnie też taka pogoda.. przedwczoraj pokazało w cieniu 34!!! A wczoraj 32!... masakra
emilia witaj
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Pumcia jest odrobinę lepiej, nie mam złych dni codziennie więc dla mnie to progres tym razem dostałam czopki przeciw nudnością, więc jest super bo mam brać je doraźnie jak będzie źle
aggi na pewno będą śliczne zdjęcia, bo to też nie o to chodzi żeby było pozy wydumane, tylko żeby był tam Maks
dzisiaj na śląsku brzydko, a ja chciałam jechać na jurę do ciotki i wujka pobyczyć sie trochę
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
pumcia pięknie to z mężem rozegraliscie ja mojemu w mikołaja chciałam powiedzieć ale dzień wcześniej już dopytywał i mu powiedziałam. Auto mu zgasło na środku drogi i odpalic nie umiało to tak z naszego doświadczenia haha kwas foliowy bralam zwykły folik
miska do lekarza jak chcesz serduszko zobaczyć to najlepiej po 6tc. To ja chce druga połowę sloika! haha
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
U mnie przed wczoraj test owu pozytyw wiec było działanie przed wczoraj i wczoraj teraz czekanie czy coś będzie owocnego z tych naszych uniesień miłosnych:)
Jestem w szoku bo test owu był pozytywny 17 dc a nie 21dc albo 22 dc jak zwykle szok no nic zobaczymy co to bedzie:)
U mnie dziś brzydka pogoda pada ja zmykam do pracy a potem wyruszamy na wieś do teściów
Pozdrawiam was wszystkie,czekamy na pozytywne testy!
Może w niedziele uda mi się usiąść tu i coś więcej poodpisywać