- Otrzymane podziękowania: 137
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie martw się, Chlopcy sobie na pewno świetnie poradza, a Tobie wszystko opowiedzą Ty jesteś nie zastąpiona fasolce, więc pięknie odpoczywajcie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie martw się, Chlopcy sobie na pewno świetnie poradza, a Tobie wszystko opowiedzą Ty jesteś nie zastąpiona fasolce, więc pięknie odpoczywajcie
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Zazdroszczę Wam tych widoków, gór, tego powietrza ahhhhh na Podlasiu tego nie ma ;/
Nat - jak się czujesz ? Bo ja muszę CI powiedzieć ze dziś miałam gości, trochę się obawiałam mojego samopoczucia, bo musiałam posprzatać obiad ugotować - a z moim samopoczuuciem ostatnio słabo było ale dziś było suuuuuuper, nić mnie nie bolało, mogłam szczerze się cieszyć ze jestem w ciaży ajny dzien, ale jutro rano lekarz a pózniej lece do pracy ;/
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aggi czekamy na relacje, jak tam,, imprezka,, dałaś rade?
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
NatB każdy na twoim miejscu martwiłby się i złe myśli też miał. Ale musisz wierzyć że będzie dobrze i robić wszystko aby tak właśnie było. Trzymam kciuki za Twoją fasolkę.
A z tymi testami... to ja też bardzo szybko sobie je odpuściłam.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
natB wszystko w imię potomka! trzymam kciuki za Was
co do testów.... no czasami potrafią namieszać w głowie ale też niejednej pomogły, ja przy drugich staraniach na pewno będę testować
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Ale ziółka, że tak powiem - wyborne
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Czekam z niecierpliwością na zielsko
Rozumiem, ze od pierwszego dnia okresu do owulacji a później znowu od 1 dnia okresu? I tak cąły czas? ehheeh. Kurcze... w takim razie będę musiała odczekać prawie cały cykl Pumcia, a pieniążki doszły?
Powiem Wam, że rano mi praktycznie nic nie było..... a teraz pod wieczór chodzę jak połamana! Stwierdzam, że z mężem mamy 0!!! kondycji.... masakra...
Natb WYpoczywaj to teraz dla Ciebie najważniejsze..... Mężu napewno sobie jutro świetnie poradzi
Ach te testy to pewnie nie jednej namieszały w głowie hehehe.... sama nie wiem co mam o nich myśleć.... wg testów praktycznie nie mam owulacji (tak myslalam)... a tu wychodzi na to, że niektóry z dziewczyn miały testy podobne do moich a już są zafasolkowane.....
I dlatego, w tej całej sytuacji już strasznie nie umiem się doczekać monitoringu!!!!!!!!!!!!!!!1
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
aggi -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
później nie wiem jak było bo pojechałam na jurę wypocząć
Pumcia - trzymamy kciuki za wizytę
Dziewczyny więcej nie pamiętam bo pamięć mam dziurawę a naprodukowałyście postów, że szok
Ja czuje się w miarę, mam nadzieję, że tym stwierdzeniem nie zapeszę wezmę się dzisiaj za sprzątanie trochę bo w sobotę przychodzą znajomi na łączone urodziny moje i J.
A co do testów to wydaje mi się, że nie można ich traktować dosłownie, tylko bardziej jako wskazówkę. Wystraczy tak naprawdę że owulka jest rano a robimy test wieczorem i krechy nie będą malinowe. Moim zdaniem jak pokazują się dwie wyraźne krechy to znaczy, że jest się w obszarze około owoulacyjnym i warto szaleć ja tak miałam i dzidzia ma 14 tygodni
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haha no właśnie dziewczyny tylko nie palić tych ziolek
Dziś 1 dzień w żłobku Włada, S. Jedzie na małe rozeznanie, wziąć kartę zgloszeniowa i pogadać.. Taki mnie stres bierze przez to hehe 3majcie kciuki, żeby wszystko dobrze się udało
magmus kochana a kiedy monitoring zaczynasz? Wierze, ze do końca roku jeszcze zafasolkuje kilka z Was ..
pumcia daj znać jak po wizycie
aggi a Ty z wrażenia po spotkaniu zapadlas się pod ziemię ? Czy jak
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nas wczoraj ten test to ewidentnie wkurzył, ale w takim razie z Mężem stwierdziliśmy, że sytuację oczywiście można wykorzystać stwierdziliśmy, że w pierwszej połowie tego cyklu testy robiliśmy tak na pól gwiazdka jeśli chodzi o regularność, więc może był już owu, a wczorajszy test to wypadek przy pracy? E, nie chce nam się już tego roztrząsać, co ma być to będzie, a ja czekam na zielsko
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Bardzo Was przepraszam, podczytuje Was, ale nie mam czasu usiąść i odpisać teraz pracuje i mam zmianę od 14 do 22. Wiec wracam zmasakrowana z rana córcia do przedszkola i obowiązki domowe i praca a do tego strasznie boli mnie podbrzusze i plecy w krzyżu
ziaa oby nam się udało kiedy testujesz?
natB. Nic się nie martw kochana twój maź pewnie stanie na wysokości zadania aby tylko Cię nie stresować. Wład pójdzie do przedszkola i będzie się fajnie bawił
Nie bardzo jestem w temacie ziolek
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Ty??
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354