BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 miesiąc temu #1001308 przez Pinezka
Witajcie wszystkie nowe staraczki :)

Izabela - super, ze jestescie pozytywnie nastawieni mimo takiej choroby, psychika to polowa sukcesu :kiss:

Nat - trzymam kciuki za fasolinka, dbaj o siebie, choc z malym dzieckiem na pewno nie jest to latwe, bo sprzatanie zawsze poczeka, a dziecko juz nie.

Miska - wrzucaj testa :woohoo: Kiedy wyniki bety?

Uaktualnilybyscie owulkowy meldunek, to by bylo wiadomo kto co ;) To taki inny watek, gdzie dopisywalysmy sie i od razu bylo wiadomo, kto sie stara, kto juz zaciazyl i ktorej sie juz urodzilo i widac, jak z czasem udaje sie wlasciwie wszystkim :kiss: tak wiec glowy do gory, uda sie i wam :)

Brown - jakies wiesci? Cos mi sie kojarzy, ze pisalas o jakims plamieniu, ale rozkrecilo sie czy nie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1001309 przez Pinezka
Popycham :)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1001318 przez ziaa
NatB trzymam kciuki, najmocniej za Ciebie i fasolkę. Domyślam się, że najchętniej to byś tą kosmówkę osobiście przykleiła ;) ale skoro nie możesz to postaraj się dać sobie i fasolce dużo pozytywnego myślenia. To z pewnością możesz zrobić w tej całej niemocy, a endorfiny przydadzą się znacznie bardziej niż kortyzol :)
W poznaniu dziś pogoda barowa, nie nastraja pozytywnie więc i mnie naszły gorsze myśli, ale walczę, a światełkiem w tunelu jest
miska! Gratulacje, zaciśnięte kciuki i wszystkie pozytywne myśli są dziś dla Ciebie! Ach no i wielka porcja pozytywnej zazdrości! ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1001325 przez martussska7
Uf nie było mnie trochę i tyle zaległości :):):)
moje nieregularne cykle to 26, 28, 23 dni. Jestem ciekawa jak teraz dostane @. Pierwsze doświadczenia z teścikami za mną, na razie jedna kreska :/ więc testowanko dalej :) Też chciałabym w moją 1 rocznicę ślubu już być w trójeczkę :) ale zobaczymy. U mnie do jeszcze jedna sprawa, mam wadę macicy, tzn mam podwójną macicę, niby to nie jest przeszkoda żadna tak mówiła mi moja gin, ale w internecie różne opinie chodzą, więc się trochę denerwuje. Mój obecny małżonek jak się dowiedział że mam dwie macice to stwierdził że jestem z kosmosu :D:D

miśka gratulacje!
nat trzymaj się kochana! Będzie dobrze! :*

9 lata 3 miesiąc temu #1001329 przez weronia89
Miska23 nie trzymaj nas dłużej w ciekawości ;) wrzucaj test :)

9 lata 3 miesiąc temu #1001338 przez brown24
Nat trzymaj się i bądź silna, musi być dobrze :kiss:
Miśka no widzisz :laugh: czekamy na wyniki bety :)
Pinezka, mam już normalny @.Mam dośś :sick: odpuszczam na kilka miesięcy .

Witajcie wszystkie świeżynki, trzymam kciuki za szybkie zafasolkownie :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1001341 przez miśka23
zdjęcie testu robionego wczoraj wieczorem...

A wynik z dzisiejszej bety to 234 mlU/ml
Za każdym razem jak o tym pomyślę lub rozmawiam o tym z mężem to płaczę ze szczęścia ;)

Wam też się uda, chętnie Was wszystkie pozarażam :P
Załączniki:

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1001342 przez miśka23
natB trzymaj się. I pamiętaj że wszystko musi być dobrze, nawet nie myśl że może być inaczej :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu #1001344 przez Pinezka
Kurde, Miska, to nie jest blada kreska, tylko porzadna krecha juz :woohoo: No i beta tez piekna :) Gratki :)

Brown :kiss:

Martuska - a co to w praktyce oznacza, ze masz podwojna macice?

9 lata 3 miesiąc temu #1001345 przez miśka23
Właśnie Martuśka ja też jestem ciekawa. No i możesz mówić że jesteś wyjątkowa :)

9 lata 3 miesiąc temu #1001348 przez ziaa
Miśka to co za ziółka Ty polecałaś? :D CO coś mi się w oczy rzuciło o jakiś ziółkach, ale nie mogę znaleźć nic więcej :D

9 lata 3 miesiąc temu #1001350 przez aggi
Cześć! U nas nocka średnia, dwie pobudki. Dziś fotograf przyjeżdża :evil: ale mam stres jak nie wiem... bo maks ma dziś średni humor ;) ale bogu dziękować zasnął o 10 więc koło tej 12 powinien być wyspany i dam mu kaszke to będzie najedzony... trzymajcie kciuki!!!

natka nie jesteś sama, ada też w ciąży miała mega przeżycia zoladkowe nie wiem czy ja pamiętasz?? Ale się biedna nameczyla.. ale w imię potomka :kiss:

izabela święte słowa, rodzina jest najważniejsza. Ja krwi pepowinowej nie oddawałam do przechowania. Koszty nas przerosly tak naprawdę.

joanna zazdroszczę urlopu a jeszcze pogoda taka piękna teraz :-) po 3mscach brania castagnusa się potem już nie bierze. Wiem że po jakimś czasie znów można,poszukaj w necie napewno znajdziesz :-)

9 lata 3 miesiąc temu #1001353 przez weronia89
Miska23 GrATuLuJE

9 lata 3 miesiąc temu #1001355 przez miśka23
ziaaa w poprzednim cyklu piłam ziółka ojca sroki. Po nich miał w końcu widoczny śluz i mogłam go rozróżnić. Od tamtej pory piłam inofem. W cyklu w który się udało zaczęłam brać castagnus, ale nie sądzę że to po nim mi się udało ponieważ zaczęłam brać ok 10 dc a ok 14 była owulacja. Nie sądzę więc że tak szybko zadziałał
Podziękowania: ziaa

9 lata 3 miesiąc temu #1001356 przez aggi
nat biedna :( trzymam bardzo mocno kciuki za twoją fasolke!!!!!!!!

magmus ja też żadnych objawów ciąży od początku nie miałam i cooooo Maks chłop jak dąb :-) Maks też miał po urodzeniu bo w szpitalu fotograf chodził :-)

izabela wtrace się, mój mąż przypadkiem przepukline tak wyczuł zupełnie z głupoty bo kulka się mu przy brzuchu robiła po wysiłku..

aklim fotograf przyjeżdża do nas i tu mam obawy czy Maks nie ucieknie :p @ się rozkrecila idealnie w terminie :-)

miska łał! Piękny test wieeeeeelkie gratulacje :-) !

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka