BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 7 miesiąc temu #916967 przez kasia085
no Karolinka moja praca wyglada wlasnie tak, ze siedze 8 godzin za biurkiem, ale lubie to:-)
Natalia u mnie malutki jak byl noworodkiem to smigal w pajacach. teraz w nich spi, a ubieramy sie normalnie - body, bluzecka, spodenki. ja to jakis fetysz mam bo rozczula i wzrusza mnie jak widze go w pajcyku:-)i jako noworodek tez tak slodko wyladal. strasznie nie lubilam np. kaftanikow i spioszkow. jak dla mnie bleee. praktycznie maly wcale nie chodzil a dostawalismy zawsze na prezent. nie lubilam tego sciagania calych do przewinecia no chyba ze byly rozpnane w kroku.
ja kupowalam w tesco f&f. do tejpory strasznie lubie ich produkty i maly ma ich duzo. dzis tez kupuje sporo rzeczy w pepco bosa tane ale i z jakoscia kiepsko, choc czasem trafi sie cos lepszeego.
nat ojja przeczytalam dopiero dzis oMarcinie. zalamalam se co tez ona musi czuc. strasznie jej wspolczujei naprawde boje sie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #916969 przez Karolincia
Sophie ojej....o straszne !!!!a maja dzieci??Powiadomiła policję o tym zaginięciu?? :( Bardzo mi przykro :( Ehhh...Władzio się kręcił może ząbki mu idą?

Super ciuszki maja w ff , w pepco też już troszke bodziaków kupiłam kilka par spodenek, kilka czapeczek rękawiczek na łapki , skarpetek :) Kupiłam też zestaw butelek dla noworodka avent philips , smoczek antykolkowy, łańcuch do przyczepienia smoczka do bluzeczki , zwykły smoczuś ;)

Wiesz każdy ma swój styl ubierania dzieci :) Fakt faktem że dużo roboty może się wydawać przy tym, ale mojego kuzyna żona tak ubierała swojego synka mojego chrześniaka Kubusia :) Właśnie body i dowolna stylizacja czy ogrodniczki, spodenki, bluzy czy kaftaniki :) Sama nie wiem jak będę swojego Malucha ubierać pewnie przetestuje i zobacze w czym mi najwygodniej i najlepiej ubierac :)

A to masz wprawę jak w pogotowiu pracowałaś a co tam robiłaś? :)

A większą wyprawkę będziemy kupować jak dzidzi serduszko zabije :)

Kasiulka to tak jest ważne by każdy robił to co lubi ;) Ja pracuje w przychodni rehabilitacyjnej na fizykoterapii czyli wykonuje zabiegi laserowe, podłączam pacjenta na polu magnetycznym, robie krioterapię , prądy podłączam, wykonuje zabieg ultradźwiękami. Teraz tylko bedę mogla byc na krioterapii i prądach bo to nie ma zadnego promieniowania i nie zaszkodzi Nam. To jest tylko praca jeszcze gdzies na 2-3 miesiace góra bo potem juz pewnie nie bede w stanie pracowac :( A i tak mam umowe zlecenie podpisana :( to sami mnie wywala :(

Kasia masz może jeszcze na zbyciu jakieś ubranka ? Odkupilabym oczywiscie od Ciebie :)

10 lata 7 miesiąc temu #916974 przez kasia085
Karolinka kochana gdybym miala to z checia bym Ci oddala ale tak: wiekszosc dostalam sama od mojejsiostry i umowa byla taka ze dalej je zostawiamy dla kolejnych bobaskow: jej, mojego albo sostry mojego meza. wiec tez ktorych maly wyrasta piore i pakuje w kartony i wywoze do rodzicow - niechsobie spokojnie czekaja. a powiem Ci ze np. teraz na jesien mialam malo dla malego bo akurat na ten rozmiar po siostry synku byly letnie i zaczelam przegladac allegro i zakupilam paczke rzeczy dla malego - kazda rzecz wyszla po 4 zl. i niektore sa jak nowe, niektore nadaja sie po domu. ale bylo naprawde warto. przejrzyj sobie bo mza tano kupic take paczki a dla takich bablow noworodkow to sa npewno nie ponszczone bo taki babel jeszcze sie nie porusza, nie jej nic procz mleczka szybko wyrasta.

10 lata 7 miesiąc temu #916980 przez Sophie25
Witajcie kochanr :-)

Katolinvia ja uwielbiam sklrp 5.10.15 ale tam to takie rzeczy juz na dluzej zrby pochodzila jak wyprawke robilam wszystki malej kupowalam w hurtowni Sezam super wychodIlam cenowo i rzeczy boskie,w pepco kupowalam body w lidlu jak cos upatrzylam :-)

Kasia tonstrasznr ze taj mlody czlowiek zaginal i nikt nieeie dlaczego jakie to musi byc straszne dla tej dziewczyny co ona czuje ciezka sytuacja bardzoooo :(:(

Nat ja ubieralam moja jak byla malutka w SPIOSZKi uwielbialam ja w spioszkavh wygladala tak slodko jak maluszek to jej czas na takie pajacyki,spioszki,kaftaniki mialam kopertowe piekne lepiej bylo ubierac jesze ma czas nachodzic sie w spodniach teraz to lata w sukienkach a chlopaki owszem pieknie wygladaja w ogrodniczkach :-D

10 lata 7 miesiąc temu #917057 przez Karolincia
Kasieńko masz super pomysl z tym allegro :) Nie pomyslalam o tym faktycznie jest duzo ciuszkow po kilka sztuk za male pieniążki ;)
Przeglądam sobie wlasnie oferty i wybieram cos ciekawego :)
Dobry pomysl z tym odkladaniem ciuszkow dla przyszlych bobaskow :) A siostra w jakim wieku ma bąble?

Sophie no no widzialalam ciuszki w tym sklepie fajne są :) Ale tak jak mowisz już dla starszych dzieci tak żeby pochodziły w tym troche np. dla przedszkolakow ;)

10 lata 7 miesiąc temu #917097 przez kasia085
Karolinka siostra ma juz duzego babla - 6 lat i wybiera sie wlasnie do szkoly. takze mam nadzieje ze szwagier w koncu ja zwiąże i zadziala bo ona chyba nigdy nie zdecyduje sie sama. za dobrze jej jest. poczekaj jak juz bedzieszz wiedziala czy chlopiec czy dziewczynka to wtedy bedziesz szalec:-)

10 lata 7 miesiąc temu #917282 przez Karolincia
Kasieńko to duży już ten dzieć Siostrzyczki Twojej czas najwyższy na drugie :) Mam nadzieje że się uda i będzie w końcu rodzeństwo :)
Tak Kochana poczekam, ale teraz jeśli to usg w srodę wykaże że wszystko jest dobrze z dzidzią to kupimy laktator, podgrzewacz do butelek, itp :)

10 lata 7 miesiąc temu #917307 przez natB
O kurka to widzę Karolcia, że zakupy pełną parą :)... laktator mogę polecić medela mini electric najlepszy z możliwych na prawdę :)... przynajmniej wg mnie :)

Pierwsze ciuszki dla małego kupił w ff w 14 tygodniu, ale to była radocha... pamiętam, że wtedy wypięłam brzuchol, żeby było widać, że to dla mojego bobasa :D hehe lubiłam pokazywać mój brzuszek, ale niestety pojawił się dopiero tak, żeby było go zauważyć hmmm w 25 tygodniu :D... gdybym nie mówiła to nikt by nie wiedział, że jestem w ciąży...

Uwaga... narzeczony koleżanki się odnalazł :D... uFFFFF :D... okazało się, że tel mu padł i uwierzcie, że NIKT nie chciał mu pożyczyć !! normalnie szok :/... wrócił sam do PL, a już były niestety jakieś wizje, że okradziony, albo gorsze... normalnie kamień z serca nam padł... z dziewczynami z listopadówek ruszłybyśmy niebo i ziemię, żeby się odnalazł :)...

My już w domku, wyjazd do Poznania bardzo udany... odwiedziałm kumpelę, która jest fotografem i zrobiła małemu kilka zdjęć :) a co pochwalę się :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jutro mój maż w końcu realizuje swój prezent z zeszłego roku, czyli lot szybowcem :D hohoh nie mogę się doczekać :D...
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #917315 przez Karolincia
Nat B my kupujemy dopiero gdzieś jak będę w 4-5 miesiacu na razie tylko oglądamy i patrzymy :) Ja już wybrałąm laktator philips avent :) sterylizator do butelek i słoiczków też philips avent :) podgrzewacz do butli i słoiczów baby ono philipsa :) Kupiłam butelki z tej serii w lipcu :) zestaw startowy dla noworodka ;) I jakoś chwalę tą firmę :) A ten Twój znalazłam na allegro ale używany :(
Ojj to dobrze, że się odnalazł jej narzeczony !! Rany nikt nie chciał mu pożyczyć telefonu? :/ Straszna znieczulica jest wśród ludzi :/

Jakie piękne zdjęcia !! :) Cudny Wasz Wład jest :) Ciasteczko do schrupania z niego!! :)

10 lata 7 miesiąc temu #917552 przez Sophie25
Sliczny synek! Cud.miod!

Przyjechalysmy dopiero z grilla u rodzinki i co sie doqiedzialam masakra ciotki ze szkoly dziewczynka umarla nagle nie wykryli u nirj choroby a miala jakos chorobe z aorta co zatrzymuje krazenie na sluboe.syna zemdlala i umarla prpbowali ja operowac i dawac cos w zyly i trzymali ja dobe podpieta i umarla :( nic wczeaniej nie wykryli nie wiedzieli o tym :( ciotka ryczala mowila ze matka patyk tak wyglada :(

10 lata 7 miesiąc temu #917553 przez Sophie25
O to na brata slubie :(
Ale tragedie dotykaja ludzi nic nie wykryli :(

Bat dobrze ze sie znalazl !

10 lata 7 miesiąc temu #917559 przez Karolincia
Sophie straszne!!! :( Jeju....nie umiem sobie wyobrazić co czuje ta matka ;( Coś okropnego :dry: :dry: :sick: :dry: :dry: :( :( :( :( :( ehh wstrząsająca historia :(
A jak grillek ogolnie??

10 lata 7 miesiąc temu #917724 przez kasia085
Sophie - straszna tragedia. serce boli jak cos takiego sie slyszy.
Nat cudowne zdjecia. Władek rob taka fajna minke:-) Kurcze zdjecia u fotografa maja w sobie to cos. my mielismy sesje a chrzest no i te zdjecia sa przecudowne. w domu ne potrafie malego tak ujac zeby jakos fajnie swiatlo zlapac, ujac tlo. zreszta jak onzobaczy aparat to zaraz mi go chce zabrac wiec zazwyczaj musze z nim sie kryc.
Karolinka o widze ze zaczynasz 7 tydzien. pieknie kochana

10 lata 7 miesiąc temu #917733 przez Karolincia
Kasieńko 6 tydzień zaczęłam :)

10 lata 7 miesiąc temu #917737 przez kasia085
6 tygodni skonczylas. zaczelas siodmy tydzien:-) lekarz powie ze skonczylas 6 tygodni.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka