BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #918811 przez kasia085
kurcze gdzie wszystkie sie pdzialyscie? chyba ostre dzialania rozpoczete:-)
Maly spi, ja wstawilam praniei jak se obudzi o kaszka i lecimy na dwor. polece dzis do tanioszki to moze cos wygrzebie dla malego. i UWAGA moje kochane: DZIS MAMA MA WYCHODNE:-) o 18 lece do kolezanki na pokaz kosmetyczny. w kameralnym gronie przy winku jakies maseczki itp. oj juz sie nie moge doczekac. JAs zostaje z tatusiem dwie klatki dalej wiecjakby co to beda mieli blisko.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #918824 przez Karolincia
Kasiula ja jestem obecna !! ;)
Super sprawa z tym pokazem kosmetycznym, odprężysz się , zrelaksujesz :D Fajnie Ci , fajnie :) Zazdroszczę ;)
Tatuś zajmie się Jasiulkiem a mamusia sobie odpocznie :)

Przeżywam już dzisiejszą wizytę u ginki, tak późno niestety o 20:30 :( Ale trudno.....:( wypadła jej operacja to trudno , najważniejsze że mnie przyjmą :)

10 lata 4 miesiąc temu #918831 przez kasia085
oj nie dziwie sie ze przezywasz. ja tez pamietam ten stres przed kazda wizyta. zawsze strasznie sie balam. nawet w wiekszej ciazy bo maly byl taki uparciuch ze zawsze przed wizyta zastygal w bezruchu. Marcin kupowal mi snicersa zby zadzialalo a ten uparcuch zawsze siedzial cicho. dopiero usg go budzilo i fikal koziolki. wszystko bedzie dobrze kochana i zobaczysz dzis sliczne serduszko.

10 lata 4 miesiąc temu #918845 przez Karolincia
Kasieńko mam nadzieję, że je zobaczę i usłyszę :) Mój N jedzie ze mną :) I będzie podczas usg :) Wybrałam już łóżeczko z całym wyposażeniem materacem ochraniaczami , pościelą, rożkiem i podusią do rożka, kołderką, poduszeczką moskiterą itp ;) Do tego w gratisie są chusteczki nawilżające i tetrowe prześcieradełko :)
allegro.pl/lozeczko-szuflada-materac-pos...kow-i4517768548.html

Komplet w sówki :)

Rany to Maluch Was stresował hehehe :) :) Nawet snicers nie pomagał a to Łobuz :P

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918958 przez kasia085
Piekne ale cos dziewuszkowo mi wygladaja:-) jakes przeczucia kochana:-) wesz co do moskitiery to zastanow sie. ja nie mialam i sie nie znam ale pamietam jak dziewczyny na forum pisaly ze jest zbedna i tylko niepotrzebnie gromadzi kurz.

no łobuzem byl od poczatku:-)
koniecznie jak wrocsz to daj znac bo sie stresuje. a wlasciwie nie tyle stresuje co jestem podekscytowana:-)

10 lata 4 miesiąc temu #918977 przez Karolincia
Kasiula wiesz mogę nie zakładać tej moskitiery, wybrałam zestaw z nią bo latem jak będzie okienko otwarte to nie chce żeby Niunia/Niunię mi komary pogryzły ani osy :)
Wiesz może jakoś podświadomie intuicja mi podpowiada :) Do tego zamówię pościel z ochraniaczami na szarym tle białe groszki :)
Zdam relację całą bardzo szczegółowo :) :*

10 lata 4 miesiąc temu #918991 przez kasia085
no tak w sumie maluszek urodzi sie w kwietniu wiec na lato. ja rodzilam na zime wiec tym bardziej byl zbedny. ale tkie lozeczko wyglada cudownie:-)

10 lata 4 miesiąc temu #918998 przez emilia1410
Dzis zrobilam test owulacyjny co dziewczyny sadzicie??

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #919022 przez Sophie25
Jestem kochane bylam na zakupach i sliczne ciuszki malej zaopatrzylam podobaja mi sie te motywy sow w dziecuecych ubrankach i wohole :)

Kasia moja to tak kopala przed wizyta ze moglam odetchnac z ulga ale ojjjj panieta sie ten stres :) dobrze ze.mamusia ma wychodne tatus da rade :D

Katolincia ja juz sie doczekac nie moge Twojej fasolki bede siedziec jak.na szpilkach bd dobrze Buziak!

Moja caly czas chce na konia wlazic i bujac sie vo chwilke sadzam i dzis juz w majciach chodzi i wola siii si si a wczoraj miala jeszze pampa ladnie.wola moja dziewuszka :D

Emilia jutri powinna byc widoczniejsza i w sam punkt dzialajcie dzialajcie !
Wiesz ze ja mam jeszxzd swoje test owy ci udalo nam sie.zmajsyrowac byla taka:

Wiec spokojnie mozesz dzialac:p
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #919024 przez emilia1410
No dzis dzialalim i teraz chce w pt dzialac i pt test zrobic owu jeszcze raz:))

10 lata 4 miesiąc temu #919037 przez Karolincia
Kasieńko no właśnie ja mam bzika na punkcie os , szerszeni boję się ich sama a co dopiero Nasz Maluszek :(

Sophie ale krechy miałaś malinowe :D Hehehe dobrze Słoneczko ja sama sie coraz bardziej stresuje i bede chciała być tam już w tej przychodni przed 20 ;P Powiem Wam że tu za usg płace 90 zł a w Warszawie 150 zł jest różnica co?? :P

Emilciu no !!! Wreszcie coś się zaczyna dziać i owulacja tuż tuż !!! Trzymam kciuki :*

10 lata 4 miesiąc temu #919038 przez JoanaG
Nie Emi, musisz dzialac najintensywniej dzis i jutro bo pt moze byc juz po przyslowiowych jablkach :) zrob test jutro i w sumie do soboty jak bedziecie grzeszyc nie zaszkodzi :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 4 miesiąc temu #919045 przez emilia1410
No wlasnie wedlug kalenarza owulacja niby przypada w sobote dlatego chcialam w pt. Jutro nie wiem czy sie uda bo ja od rana do pracy, pozniej dentysta a moj maz wieczorem leci do pracy wiec raczej sie miniemy:( no ale ponoc plemniki wytrzymuja 2 dni. Wiec w pt bedziemy ostro dzialac

10 lata 4 miesiąc temu #919047 przez Karolincia
Emilciu nawet lepiej jeśli będziecie mieli przerwe jutro :)
Niczym sie nie denerwuj nie mysl o tym Kochana :*
Tule mocno :*

10 lata 4 miesiąc temu #919051 przez emilia1410
Dzieki kochana ;*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka