BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #919347 przez natB
Karolina przeogromne gratulację :D suuuper... na krwiakach się nie znam, ale ja też plamiłam i byłam miesiąc na zwolnieniu, ale w sumie u mnie było to spowodowane fiksowaniem organizmu :D... brzuszka nie widać, ale Ty jesteś szczuplutka, więc pewnie długo go nie zobaczysz :D.. ja sobie starałam się wmawiać na początku, że już widać, a każdy mi mówił ,,po Tobie to w ogóle nie widać" a ja oczywiście smutas na buzi heh :) fajne czasy :)
Fasolka jest silna i dacie radę, nie Wy pierwsi i nie ostatni także dalej zaciskamy kciuki z WŁadem :)

Mały zasnął, pogoda piękna, więc jak się obudzi idziemy go przepisać do innej Pani Dr, bo u nas w centrum jest tak, że lekarze ciągle się zmieniają :/ i są chamscy, więc nie będę tam z małym chodzić... raz to mi powiedział, że mam smoczka wziąć Władowi, bo będzie miał takie problemy, jak ja (czyli aparat na zębach, ale idiota nie wiedział, że aparat mam, bo ja mam genetyczną wadę szczęki :/), a powiedział mi o przy sytuacji, gdzie poszłam się spytać, co zrobić z takimi krostkami przy buźce małego :/....

Sophie może Ty masz jakaś sprawdzoną maść? smaruje małemu tormentiolem, ale nie schodzi :/... dalej jak ma smoka do spania to po spaniu buźka w koło ust czerwona :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #919349 przez kasia085
Natalia to ja ten sam problem z malym mialam. straszne krostki wokol ust i posmarowalam ta galaretka aloesowa co mialam od tych potowek z tej firmy co bylam na pokaze i powiem Ci ze ladnie schodzi. aj to niedowiarek jestem jesli chodzi o takie nowinki ale to mi sie sprawdzlo.
Karolinka sliczna jestes:-)

10 lata 4 miesiąc temu #919353 przez Karolincia
Emilcia dziękujemy ;*

Nat B - a no właśnie u szczupaków później brzuchol wyłazi :) ale ja już pierwsze "krągłości" zauważyłam u siebie ;) hehe :) mój N mówi że też lekko dól brzuszka mi się zaokrąglił, ale to muszę stanąć bokiem do niego :P
Nie dziękujemy, żeby nie zapeszyć, ale bardzo miło że trzymacie kciuki za mnie z Władziem :* Ucałuj Małego :*

Kasieńko dziękuje :*

10 lata 4 miesiąc temu #919369 przez Sophie25
No lasencja jak sie patrzy Karolincia brzusEk ma jeszcze czas mi sie pokazal dopiero w 5miesoacu :p
Gratulacjr jeszce raz z calego serca kciuki 3malam strasznir az mi sie maz pytal i mowilam mu o Tobie to tez 3mal :D
Jak wybila ta godzina myslalam o Tobie slonce!
Piekna kropeczka przeczuwam u Cb dziewczynke niewiem czemu tak jakos haha :Dmoj psiapsiole tez tak mowilam i urodzila Alicje :D

Nat mojej smarowalam tormentiolem albo sudocremem wiecej jakos mascu nie uzywalismy jedynie jeszcze dobra jest oilatum moja miala atopowe zapalenir i dzialalo u nirj :)

Kasia yo mialas przezycie dobrze ze wszystko skonczylo sie szczesliwie :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #919475 przez Karolincia
Ojej ale komplementy mi tu prawicie :D A mnie dziś mój N zabral do Łodzi na shopping połaziłam po sklepach m.in. pepco , reserved itp. :)
Sophie - dziękuję Ci Słońce Kochane :* Nawet Mąż trzymał kciuki?? :) Hahaha, a to dobre :) Miło, dziękuję :* No, cóż brzuszek taki mam, jak dla mnie jest już większy :P Jesteś Cudowna :* Też czuję, że będzie Dziewucha !!! ;)

Kasiuńka moja Kochana Ty :* Jesteś Wspaniała !! :*

Nat B nie jestem juz taka szczuplutka wystaja mi boczki w jeansach, ledwo sie dopinam w pasie w spodnie :P

10 lata 4 miesiąc temu #919501 przez JoanaG
Ja chyba zwariuje! Czy to mozliwe zeby te cycki mnie AZ TAK (!!) bolaly od tego duphastonu???? Noz taki bol ze czasem az mi sie lza w oku zakreci.... :/

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #919537 przez emilia1410
Joanna mnie bardzo bolaly od duphastonu i mialam po nim objawy ciazy, a ciazy nie bylo:(

10 lata 3 miesiąc temu #919543 przez JoanaG
Ja sie nie nakrecam absolutnie,ale te cycochy daja mi sie we znaki :/
Emilia i co wyszedł pozytywny test owu?

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #919546 przez Karolincia
Joasia jak czytałam ulotkę to takie objawy mogą być :(

Emilcia - trzymam kciuki za owulację:*

A ja jadę dziś na badania,musiałam iść się prosić czy mnie przyszła teściowa podrzuci do przychodni i poczeka na mnie aż krew mi pobiorą, bo jestem tutaj uzależniona od drugiej osoby :( Nie mam auta, ani prawa jazdy :( Aha..i mocz do badania :)

Trzymajcie kciuki za moje wyniki !!!

10 lata 3 miesiąc temu #919553 przez JoanaG
Karola, a tesciowka juz wie?? :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #919588 przez Sophie25
Tak Karolincia moj maz to taki uczuciowy romantic :D

Yoana mnie tez tak bolaly po duphastonie a poNNiej zaciazylam a kiedt Ty kochana robisz test ?
3mam kciuki :)

Emilcia jak test owu ?

Kasia jak z kupkami u Twojrgo bo moja strasznir twarde kamienir robi co jej dac na to ? Jablko?

Nat i jak buzka Wladzia ?

10 lata 3 miesiąc temu #919600 przez natB
Karolina znam ten ból, jak się jest uzależnionym od teściów, powiem Ci, że z czasem będzie gorzej :D... szkoda, że nie masz prawka... ja prawko mam, ale auta nie mam (bo mąż naszym jeździ do pracy) i zawsze są krzywe miny, jak mam wziąć od teściów... swojego się nasłucham :/

Sophie tormentiol nie działa, sudocream mu wysusza, na razie smaruję tormentiolem i oilatum krem na twarz... zobaczymy... zmieniłam teraz lekarza rodzinnego małemu i za 2 tygodnie mamy wizytę kontrolną, taką bilansową... zobaczymy dopytam oto, co mam robić, a wczoraj już to zauważyła lekarka, jak byliśmy się pytać, czy mogę Włada do niej zapisać, ale na razie w sume nie dopytywałam, co mam robić... sama postaram się powalczyć z tymi krostkami :/

Joanna kiedy testujesz?... ja brałam duphaston, ale cycki mnie nie bolały :P...

Co kup Wład też robi twardsze, bo wiadomo je normalne jedzenie, ale u nas ani jabłko, ani inne pierdoły nei działały... tylko dicoflor... może tego byś spróbowała... bo to na jelitka jest, drogie, ale skuteczne :)... podawałam, jak mały miał problemy i teraz kupy mamy codziennie :)

10 lata 3 miesiąc temu #919605 przez JoanaG
Dziewczyny jutro mam termin @ wiec potestuje w niedziele,ale jakos mam przeczucie, ze to znow porazka :(

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #919615 przez natB
Joanna no przestan.. troche wiecej wiary :)... bedzie dobrze... szczerze, jak ja testowalam to sie czulam, jakbym byla w ciazy... no nie wiem, bol piersi mi nie pasil itakie zylki powylazily, nabrzmiale strasznie byly... nie ma, co sie nastawiac :) na pewno sie uda kochana :) 3mamy kciuki:)

10 lata 3 miesiąc temu #919641 przez Karolincia
Wiecie co to chyba żart !!! Byłam prywatnie zrobić badania to za wszystkie wyszłoby ponad 600 złotych!! Sam hiv 359 zł :( Zrobiłam podst. morfologię, tsh, glukozę, takxoplazmoze . Mocz dałam do analizy. Reszty nie bo nie bede bulić tyle kasy...
Mam do wyboru albo się zarejestrować jako bezrobotna, albo poprosić uczelnie , aby mnie ubezpieczyli albo tata mnie podepnie pod siebie w firmie dopóki nie wyjdę za mąż .

Joasia będzie dobrze :* trzymam kciuki :* Wie teściowa , cieszy się :)

Sophie no no z Mężusia Twego to Leonardo di Caprio :D hahaha :D

Nat B właśnie ,to jest najgorsze :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka