BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 miesiąc temu #1001636 przez aggi
miśka proszę na priv konkrety :) jak się tego używa, ile kasy, dane. i podam swoje :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1001643 przez Miluniaa
miśka co ja czytam!! :laugh: brawo gratulacje z całego serducha ! teraz leż dużo dbaj o siebie i sie nie przemeczaj niech tam dzidzia pięknie sie zagnieździ :)

nat kochana trzymam kciuki każdy dzień to wieksza szansa dzidzia coraz silniejsza ... poplacz jak Ci lepiej i zaczynaj dzien z nowymi nadziejami ja rozne czytam na forach sytuacje i np jedna dziewczyna lezy w szpitalu od poczatku ciazy bylo beznadziejnie, a fasolka mimo wszystko zyje i ma sie dobrze niedlugo juz wejdzie w taki okres ze bedzie zdolna sama do zycia ! takze glowa do gory !

9 lata 3 miesiąc temu #1001644 przez aggi
dziś już Was nie poczytam i nie nadrobię, jutro też pewnie mnie nie będzie więc życzę udanego weekendu !

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1001677 przez natB
aggi powodzenia :)..

A ja kolejne godziny spędzam w łóżku! Raaatunku ueh.. Nie ogarniam juz heh.. Tyle reczy bym zrobiła w tyle miejsc pojechała z Wladem.. Mały śpi juz ponad 3 h :) nawet mój S. Nie ma co robić heh :)

9 lata 3 miesiąc temu #1001678 przez weronia89
natB ale Ci zazdroszczę :) ja od rana sprzątam, piorę firanki i właśnie jestem w trakcie robienia obiadu i oczywiście młoda chodzi i marudzi :/ teraz trochę usiadłam bo boli mnie podbrzusze pewnie na @ :( jeszcze tydzień a mnie już boli podbrzusze :(

9 lata 3 miesiąc temu #1001679 przez ziaa
Ja też dziś się mega źle czuje. Jajnik i podbrzusze tak mnie boli, że tylko termofor i kanapa. Niestety nie wiem ile do mojej @ bo na ta która była po lekach i na ta naturalną jeszcze jest za wcześnie... Czuje się źle, testy nic ciekawego nie pokazały, a do nowego gina ide dopiero w środę... Tak, to kiepski dzień ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1001683 przez natB
weronia przepraszam może pisałaś, ale ile Twoja córa ma lat? Bo widzę, że rocznik jesteś 89 czyli rok młodsza ode mnie.. Wład na szczęście to złote dziecko, ja leżę a on albo obok mnie siedzi albo każe sobie czytać książeczki :) dziś mu ulepilam z plasteliny kombajn i cały czas z nim chodzi trzymając go w rączce heh :)

9 lata 3 miesiąc temu #1001684 przez natB
ziaa eh te bóle są okropnie, ja w sumie bólów podczas @ nie miałem, ale 2 dni temu jak trafiłam do szpitala to miałam i okropne bóle Podbrzusza i krzyża :/ takich to nawet podczas porodu nie miałam :/ usiedzieć na tyłku nie potrafiłam..

9 lata 3 miesiąc temu #1001687 przez weronia89
natB moja latorośl jest z kwietnia 2012 :) duża panna ale czasami jest straszna maruda Indian wymyśla "a ja chce pic, a ja chce jabłko " i tak w kolka a ja zajęta obowiązkami domowymi muszę je co chwile przerywam :/

9 lata 3 miesiąc temu #1001693 przez ziaa
NatB ale z Włada kochany slodziak :) tym bardziej mamuśka dbaj o siebie że spokojem. :)
Ja w sumie pierwszy raz się tak źle czuje tak długo.. Zwykle coś mnie troche bolalo w połowie cyklu i pierwszego dnia @. Ale tym razem to już chyba cały tydzień, a dziś apogeum. Zobaczymy co będzie jutro. Byłe do środy :)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1001703 przez Pumcia
Nat - ja tez od 13 leżę,bo posprzątałam w domu, obiadek zrobiłam, zakup nawet bo jutro mam mię gości i niestety zaczął mnie brzuch bolec wiec dalej sobie darowalam :/ i nie to zebym sie przeciazala, widocznie mi leżenie jest teraz wskazane. Jedyny plus tego ze sobie seriale nadrabiam :D

Ziaa i Weronia - dziewczyny ja przed zajściem mialam takie bole miesiaczkowe i przed miesiaczkiwe ze bez ketonalu ani rusz. W nocy po domu chodziłam bo nie dalam rady wyleżeć. Ketonal na poczatku 100 a czasem nawet 150 brałam bo myslalam ze zejdę . . . Okazalo sie ze mam anemie, zaleczylam ja i okresy byly duzi słabsze. Zróbcie sobie badania, po co się męczyć ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1001719 przez weronia89
Pumcia tylko ze ja od kiedy urodziłam córę brzuch mnie pobolewal ale dało się żyć :) a ten miesiąc nie wiem co jest grane czy to przez to ze brałam antybiotyk w tym miesiącu albo pogoda się wciąż zmienia bo mieszkam w Anglii a tu pogoda w kratkę wszystko ma wpływ ;) albo poprostu fasolka się zagnieżdża i brzuch pobolewa ? :D

9 lata 3 miesiąc temu #1001753 przez Pumcia
Weronia - i tego Ci KOchana życzę :D także niech boli :P Moja siostra tez w Anglii siedzi, mówiła ze pogoda daje jej się we znaki, cieżko jej jest w ciązy . . .

9 lata 3 miesiąc temu #1001754 przez miśka23
ziaa, weronia to może będzie u was udany cykl? :)

9 lata 3 miesiąc temu #1001755 przez ziaa
Dziewczyny to mój mały cud się chyba między kręgami zagnieżdża, no bez jaj. :P :) Ale fakt tak się jeszcze nie czułam w czasie cyklu ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka