- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dzis bede wieczorkiem robila kolejny, pozniej napisze jaki wynik.
To karolincia drogo starsznie za badania, kobiecznie sie ubezpiecz, bo dziewczyna maja racje.
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzis z mezem mamy zamiar sie poprzytulac mam nadzieje ze wyjdzie cos z tego, bo ja w weekend do pracy ruszam.
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
Karolinka a moze ubezpiecz sie jako bezrobotna. wtedy bedziesz miala ubezpieczenie za free no chyba ze z tata sie uda. z tymi badaniami to niezle. gdzies Ty byla? ja tez zawsze robilam prywatnie ale te pierwsze wyniosly mnie razem wszystkie okolo 250 zl. oczywiscie z hiv. ja to wogole mialam schize z tym hivem ze co bedzie jak okaze sie ze mam. a towszystko przez to ze bylam kiedys u takiego dentysty niedbalucha i sobie cos w glowe wbilam. i pamietam wynik czytal mi M. bo sie balam;-)
Masz juz cudowny brzuszek i z kazdym tygodniem bedzie jeszcze piekniejszy:-) ja tez bylam szczupla brzuszek dosc szybko mi sie pojawil.
Natalka kurcze a moze jakos wyslac Ci tej galaretki co mojemu malemu tak pomaga?
Sophie my kupki mamy codziennie. zwykle sadzam go na nocnik i robi. sa sredniej konsystencji:-) mi sie wydaje ze sprobuj malej troche sliweczek przemycic. teraz sa swieze to moze jakis kompocik, daj sprobowac suszonej, dodaj do kaszki. jak maly byl mnejszy to jak mial problem bo zdazalo sie ze i 5 di nie robil to jablko nie dzialalo ale sliwka zawsze. sprobuj napewno nie zaszkodzi a moze pomoze. tzrmam kciuki.
Joana mnie cyce ne bolaly po dupku ale tak sie zdaza. choc mam wrazenie ze u Cebie to jest inna przyczyna:-) czekam do niedziel na potwierdzenie moich przypuszczen:-)
Emi i jak tam? dzilace kochana;-)?
A teraz o mne dziewczynki moje zlote. za tydzien w piateek mamy 5 rocznice slubu i ztej okazji chcialam wymyslic cos szalonego i zarezerwowac nam gdzies weekend. myslalam o okolicach Lublna(Kazimierz Dolny, Nałęczów) o tam studiowalam i to tam mielismy swoj pierwszy raz. taki sentyment. czekalam na inicjatywe M. ale wiecie jak to z chlopami. moj to romantykiem absolutnie nie jest i raczej nanc fajnego nie wpadnie. alle pomyslalam sobie ze w sumie tak samo ja moge cos wymyslic. jak myslicie fajny to pomysl?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Kasieńko właśnie biorę dwie opcje pod uwagęalbo ubezpiecza mnie moj tata biorąc mnie u siebie w firmie pod swoje ubezpieczenie, albo idę rejestrować się jako bezrobotna - do urzędu pracy będę jechał 8 września , wolne mam wtedy w pracy jeszcze i pojadę tam ze wszystkimi potrzebnymi dokumentami i z umową zlecenie którą mam , żeby sprawdzili czy wszystko jest zgodnie z przepisami
Tym bardziej się zarejestruje, że nie będę przez jakiś czas pracować po urodzeniu dziecka
No widzisz....ja byłam w MULTIMEDIS w Pabianicach, aż płakać mi się chciało. Zrobiłam tylko morfologię podstawową, tsh, glukozę, taxoplazmozę . I mocz oddałam do analizy. Resztę zrobię w Warszawie na NFZ. Grupa krwi tylko płatna jest.,ale mi sprawdzali jak byłam w szpitalu w wieku 13 lat, bo miałam wypadek, z konia spadłam i miałam kompresyjnie złamane dwa kręgi lędźwiowe. Odgrzebie w papierach u siebie w rodzinnym domu w Warszawie Jakoś się ułoży z tym ubezpieczeniem
A co do Ciebie Kochana to pomysł masz super !! Taki sentyment , to fajna rzecz!! Możesz jeszcze mu list napisać miłosny
Załóż jakąś sexowną bieliznę na wieczór Super wypadzik !!! Ja już się cieszę na ten wyjazd Wasz a macie z kim Jasia zostawić??
Gratuluję Wam już tej rocznicy :*
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
No super pomysl na wyjazdzik;))no postaram sie niepracowywac teraz w weekend mam wesele i poNiej poprawiny to znowu malo godzin bede spala ale to juz norma wiec raczej to nie ma wplywu, przyzwyczailam sie do tego;))
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
A propos Twojego zlamania z dziecinstwa to powiedz o tym koniecznie ginowi bo to moze byc przeslanka do cesarki, moja kolezanka tez polamala sobie chyba miednice za dzieciaka i ma teraz absolutny zakaz rodzenia sn....
Nie wiem ock, dziwnie boli mnie brzuch, wrocilam przed chwila z zakupow i jak robilam siku jak sie podcieralam to cos sie tak zarozowilo..... a przeciez @ jutro ma byc.... nic nie rozumiem, cycki jak bolaly, tak bola.... :/
A co do badan, ja w pierwszej ciazy tez prywatnie jak robilam to cos ponad 300zl, teraz sie wycwaniakowalam z tym pakietem medycznym to mam full opcje za 169/mc, ale faktycznie jak sie nie ma ubezpieczenia to z torbami normalnie puszcza :/
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja dzis robilam test owu i jedna kreska;(( podlamana jestem cos
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Joana jak piersi bola to wydaje mi sie jedno az tak po leku to niemozliwe,czekamy wiec na test :)badz dobrej myslu !
Emulcia negatywny ? :o kurcze.....
Kasia SUPER taki wypadzik!
Nat jak.buzka Wladzia ?
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa