BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 tygodni temu #1046642 przez Nowa...
Jutro dzwonie do mojej ginekolog umówić się na wizytę. A wy kiedy byłyście od pozytywnego testu?:) Gonią- będzie wszystko dobrze u was na wizycie:) a to z ukochanym jutro idziesz?:) Maryśka- tak jak dziewczyny piszą:) działaj:) u mnie serduszkowanie było w niedzielę, w poniedziałek test owu pozytyw więc pewnie wtorek owu i się udało:) dziewczyny a czy wy ograniczalyscie się z serduszkowaniem po pozytywnym teście:)? Bo dla mnie to ważny temat:)
Podziękowania: GoNia79

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 tygodni temu #1046644 przez stOkrOtka91
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 4 tygodni temu #1046649 przez GoNia79

Nowa... napisał: Jutro dzwonie do mojej ginekolog umówić się na wizytę. A wy kiedy byłyście od pozytywnego testu?:) Gonią- będzie wszystko dobrze u was na wizycie:) a to z ukochanym jutro idziesz?:) Maryśka- tak jak dziewczyny piszą:) działaj:) u mnie serduszkowanie było w niedzielę, w poniedziałek test owu pozytyw więc pewnie wtorek owu i się udało:) dziewczyny a czy wy ograniczalyscie się z serduszkowaniem po pozytywnym teście:)? Bo dla mnie to ważny temat:)

Nowa jadę sama do poznania moj mężuś chcial byc ze mna w tym dniu ale mu taka trasę wymyślili ze nie zdarzy wrócić.. Moze uda sie za tydzień na zwykla wizytę u mego giną pojsc razem..
Jesli chodzi o lekarza po pozytywnym teście to poszłam dwa dni po jego zrobieniu i nic nie bylo widac to byl 4 tydzień lekarz kazał zrobić betę potem powtórzyć i przyjść po 2 tyg gdy przyszłam po piękny przyroście bety do giną to byl 6t4d i serduszko juz bilo... A serduszkowania nie zaprzestaliśmy fakt ze rzadziej bylo ze wzg na samopoczucie ale bylo..Mezus sie caly czas stresuje ze gdy sie przytulankujemy to może dzidziolkowi krzywdę zrobić...a ja zawsze mu mowie ze dzidzia zasypia przy tym kolysaniu hehehe

8 lata 4 tygodni temu #1046650 przez GoNia79
Oczywiście co wieczór pytanko standardowe.. A dzidziolek juz kopie? Widac ze sie doczekać nie może pierwszych ruchów nawet mi powiedzial ze jak bedzie wracal z tras i bedzie pora do spania w ciagu dnia to on się maleństwem zajmie bym troche odpoczela.. wiem ze bedzie tak na pewno bo wiem jak sie opiekował swoim synkiem za nim jego zona zachorowała i potem gdy byla w szpitalu i od dnia gdy jej zabrakło..to wspanialy ojciec i mąż..

8 lata 4 tygodni temu #1046671 przez magmus88
Hej :)

Gonia - dziś Twój dzień! :) o której wizyta? Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) Ściskam!

Nowa - no moje gratulację! To już napewno TO :D hehehe Super! Czyli czyja miejscówka zajęta?? Co do wizyty u lekarza.... byłam z moim lekarzemw kontakcie telefonicznym. Mówił kiedy robić betę... sprawdzał moje wyniki... a na wizycie byłam po 6 tygodniu jak dobrze pamiętam. Serduszka jeszcze nie było.

Co do przytulanek... pamiętam jak nam położna na szkole rodzenia o tym opowiadała.... Że faceci często się boją, ze mogą coś zrobić.... A ona mówiła, nie ubliżając facetom :D że takich długaśnych to napewno nie mają hahaha. Że dzidziuś jest schowany :) w jamie macicy..... A tam to faceci już nie sięgają :P No i ogólnie to tak fajnie w żartach opowiadała :)

NatB! Halo :) co tam u Was?

Mój mały zaczyna kaszleć i mieć katar :( suuuuper. A w sobotę urodziny teściowej. Same wiecie co to będzie.....

8 lata 4 tygodni temu #1046679 przez Miluniaa
nowa przed 7 tyg nie maa co isc moze byc tylko niepotrzebny stres... ja bylam w 5 czy 6 bo krwawilam i nie bylo jeszcze serduszka, w 1 ciazy pierwsza wizyta po 7 i wszystko pieknie ladnie :)

8 lata 4 tygodni temu #1046697 przez GoNia79
Witajcie dziewczęta..wracam do domku po badaniu dzidziolek sobie smacznie spal i ma wszystko na swoim miejscu przeziernosc ok kosc nosowa obecna serduszko w porządku rośnie jak na drożdżach tylko się cieszyć Pan doktor przesymatyczny podarował dla tatusia dwa zdjęcia pożartował i wyslal na badanie PAPPA na wyniki bedziemy czekać dwa tygodnie..ale mysle ze wszystko będzie ok..

Mama szczęśliwa wiec w nagrodę musiała spełnić swoja zachcianke cheesburger z MC Donalda plus cappuccino mniam mniam jestesmy spelnieni po takim posilku..

Oto moj dzidziolek śpioch
Załączniki:
Podziękowania: stOkrOtka91

8 lata 4 tygodni temu #1046714 przez stOkrOtka91
Super wieści:)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 4 tygodni temu #1046716 przez honka_18
Gonia fantastyczne wieści :laugh:

8 lata 4 tygodni temu #1046718 przez GoNia79
Kochane nawet nie wiecie jak mi ulżyło jak bardzo się cieszę.. Mysle ze test Pappa tez wyjdzie ok bo to można powiedziec ze statystyka.. Tak się balam ze cos bedzie nie tak..

8 lata 4 tygodni temu #1046719 przez Nowa...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gonia- super :) kiedy mój dzidziolek taki będzie :) ? a kiedy płeć poznasz? :) wcale nie wiem na jakim etapie jest już wiadomo :) Tak dziewczyny zrobię, że zapiszę się za wizytę za 3 tygodnie :) może będzie już serduszko- a w sumie powinno być. A tak się martwię bardzo czy wszystko będzie dobrze. Chyba przez to plamienie to mam jakieś głupie myśli :(
Ziaa- co u Ciebie słychać na horyzoncie? :) tak bym chciała żeby i wam się wszystkim udało :) Tyle czekania na te 2 kreski :)
Wiecie co mój ukochany przeprowadzi się do mnie przed Wielkanocą :) jak się cieszę :) czekać nas będzie rozbudowa mojego małego domku, bo dla naszej 4 ki będzie troszkę mało :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 4 tygodni temu #1046720 przez stOkrOtka91
Gonia ja za równe 2 tyg prenatalne i tez sievstresuje czy tam wszystko w środku w porządku. Gdybym czuła ruchy to pewnie już bym była spokojniejsza :)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

8 lata 4 tygodni temu #1046721 przez GoNia79

Nowa... napisał:
Gonia- super :) kiedy mój dzidziolek taki będzie :) ? a kiedy płeć poznasz? :) wcale nie wiem na jakim etapie jest już wiadomo :) Tak dziewczyny zrobię, że zapiszę się za wizytę za 3 tygodnie :) może będzie już serduszko- a w sumie powinno być. A tak się martwię bardzo czy wszystko będzie dobrze. Chyba przez to plamienie to mam jakieś głupie myśli :(
Ziaa- co u Ciebie słychać na horyzoncie? :) tak bym chciała żeby i wam się wszystkim udało :) Tyle czekania na te 2 kreski :)
Wiecie co mój ukochany przeprowadzi się do mnie przed Wielkanocą :) jak się cieszę :) czekać nas będzie rozbudowa mojego małego domku, bo dla naszej 4 ki będzie troszkę mało :)

NOWA oj bedzie taki czas szybko zleci tylko odpoczywaj i dbaj o siebie..wiem ze przy twoim synku ciezko ale staraj się..
Plec zobaczymy może uda sie cos określić za tydzień bo dzis dzidziol nie chcial sie ruszać hehe spal sobie..moja znajoma dowiedziała się w 18,tyg bo wczesniej tak wywijal maly strasznie ze lekarz nie mogl dokladnie sie przyjrzeć co tam ma miedzy nogami..

8 lata 4 tygodni temu #1046722 przez GoNia79

stOkrOtka91 napisał: Gonia ja za równe 2 tyg prenatalne i tez sievstresuje czy tam wszystko w środku w porządku. Gdybym czuła ruchy to pewnie już bym była spokojniejsza :)

Powiem ci ze ja jakas spokojna bylam jak jechałam na te badania w duchu czułam ze bedzie wszystko ok.. Ja jeszcze ruchów nie czuje choc sie wsluchuje w moje ciało a raczej brzuszek i czasami mi sie wydaje ze cos tam szmera ale nie jestem pewna czy to dzidziol czy flaczyska..hehe
Zobaczysz wszystko ok bedzie.. Teraz czekam na wizytę za tydzień i pierwsi ruchy no i po malu na połówkowe pewnie bede sie zapisywać..

8 lata 4 tygodni temu #1046725 przez ziaa
Nowa Gonia świetne wieści, gratuluję :) Rośnijcie zdrowo :)
Nowa u mnie nic ciekawego, jem dupka i czekam. ;)

Dziewczyny na jakich etapach cyklu jesteście? Która do testowania? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka