BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #920849 przez agniesia1152
Karola- nooo masakra ale co poradzić taka praca musi jeździć... Ja oczywiście wolałabym żeby cały czas w domku był :D ale z tego pieniędzy nie ma
Znajdziesz coś ! Na razie to musisz o siebie dbać a o pracy będziesz myśleć później

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #920852 przez AnaSylv
I
Podziękowania: kasia085

10 lata 4 miesiąc temu #920878 przez Karolincia
AnaSylv - moj Misiek na spokojnie podchodził do starań, nie stresował się, bardziej ja się denerwowałam mi było głupio, że musimy sie kochać w te dni aby ten pregnyl zadziałał. Podświadomie myślałam, czy zaraz dojdzie czy nie , czy się uda :( Byłam zestresowana :(

A Twój Mąż się stresuje staraniami? To Wasz pierwszy miesiąc starań o dzidzie?

10 lata 4 miesiąc temu #920896 przez Sophie25
Jestem kobitki

Ale załamana moja corka nie chce mi jesc od paru dni wczoraj wieczorem nic nie zjadła i rano tez nie niewiem co sie dzieje i co jest przyczyna wyszły jej kolejne zeby ale zawsze mi ładnie jadła :(

Yoana co to za holerstwo zeby okresu nie było a wynik bety negatywny nierozumiem ... mowilas gin o tym ?

Dziewczyny 3mam kciuki za was wszystkie !

Praca wazna ale zdrowie maluszka najwazniejsze ja miałam chorobowe cała ciaze bo łozysko przodujace i odrazu mi wypisał :)

10 lata 4 miesiąc temu #920898 przez natB
Agniesia ja jestem z okolic Grodziska Wlkp. a pochodzę z Poznania... do Karpacza mamy w sumie rzut beretem :)...

Co do starań to mój mąż nie mógł się nacieszyć staraniami, bo przy 2 podejściu się udało, ale później ze względu na moją zagrożoną ciążę abstynencja do dnia porodu :P, ale to i dobrze, bo mdłości i wymioty razem ze mną dotrwały do 39 tygodnia :/...

AnaSylv naszej koleżance z listopadówek test w ogóle nie wykazał ciąży dopiero gin w 10 tygodniu potwierdził, gdzie już widziała na usg, że nosi pod serduchem małego człowieczka, a tak była niczego nieświadoma, tylko nie miała okresu... więc widzicie same różnie to bywa... mi test wykazał tydzień po planowanej miesiączce różowe maliny, biły po oczach :)

Jeśli chodzi o pracę nie jest lekko niestety, ja mam w planach wrócić do swojej poprzedniej, a Włada dać do prywatnego żłobka, booosh gdyby to wszystko się tak ładnie potoczyło, jak sobie planuję...no, ale na razie muszę czekać na info, czy w ogóle jest opcja powrotu... ehh

10 lata 4 miesiąc temu #920955 przez Sophie25
NO ja mysle moja oddac do przedszkola jak skonczy 18 miesiecy :)
Wiem ze to dobre dla dziecka nauczy sie duzo w grupie,pobawi z dziecmi spedzi czas pozyteczniej wiadomo z mama najlepiej ale coz zrobić na zmiane ciezko sie tak zajmowac dzieckiem bo pozniej nie damy rady jak dojda dodatkowe h w pracy mojego ...

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #921005 przez Karolincia
Nat B - trzymam kciuki, aby wszystko poszło po Twojej myśli z pracą i żłobkiem ;)

Sophie - Bardzo dobry pomysł, mój chrześniak poszedł do przedszkola mając 2 latka i 2 miesiące i świetnie zaczał sobie radzić .Na początku wiadomo, było ciężko tęsknił,płakał, ale dał sobie radę :) Na drugi rok powtórzył grupę Maluchów :) Dużo już umiał :)

Na deser daje Wam zdjęcie mojego brzuszka w 7 tygodniu i 3 dniu ciaży ;)

10 lata 4 miesiąc temu #921015 przez natB
Karolina ale wciągnęłaś brzuchol hehe :P... wydaje mi się ciut mniejszy niż poprzednio, jak wrzucałaś zdjęcie :)... może to złudzenie jakieś... szczuplutka jesteś więc na spokojnie :)...

Sophie ale małą poślesz do prywatnego chyba tak? Czy w państwowym Tobie przyjmą małą?... Bo to wtedy żłobek by był...

Mały chyba zasnął :) mam chwilę dla siebie... muszę dzisiaj do którejś szwagierki ruszyć swoje 4 litery, bo normalnie skisnę w domu :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #921022 przez emilia1410
No faktycznie u cb karolinka nic nie widac:)
Wstawiam zdjecie mojej papuszki Tweety:)

Załącznik nie został znaleziony

Ale pozazdroscic wam dziewczynki, ze takie chudzinki jestescie.

10 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #921027 przez AnaSylv
.

10 lata 4 miesiąc temu #921028 przez Karolincia
Nat B - nie wciągałam brzuszka co Ty , właśnie po jedzeniu był ,dopiero co :ohmy: :huh: :lol: :lol:
No no Twój brzuszek to malutki był , faktycznie ;) Jesteś szczuplejsza ode mnie :)
Może jakoś inaczej się ustawiłam ;)

Emilciu - dziękuję :* jaka śliczna Papużka !! :)

10 lata 4 miesiąc temu #921082 przez Sophie25
NatB ale Ty lachon jesteś śliczna kobita z Cb wiadomo po kim Władzio bedzie przystojniakiem!
Powiem Wam ze ja w polowie juz wygladałam jak balonik strasznie duzy brzuch miałam no ale panna 4 kg i 61 cm beta w szpitalu niemieli dla niej hah :D

Karolincia Ty DZaga jeszcze nic a nic ale spokojnie 4 miech bd widac juz :D

AnasYlw no własnie mysle ze ta zabki ale kurde pokasłuje ikicha oby nie chorobsko :(
Oo testy super sprawa duzo pomagaja działajcie z nimi :)

10 lata 4 miesiąc temu #921090 przez Karolincia
Sophie - bardzo Ci dziękuję :* Zawsze miałam zapadnięty brzuch, wystające kości biodrowe a teraz?? jest większy :)

AnnSylv - Z testami to dobry pomysł, będziesz wiedziała kiedy masz owulację i wtedy się starać o dzidzię :)

10 lata 4 miesiąc temu #921111 przez emilia1410
No karolincia w ciazy szczuplutka bedziesz;)
A jak tam jakies objawy masz?? Jakies zachcianki??

10 lata 4 miesiąc temu #921159 przez Karolincia
Emilcia - mam mam zachcianki :) Raz mi się chce słodkiego raz słonego :) Dziś mnie naszła ochota na rybę z frytkami i surówką z kiszonej kapusty :) Jutro jedziemy po produkty i bede robic sałątke gyros na ktora tez mam ochote :D
Wczoraj zjadłam całego ananasa , bo mialam na niego ochotę :D
Co do objawów : ból piersi, rosną stają się pełniejsze sutki wyciągnięte i ciemniejsze , pobolewanie podbrzusza rozciąga się macica razem z więzadłami jajniki z czasem pójdą do góry prawie pod biust :D, mdłości średnie zależy co zjem a nie raz same z siebie się robią , metaliczny posmak w buzi, spanie w ciągu dnia, przysypianie, nocne wędrówki na siusiu :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka