- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dlatego jeżeli chcecie mieć dzidziusia, olać resztę. Okazja awansu może się powtórzy, może nie ale są rzeczy ważne i ważniejsze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MajaWiktoria
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Bardzo pragniemy dziecka i uważamy, że to jest teraz najważniejsze, popracować jeszcze zdążę.
Ja mam nadzieję, że na naszą 3 rocznicę dostaniemy prezent i na teście pojawią się dwie kreseczki, a czwartą będziemy świętować z naszym maleństwem...
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wiem, ze to nie ten wątek ale podpytam delikatnie. Wybiegając trochę w przyszłość czy któraś z Was przymierza się do pobrania i zdeponowania krwi pępowinowej?
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- MajaWiktoria
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Grzesiowi się oczy zaświeciły, łzy mu stanęły, ale z powagą mówi "i tak jestem na Ciebie zły " i zaczęliśmy się śmiać... Niesamowita radość...
Tym razem myślę, że też zbyt długo nie zachowam tego dla siebie, bo Grześ też zanim zacznie mi się @ to ciągle pyta czy się zaczęło czy może tym razem jednak nie... Tylko niech się to stanie...
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
MajaWiktoria ja olałam szanse awansu, olałam że w trakcie macierzyńskiego skończy mi się umowa (i tak mi przedłużyli ). Nie żałuję decyzji
Izabela my mamy zdeponowaną krew Zośki.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
My od zawsze z mężem testujemy razem wiec tajemnicy nie ma
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
MIŚKA mój ból owulacyjny zaczyna się tak : lekko pobolewa mnie dół brzucha ( tak jakby ciągło w dół) później przestaje i zaczyna ostro boleć mnie lewy jajnik, normalnie tak jakby miał zaraz "eksplodować" no i piersi przy tym bolą..
NAT twoja fasolka dostaje same przyjemności hi hi
AGGI ależ ta twoja @ jest punktualna hi jak będziecie już po sesji Maksa to zdaj nam relacje
MOOFKA no witaj kobieto! :* jak cię dawno nie było... Buziaki :*
Ogólnie witam nowe dziewczyny! :*
Chciałam się was poradzić dziewczyny, bo pod koniec sierpnia miną mi 3 miesiące brania castagnusa, czy koniecznie muszę przestać go zażywać?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Joanna a no nie było nie było i tak se wpadłam nagle ni z gruchy ni z pietruchy wypoczywaj ile wlezie
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Nat kochana trzymaj sie jakos lez caly czas i nie wstawaj, tylko na siku i z powrotem do lozka ... musi byc dobrze ... trzymam kciuki za Ciebie i Twoja fasolke :*
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Pumcia.... ja pamiętam jak siostrze powtarzałam ciągle... "musicie wrzucić na luz, nie myśleć o tym"... a teraz sama widzę, jakie to ciężkie.... myśląc, że znowu się nie udało - musimy odczekać aż kolejny miesiąć... niestety nie działa to tak, że co tydzień mozemy się starać i a nóż widelec się uda..... więc się stresujemy ja też zawsze sobie mówię "weź to na luz, nie myśl" ale cóż...
Pumcia co do lekarza - ja nie zmieniam mojego trzymam się go póki mogę ehhehe. A tej wiedźmy dalej nie ma.... mam wizytę umówioną na 8 września. Ciekawe czy coś się rozwiąże do tego czasu. 5 września idziemy na seminogram.
Nat - a władzio już chodził dożłobka? czy to początki??
Aggi - czekamy na efekty sesji - młody od siostry miał już dwie... też właśnie na roczek i po urodzeniu
Miśka! Aby Twoje słowa były przepowiednią! Sprawdzającą się przepowiednia!!! EJ! Fajnie nas olewasz z tym testem :PP
Co do objawów w ciąży.... Po mojej sisotrze ciąża przeleciała jak po kaczce. ŻADNYCH! podkleślam ŻADNYCH objawów nie miała..... NIC! A dzidziuś zdrowiutki. Skończył właśnie 20 miesięcy i łobuzuje hehehe.
Izabela, przepraszam za pytanie, ja nie masz ochoty nie odpowiadaj.... jak to się stało, ze dowiedzieliście się o chorowie męża? Coś go bolało, czy przypadek jakiś??
Nat - będzie dobrze! Wszystkie trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Pumcia test właśnie kupiłam ale chyba poczekam do jutra, coś mi się wydaje że @ przyjdzie w nocy ( chociaż brzuch boli mnie tylko chwilami i tylko tak delikatnie)
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mąż wyczuł guz na jądrze pod prysznicem. Był niedużych rozmiarów około 1 cm średnicy ale innej konsystencji niż jądro, dlatego łatwo się go wyczuwało. Poza tym żadnych innych objawów. Nic nie bolało, nic nie było zaczerwienione.
Natb - trzymaj się cieplutko !