BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #913914 przez emilia1410
Ja bralam tylko 2 opakowania na poczatek ale wiecej nie chce bo zle sie po nim czuje. Pojde tylko do lekarza i sie przebadam czy ok wszystko bo wczesniej mialam tam nadzerke i sie boje by sie nie powiekszyla.
Maz postanowil sie przebadac nasienie, ale boje sie co jesli wyjdzie mu zle;( on sie zalamie no;((
Myslalam ze tak latwo zajde a ty dupa;(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #913923 przez Sophie25
Fakt kobitki nie mysli sie o wydatkach dla skarba ja sie tak ofromnie cieszylam i szalalam z zakupami dla mojej slucNotki ze 3 tysiace na wyprawke poszlo :D
I rozpieszczam moja co chwilke bo dla kogo jak nie dla niej :)moj skarb :)

Emilcia UDA SIE!

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #913964 przez Karolincia
Kobitki wybraliśmy wózek

beżowy :)

allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-graco-evo-zestaw-3w1-gratisy-i4458051165.html

10 lata 4 miesiąc temu #913990 przez emilia1410
No barfzo ladny;))

10 lata 4 miesiąc temu #914009 przez Sophie25
Ja kupowalam wszystko w 3 trymestrze jak w 7 miesiacu bylam zeby nie zapeszyc ...

10 lata 4 miesiąc temu #914043 przez Karolincia
Emilcia tez mi sie strasznie podoba :)

Sophie ja go nie kupilam tylko wybralam ktory mibsoe podoba a kupowac bede w 3 trymestrze pewnie :)

10 lata 4 miesiąc temu #914823 przez JoanaG
Hej Dziewczęta, a co tu tak ciszą zawiało?????

Ja dziś śmigam do giny zobaczyć czy pęcherzyk pękł, z testów owu wychodziło, że tak więc cały weekend dzialaliśmy :)
Teraz tylko czekanie czekanie i czekanie..... Jejku dla mnie to katorga bo ja z tej grupy niecierpliwych jestem :)
Jak tam po weekendzie długim? Co porabiałyście? Ja niańczyłam wesołą gromadkę szarańczy mojej sis, bo oni balowali na weselichu, a poza tym wyspałam się za wszystkie czasy :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 4 miesiąc temu #914841 przez kasia085
joana normalnie szok. ja myslalam ze przyjdzie mi nadrabiac z 10 stron a tu cisza i pustka. trzymam kcuki zeby pecherzyk pek i stranka byly mega owocne:-)
u nas weekend super. w piatek zabralismy malego do zoo. byl taki zachwycony ze cal czas piszczal z radosci i machl raczkami. jak mowilam mu zeby na galazkach szukal ptaszka czy malpki do rozgladal sie i jak znalazl to smial sie z radosci. w sobote bylismy na zakupach w wawie a pozniej wybralsmy sie na spacer do łazienek. a wczoraj troche w koncu w domku i odwedzila nas dziewzyna Jasia z jednej sali poporodowej. meszkamy z 70 km od siebie ale mamy kontakt ze soba. a wczoraj zobaczylismy sie pierwszy raz po 9 miesiacach. malutka jest sliczna tylko troche bala sie Jasia jak ja obmacywal:-) ale za to w pewnym momencie nas wzruszyli bo dli sobie buzi:-)
weekend byl swietny choc mega intensywny:-)

10 lata 4 miesiąc temu #914849 przez emilia1410
A ja pracowity weekend mialam tylko po 4 h spalam i dzis odsypiam to;))
Moj maz zamowil testy owilacyjne i bedziemy uzywac, powiedzcie mi jak sie je uzywa i kiedy najlepiej??

10 lata 4 miesiąc temu #914855 przez JoanaG
najlepiej robic je mniej wiecej w przewidywanym przez Ciebie czasie owulacji, 2-3 testy w cyklu przewaznie wystarczają

a zapisałas meza na badanie nasienia?

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 4 miesiąc temu #914859 przez emilia1410
A czemu 2-3 testy az? Ja myslalam 1 zrobic to nie starczy? Narazie jeszcze poczekama z badaniami bo niby powinno sie po roku staran dopiero

10 lata 4 miesiąc temu #914891 przez Sophie25
Hej kochane ja weekend mam straszny mała miała problemy brzuszkowe i ma angine najprawdopodobniej byłam na pogotowiu kolejki okropne dzieci na oddział przyjmuja az przykro patrzec dzis jade skontrolowac gardło bo nic nie je dobrze ze mi pije :)

Emilia mi testy bardzo duzo pomogły po pół roku stosowania testów udało sie :)

10 lata 4 miesiąc temu #914897 przez JoanaG
Emi jak Ci sie uda za pierwszym razem trafić na owu to ok, wystarczy jeden w cyklu, ale jak nie to trzeba i 3 czasem zuzyć, jeśli chodzi o badanie nasienia, mi moja gin powiedziala , że badanie nasienia już po 3 bezowocnych cyklach, a po roku starań należy udać się do poradni leczenia niepłodności :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 4 miesiąc temu #914971 przez Karolincia
Witajcie Kochane !!

Straszna cisza się tu zrobiła przez kilka dni tylko wiatr hulał ;)

Emi trzymam kciuki, aby testowanko pomogło określić kiedy występuje owulacja i żeby wreszcie nastąpił cud i mała fasolka rosła u Ciebie pod serduszkiem :)

Joasiu to super !!! Już po wizycie?? Daj znać jak przebiegła?

Kasieńko ooo...słodko musiał Jasio wyglądać,jak się tak cieszył machając rączkami ;) Super wycieczke mu urządziliście, a przy okazji sami pospacerowaliście i odprężyliście się ;) Pewnie potem padł jak zabity i spał i spał :) ;)

Ja odpoczywam i aż mi głupio że nic nie robie, ale nie mam sił na większe prace niż umycie dwóch okien czy posprzątanie łazienki i później padam. Z resztą moj Skarb mi nie pozwala się przepracowywać, wczoraj chciałam schody zamieść to mi schował miotłę i zaciągnął do łożka żebym odpoczywała ;)
Od wczoraj powoli zaczynam odczuwać mdłości o różnej porze dnia czasem z rana czasem wieczorem.Mam metaliczny posmak w buzi nie przyjemne to...
Byliśmy w sobote na pikniku rodzinnym organizowanym przez straż pożarną :) Super było zjadlam karpatkęi pajdę chleba ze smalcem i ogórem kiszonym :) Byla loteria fantowa i wylosowałam.....UBRANKO DLA DZIECKA - DZIEWCZYNKI , BLUZECZKĘ rozmiar 134 cm :D byłam w szoku ;D :D Teściowa coś podejrzewa, bo pić nic nie chciałam %%% , i wcinałam ostatnio ogórasy, więcej odpoczywam ;) Dopytywała ale nic nie móiliśmy jeszcze dopiero jak serduszko zabije to się powie :)

10 lata 4 miesiąc temu #915061 przez emilia1410
O to synek bedzie;))

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka