BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #912802 przez Sophie25
Karolincia jak milo na takie suwaczku patrzec slicNy! :) :D
Teraz 1 trymestr migiem minie pozniej poznasz plec a poNiej z gorki i maluszek :D
Zdrowo sie 3majcie i wszystko bedzie dobrze slonce!

Emilcua robilas test ja tu siedze jak na szpilkach :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #912808 przez kasia085
Karolinka suwaczek piekny. an sie nie obejrzysz a bedzie wskazywal juz czas porodu.
Emilka jak tam/

10 lata 4 miesiąc temu #912825 przez emilia1410
Negatywny;(
Eh idzie sie zalamac;( moj maz ro bardzo rozpacza i przezywa to;(

10 lata 4 miesiąc temu #912842 przez Sophie25
Emilcia nie zalamuj sie skoro po duphastonie nie ma okresu jeszcze to moze byc wczesno ....
Nadzieja umiera ostatnia :) zobaczysz czy bd okres bd dobrze! (Tule)

10 lata 4 miesiąc temu #912843 przez Sophie25
Moj tez tak przezywal az wkoncu nie uwiezyl poki sam nie zobaczyl :)

10 lata 4 miesiąc temu #912907 przez emilia1410
No moze kiedys sie uda w koncu;((
Moj maz to bardzo przezywa , niedlugo ma 30 i juz coraz trudniej bedzie o dziecko;(

10 lata 4 miesiąc temu #912960 przez JoanaG
jejku piszesz tak, że poczułam się jak dinozaur ;/

proszę Cie to nie tyczy się chyba raczej facetów a bardziej kobiet, z resztą mecycyna idzie tak na przód, że i u kobiet po 30 nie ma problemów z dzietnością.... a moze po prostu dla świetego spokoju wyślij go na badanie nasienia? moze tu jest problem?

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 4 miesiąc temu #912965 przez kasia085
emilka dokladnie jak pisze joana. takiej zasady nie mma u facetow. nwet 60 latek zapyli jesli mu oczywiscie dygnie. ja tez bym sprobowala z tym nasienim. bedziecie wiedziec gdzie tkwi problem. moj maz w trakcie naszych 3 letnich staran 4 razy badal nasienie.

10 lata 4 miesiąc temu #912967 przez Karolincia
Sophie dziekuje Kochana :* a no aż duma mnie ogarnia jak patrze na swój suwaczek hehe ;) ;)

Kasieńko :) ;* ahhh Ty moja Kochana <3 :) Powiedz mi czy mogę jezdzic na rowerze,biegać?Czy lepiej tylko spacerować/? :)

Emilciu bo to dostaniesz po pupci ode mnie za takie gadanie!!!! WCALE TAK NIE JEST JAK PISZESZ!! Dziewczynki maja w 100% racje niech Twoj Mężus się przejdzie do lekarza i przebada nasienie :)

10 lata 4 miesiąc temu #912982 przez kasia085
Karolincia powiem Ci tak - ciaza to nie choroba ale wiadomo kazda ciaza jest inna. w moim przypadku mialam zabronione jezdzenie na rowerze, bieganie, silownie i dzwiganie ciezkich przediotow. dozwolone byly spacery i normalne delikatne zajecia domowe. ale moja ciaza byla zagrozona. bralam duphaston nospe do 18 tygodnia. tez stracilas juz jedno dzidzi i ja na Twoim miejscu bym sobie darowala. njwazniejsza jest kruszynka. za kilka miesiecy posmigasz i na rowerku i pobiegasz z maluchem na reku. ja zawsze uwazam ze lepiej dmuchac na zimne. ale wiesz ja to przewrazliwiona jestem na tym punkcie wiec zobacz co Ci powie lekarz.

10 lata 4 miesiąc temu #913248 przez kasia085
co tu taka cisza sie zrobila?

10 lata 4 miesiąc temu #913251 przez Karolincia
Kasienko masz racje lepiej chuchac na zimne ja caly czas mysle czy z bobaskiem wszystko dobrze :( Spalam sobie wczoraj w ciagu dnia, a jak jade samochodem to juz bym spala non stop hehe bo bylismy wczoraj z moim N jego bratem i tesciowa przyszla ogladac autko do kupienia dla niej ale okazalo sie wrakiem to autko :(
Ochote mam na ogorasy kiszone ;)
Czasem mnie ciagnie macica i jak sie przeciagam to mnie wtedy tam ciagnie tez tak mialas Kochana?
Wczoraj podjadalam ogory ze sloika a tesciowa do mnie co Ty tak na te ogorki masz ochote i do mojego N wiesz co to znaczy jak kobiete ciagnie do ogorkow?:) i sie usmiechala a moj N tak ze przytyje heehe :))
Ogolem niezle sie czuje ;) a u Ciebie co Kochana moja slychac?

10 lata 4 miesiąc temu #913254 przez Sophie25
Karolincia mnie tez tak ciaglo pamietam jak wstalam i senne okropnie bylam ale w ciazy wolno spac do woli a co :D
Tak sie zastanawiam co ja zrobie jak zaciaze a mala noe.da mi spac :D

Tesciowa mi liedya mowi ze przy mojej corce 2 dziecko to szalenstwo bo nie dalabym radyvbo taka zywiolowa i ruchliwa ....

U mnie deszcz 2 dzin leje ....

Ja wlasnie.na ogorki smaka.nie mialam ale.za to na MUSZTRDE to ogromna litrami bym jadla haha :D i banany:p

10 lata 4 miesiąc temu #913294 przez kasia085
Haha dobre podejrzenia tesciowa ma. a kiedy jej powiecie? mnie tez tak ciagnelo to normalna przypadlosc. spij kochana do woli. przy pierwszym dziecku masz okazje bo pozniej juz tak dobrze nie bedzie. wykorzystuj poki mozesz. oj Sophie to fakt przy takim zywiolowym maluchu nie ma szans na odpoczynek. moj jeszcze nie chodzi ale non stop ie rusza. wstaje przy wszystkim i sie puszcza, leci na glowe. dzisiaj rano tak lupnal na klatke na lozku ze az kaslac zaczal. musial sobie pucka przycisnac. az strach pomyslec co bedzie jak zacznie chodzic. u nas ok. wlasnie walczylam z malym zby poszdl spac a ten ani myslal gotowy do zabawy ale udalo sie - wygralam:-0 pogoda unas ok. jest w graicach 25 stopni i nie pada. jak wstanie zjemy kasze i idziemy na dworek. jeszcze jutro i tatus bedzie z nami 3 dn :-)

10 lata 4 miesiąc temu #913317 przez emilia1410
Dziewuszki nie gniewajta sie;)) chodzilo mi o mojego meza ze 30 lat i slabna plemniczki tak wyczytalam;(
A ja 6 dzien po suphastonie i nie ma okresu, test negatywny wiec nie wiem co myslec

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka