BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 1 miesiąc temu #928921 przez AnaSylv
U nas chyba też nic nie wyszło w tym miesiącu... mam moje wszystkie obiawy przed @ i dzis prawdopodobnie dostane...buuu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #928977 przez Sophie25
Emilia nie mysl w czarnych barwach kochana a miałam podobne problemy i udało mi sie długo czekałam na moja iskierkę 2 lata ale brałam leki chodziłam do lekarza i nie poddawałam sie co prawda byłam zdołowana i rzucałam testami jak były negatywne ale wsparcie jest bezcenne dasz rade i za niedługo bd sie smiała podobnie jak ja z chwil z maluszkiem ...

10 lata 1 miesiąc temu #929042 przez emilia1410
No mam nadzieje kochana dzieki za wsparciee

10 lata 1 miesiąc temu #929665 przez krakusek11
ja też czekam na swojego upragnionego maluszka:( mam 29 lat i nadal nie jestem mamą:( już raz sie prawie udało, ale .... radość skończyła się w 8tc :(
choruję na pcos więc mam nieco utrudnione zadanie, do tego nadwaga, nerwica i stresująca praca... nie wiem czy uda się drugi raz. wspomagam się Inofemem z kwasem foliowym ( www.inofem.pl )i dietą bezglutenową (gdzies wyczytałam,ze to ma znaczenie) ... wierzę, że nam się uda.... tyle miłości do oddania:( ehhh

10 lata 1 miesiąc temu #929725 przez agniesia1152
Witajcie ja również w tym miesiącu chyba nic... mam dostać jutro @ oczywiście nie wytrzymałam i musiałam zrobić test wyszedł negatyw :( dziś czuję że bolą mnie piersi więc na pewno @ przyjdzie.

10 lata 1 miesiąc temu #929753 przez JoanaG
Agniesia, ja też czekam jak na szpilkach na @ z nadzieją, że może wreszcie zapomni o mnie ;)
Jeśli chodzi o testy siuśkowe, to absolutnie nie sugeruj się, bo one czasem potrafią wychodzić pozytywnie od 40dc, więc nie jest wykluczone, że może jednak jest sukces :)
A ból cycuchów może świadczyć nie tylko o @ ale i o ciąży :) mnie też bolą przeokrutnie..... do tego stopnia, że nawet nie śpię na brzuchu...

Witak Krakuska :) dobrze trafiłaś :) razem łatwiej :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 1 miesiąc temu #929785 przez agniesia1152
JoannaG wiem wiem tyle się już naczytałam o tym :) ale myślę ze i tak przyjdzie @ .. w ogóle to dziwnie mi się teraz porobiło bo w tamtym miesiącu nic kompletnie nie czułam... a w tym dopiero wczoraj i dziś i to tak lekko zastanawia mnie to bardzo dlaczego tak się stało bo wcześniej już dużo wcześniej mnie bolały.

10 lata 1 miesiąc temu #929848 przez JoanaG
Aga ja mam tak samo.... tłumaczę sobie to tym, że teraz w mój organizm szaleje hormonalnie i to pewnie dlatego tak bolą mnie cycuchy i na okrągło chce mi się spać....
ja chcę już niedzielę, chcę wiedzieć na czym stoję..... brrrrrr ;/

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 1 miesiąc temu #929854 przez agniesia1152
JoannaG ja jestem jakiś czas po antykoncepcji i wtedy wszystko było ładnie pięknie a teraz to jakieś wariarctwo wszystko się zmienia ! Jescze ponoć po antykoncepcji ciężko zajść w ciaze... Ale zobaczymy czekam na razie do jutra jak jutro nic nie będzie to chyba umrę z niepewności. Mam tylko cicha nadzieję że test zrobiłam za wczesnie. I tobie życzę żeby @ nie prZyszła !

10 lata 1 miesiąc temu #929891 przez JoanaG
Wiesz Aga mi kiedyś jakiś ginekolog powiedział, że z tą antykoncepcją to nie jest do końca tak, że po odstawieniu trudniej zajść w ciążę, bo przecież gdyby hormony w nich zawarte miały naprawdę tak długotrwałą moc nie trzeba byłoby przyjmować ich codziennie tylko np jedną na tydzień...?
może coś w tym jest ;/
wiem tylko, że po antykoncepcji jest większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej :)
a Ty robiłaś już sobie monitoring cyklu? Masz potwierdzoną owulację?

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 1 miesiąc temu #929901 przez emilia1410
ja zaluje ze brałam antykoncepcje, przez nia tylko same problemy były:(
trzymam kciuki za was dziewczynki, ja lecze teraz torbiel no zobaczymy za 2 miesiace czy znikl czy nie.
dużo sie naczytałam, ze własnie organizm po tabletkach niby potrzebuje pol roku do powrocenia do formy:/

10 lata 1 miesiąc temu #930069 przez agniesia1152
JoannaG mam nadzieję że twój gin miał rację :) dzisiaj jest dzień " ostateczny" hahah :D zobaczymy dostanę @ czy nie dostanę... mam nadzieję że nie!
jeszcze nie robiłam nic z tych rzeczy ale jak dłużej nie będzie nam wychodziło to zgłoszę się do lekarza. A ty jak dzisiaj masz dostać czy kiedy ???
emilia muszę też o tym poczytać ale mam nadzieję że to nie prawda :) a tobie życzę szybkiego powrotu do kolejnych działań :)

10 lata 1 miesiąc temu #930137 przez JoanaG
Aga ja dopiero w niedzielę przeżyję (mam nadzieję ;) ) dzień ostateczny, więc jeszcze kilka dni oczekiwania i niepewności... ;/
Trzymam mocno kciuki za Ciebie XXXXXXX :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 1 miesiąc temu #930263 przez agniesia1152
Ja nie wiem jak dziś nie dostanę to poczekam do soboty może też niedzieli no chyba że mnie @ wyprzedzi na razie modlę się o to by nie przyszla. Na razie czekamy !

10 lata 1 miesiąc temu #930344 przez emilia1410
to trzymam kciuki by nie przyszła
a ja dziewczynki zaczelam na silownie chodzic:) moj maz zalatwil mi karnet za polowe ceny silownia bez ograniczen plus 4 x spa:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka