BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 7 miesiąc temu #915650 przez emilia1410
Jak ja bym tak chciala no;( zeby czuc dziecko w sobiee

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #915660 przez Karolincia
Emilko bedziesz czuć Maluszka w sobie zobaczysz :* Przyjdzie też kolej na Ciebie :)

10 lata 7 miesiąc temu #915687 przez emilia1410
No mam nadzieje ze szybko

10 lata 7 miesiąc temu #915694 przez Karolincia
Emilciu wierzę że niedługo tak będzie :) Zobaczysz :) ;)

10 lata 7 miesiąc temu #915780 przez emilia1410
No mam nadzieje;)

10 lata 7 miesiąc temu #915783 przez Karolincia
Emciu bedzie dobzie :)

10 lata 7 miesiąc temu #915790 przez emilia1410
A ty jak sie czuje w roli mamy;))

10 lata 7 miesiąc temu #915877 przez Karolincia
Dziekuje ze pytasz Kochana to mile ;)
Hmmm...dolegliwosci ciazowe az tak mnie nie mecza poki co i mogloby tak zostac :) Metaliczny posmak w buzi, zgaga po niektorych posilkach, burczenie w brzuszku jak nie zjem o danej porze czegos staram sie niepodjadac wiec skubie sobie wtedy slonecznik albo jem jakis owoc np brzoskwinke :)
Mam dobra przemiane materii. Wczoraj biegunka mnie dopadla ale to byl epizod :) Mam ochote na kwasne czasem slodkie. Cycuszki bola i rosna ;)
Cera mi sie bardziej promienna zrobila syfki znikaja tylko pojedyncze zostaly malutkie ;)

Ogladam powoli lozeczka dla dzidzi. Wozek wybrany ale kupimy go jak bede w 6-7 miesiacu aby nie zapeszyc :)
Jestem bardzo szczesliwa:)
27 sierpnia o 16:30 mamy pierwsza wizyte u ginekolozki ide tu w Pabianicach zapisalam sie do niej na usg a przy okazji ja wypytam o roZne rzeczy :) Oczywiscie ciociom wkleje zdjecie mojej Fasolki :)
Dumnie to brzmi Mama gdy pomysle ze staje sie nia to mam lzy szczescia w oczach ;)

10 lata 7 miesiąc temu #915914 przez Sophie25
Karolincia to takie piekne chwile ja pamietam jakie to ekscytujace u Zosi mojej serce zabiło w 6 tyg na pierwszej wizycie widziałam mojego skarba :*
Przed kazda wizyta bałam sie czy wszystko ok,stres,lęk czy sobie poradze miłosc do małej istotoki,hustawka nasrojow w ciazy chce to przezyc jeszcze raz! By moja mała cieszyła sie rodzenstwem to piekny okres Karolincia jakie łozeczka Ci sie podobają ? :)
Mioja ma drewnany i polecam kołyskę super rozwiazanie dla maluszka i jak slicznie wyglada :)

Emilcia ja tez tak myslałam ze juz chce , ze nie zajde,nie uda sie ale trzeba wierzyc ja wierzyłam MOCNO pragnełam i jest szczescie doczekasz sie i swojego !!!!
I bd najwspanalsza mama na swiecie !

10 lata 7 miesiąc temu #915915 przez Sophie25
juz sie nie moge doczekacKarolincia zdj i pozniej jak oznajmisz nam płeć !

U mnie miał byc chłopak a w 7 okazało sie ze to dziewczynja :D

10 lata 7 miesiąc temu #915927 przez Karolincia
Sophie Kochana doczekasz się i Ty trzeba mocno w to wierzyć i wrzucić na luz...:) Wiem o tym, bo przekonałam się na własnej skórze. Jak byłam w drugim cyklu z pregnylem i jechałam na zastrzyk to z myślą, że znow sie pewnie nie uda , ale byłam obojętna co ma być to będzie. I co? Okazało się, że jestem w ciąży ;) Moje marzenie się spełniło, moje modlitwy przez Boga zostały wysłuchane :)
Ojj tak to będzie....co ja plote....to jest przepiękny czas!! ;) Starania aby dziecku nic nie zabrakło, żeby torba stała spakowana na czas, ciuszki były wyprane wyprasowane, posciel w łóżeczku powleczona i przyszykowana na to, aby otulać nią Maluszka Naszego Kochanego ...aahhh....sprawdzić czy podgrzewacz aby przygotować mleczko dla Malej Istotki ;) Poznać płeć dziecka i oznajmić ciociom :) Usłyszeć bijące serduszko , które bije 65 razy mocniej niż moje serduszko :) Coś pięknego :)

Takie mi się podobają :

1. allegro.pl/nowosc-lozeczka-safari-z-szuf...ory-i4489918135.html

2. allegro.pl/arus-16el-lozeczko-dzieciece-...osk-i4491482094.html

3. allegro.pl/17cz-lozeczko-biale-szuflada-...aft-i4491927230.html

4. allegro.pl/lozeczko-gryka-kokos-moskitie...isy-i4492297531.html

5. allegro.pl/baby-raj-8el-komplet-posciel-...rac-i4492312200.html

To są łóżeczka które mi się najbardziej podobają i będziemy musieli wybrać najlepsze :) A Waszym zdaniem które najładniejsze jest ?? :)

10 lata 7 miesiąc temu #915941 przez Sophie25
Karolincia sliczne mi sie zawsze białe podobały wiec to białe piekne jest i jak bylismy w sklepie to mi sie bardzo podoabł ten szufladą super jest !
allegro.pl/nowosc-lozeczka-safari-z-szuf...ory-i4489918135.html bd chłopak to ten super a dziewczynja bialutki obstawiam :D

10 lata 7 miesiąc temu #915959 przez kasia085
karola super ze tak dobrze sie czujesz, choc Cie nie wize to czuje ze promieniejesz. maly tez ma drewniane, teraz dobrze sie sprawdza jako przyrzad do wstawania i nabijania sobie guzow. wiecie co ja naprawde uwazam coraz ardziej ze ten moj syn ma adhd. jeszcze ne chodzi a juz biegac sie nauczyl. po calym dniu z nim wymiekam. ale jegoo usmiech i gadanie wynagradza wszystko. zamowilsmy szelki do nauk chodzenia bo moj kregoslup wymieka od tego prowadzania.
Emi glowa do gory. zacznij myslec pozytywnie. choc ja bym na Waszym miejscu pomyslala o tym badaniu nasienia. no i kurcze troszke powinnas tempo zwolnic bo strasznie przemezona jestes a to tez nie sprzyja

10 lata 7 miesiąc temu #915970 przez Karolincia
Kasieńko ojj takk widzę po sobie, że promienieje !!! :) Mimo tego iż czuję już po sobie że tyje co mnie troche smuci :( ale sporo spaceruje i jak lekarz wyrazi zgodę na jakiś sport że mogę uprawiać , to zapiszę się na fitness dla kobiet w ciąży ;) Mam apetyt ,wcinam sporo bananów bo jak nie zjem to mnie trzęsie aż ahahaha :)

Ojjj to Łobuz z Jasiulka jest hahaha :D chciałabym to zobaczyć jak on to robi ;) Słodziak Mały, ciągle mam przed oczkami jego uśmiech w tym kapelusiku ;) Widząc jego to już wiem jaka Kasiuńka jesteś śliczna kobitka :)

10 lata 7 miesiąc temu #916020 przez emilia1410
Sophie dziekije za slowa otuchy;)
Ojj lozeczka ladne ja juz kiedys patrzylam tak se z ciekawosci;))
Oj na pewno karolincia chodzisz dumna i wogole;) szczealiwa sie gladzisz po brzuszku;)
No ja niestety bardzo bym chciala zwolnic tempa ale praca mi na to nie pozwala;( jak zajde to wtedy sobie odpoczne;)
Dzis bylam na rentgenie zeba i jak mi robila to bardzo mi sie chcialo wymiotowac i sie pytala czy na pewno w ciazy nie jestrm, no ale robilam test i nie jestem, okres tez byl;(
No moj maz lyka kwas foliowy i witamice c a od pon zaczynamy z teatami owulacyjnymi;))

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka