- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Witaj dorotka

pasal my to chyba na poczatku mialysmy wybrane te same lozeczka z tego co pamietam

Klaudia daj znac jak po wizycie, a tak z ciekawosci to co ile teraz chodzisz? bo ja po nastepnej wizycie 10 maja bede musiala stawiac sie co 2 tyg chyba :/ i znowu kasa pojdzie na same wizyty ale coz
poziomka jak dzis z powerem lepiej? ja przez ostatnie pare dni mialam kryzys nic mi sie nie chcialo ale od wczoraj juz lepiej

MIlego dzionka u mnie pochmurno ale moze u was chociaz slonko zawita

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Patrizia ja teraz tez mam wizyty co 2 tyg a w razie awarii(jakbym sie zle czuła) co tydzien. Od 35 tyg juz co tydzien sie chodzi bo czesto i gęsto porody sa miedzy 37 a 41tc tak bynajmniej mówi mój gin ale z nim tez róznie.
Ginek mówi ze czop nawet do 2 tyg przed porodem moze wyleciec,ja juz sama nie wiem jak to jest bo wytłumaczył mi jak krowie na rowie ze jak będą skurcze co 5 min to poród a jak sie pojawia a przejda po kąpieli to szyjka sie rozwiera i szykuje do porodu,a najwazniejszym wyznacznikiem jest odejscie wód...ale zeby było zabawniej moje,,skurcze,,ustały i mam wrazenie jakbym wcale nie była w ciazy

U mnie pogoda jakas taka byle jaka..niby słonko ale jak zawieje uhuhu glowe urywa
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Wczoraj przyszła do mnie paczka z bebilonu..dostałam ksiazeczke i miśka małego dla dziecka..jeśli chcecie takie cuś to tylko zarejestrujcie sie na stronie www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s...vm=bv.45645796,d.ZWU
Małe a cieszy:)
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
z dwa tyg temu miałam ciutke inna syt w sklepie ale tez z mocherowym w roli głównej.
Stałam sobie kulturalnie w kolejce po ser a akurat w tym sklepie jest wielki szyld,,inwalidzi i kobiety w ciazy obsługiwane poza kolejnoscią,, nigdy sie o to nie upominałam bo co mi tam chwila czy dwie...ale za to w tamtym dniu babka która obsługiwała na serach dojrzała mój brzuszek i omineła młodego faceta który stał przed mocherem i mochera w roli głownej pytajac sie mnie jaki ser chce...a mocherowy berecior z taka gęba ze ona stoi tu tak dlugo a ja dopiero do kolejki dołaczyłam i co to za wychowanie by jej nie obsluzyc...zburaczyłam i mówie grzecznie do sprzedawczyni ze poczekam niech sie zajmie pania..mocher troche sie uspokoił ale gdy sprzedawczyni odp ze maja obowiazek przepuszczac ciezarne to mocherowy babsztyl jak wybuchnał to jak wulkan w czasie erupcji...no mordą tą swoja pomarszczoną tak jadaczkowała ze masakra...mówie do niej grzecznie ze jak bedzie sie tak unosic to zyłka jej pęknie i będzie po sprawie

Ja zawsze badania robie sobie za kase...ide do labolatorium a tam 5 zł morfologia 5 mocz glukoza 15 i wchodze nie czekajac...własnie ze wzgledu na to ze juz na poczatku ciazy sie naczekałam na sama morfologie i mocz panstwowo 2 h w kolejce!!!! mało paznokci nie jadłam z głodu.
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

pasal ogolnie to b.rzadko widac by ktokolwiek w ogole ustępował pierwszeństwa ciezarnym ,jak czasami jade w autobusie to siedzi taki alwaro i jego milagros a ja cisne sie sapie dysze,przeskakuje z nogi na noge a zero reakcji
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja zamówiłam właśnie próbki z johnsona, zaraz zamówię też z bebilonu

- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wkurzona poszła do swojego gina i mu powiedziała o syt braku miejsc a ten jak na nia morde wydarł ze jak ja odesłali z kwitkiem to miała mu przyniezc skierowanie z negatywna odpowiedzia i uzasadnieniem to zapłakana zadzwoniła do mnie i mówi ze ja ,,ch** szczela,, na te NFZ. Normalnie bym nie uwierzyła gdyby nie to ze dziewczyna juz duzo za duza jest a córke to nie wiem jak urodzi....bo chyba pęknie w szwach. Odrazu sobie pomyslałam-boze i ja mam isc rodzic......
chyba na dniach przejade sie na kołobrzeg i faktycznie zapytam jak sie tam miewa sprawa
tez zamówiłam na johnson