BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

14 lata 3 miesiąc temu #31818 przez Madzia89862
roksana no to super wiesci:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 miesiąc temu #31819 przez Batmanik
no dziewczyny dzieki za mile slowa:)
kroplowka jak narazie tez nie zadzialala :( dalej w dwupaku :( ale moze cos sie jeszcze ruszy a jak nie to nastepna kroplowka dopiero we wtorek :( teraz robili mi usg i wyszlo ze maly nie ma 3800 tylko 3464 :) ale jaki sie urodzi naprawde to zobaczymy...obym nie musiala spedzic tu jeszcze z tydz czasu :(
dziewczyny nie martwcie sie sa wyjatki i ja nim poprostu jestem bo tak to nie slyszalam zeby nic nie dzialo na jaks kobiete tyle czasu...
pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malenstwa :) nierozpakowanym zycze szybkiego porodu!!!

14 lata 3 miesiąc temu #31820 przez raczek10
Nie martw sie Batmanik jak kroplówka nie zadziałała to moze wreszcie samo ruszy z nienacka . ja lezałam na patologi 5 dni dostawalam zastrzyki 3 razy dziennie no i po 5 dniach ruszyło w zawrotnym tepie . Wiem najgorsze to czekanie totalnie człowieka dobija ale warto potem taka nagroda :) :) Trzymaj sie i powodzenia .

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

14 lata 3 miesiąc temu #31827 przez Batmanik
Raczek mam nadzieje ze wkoncu cos sie ruszy ale juz mi sil brak bo to juz 3 dzien tu siedze i to w szpitalu gdzie wogole nie bralam pod uwage ze bede tu rodzic :( :( ale w mojej miejscowosci nie chcielli mnie przyjac i kazali czekac do poniedzialku :(
no nic czekam cierpliwie wkoncu to juz blizej niz dalej...
pozdrawiam!!!

14 lata 3 miesiąc temu #31831 przez roxana
Batmanik trzymam kciuki żeby coś wreszcie ruszyło. Myśl pozytywnie, każdy dzień przybliża Cię do spotkania z Twoją Kruszynką.
Jestem z Tobą i czuję, że to już niedługo:)

14 lata 3 miesiąc temu #31848 przez Batmanik
Witam!!!
Noc mi tez nie przyniosla malenstwa :( no nic caly dzien przede mna moze cos sie ruszy wkoncu juz 4 dzien tu leze :( a ile przede mna :unsure: szkoda ze nastepna kroplowka dopiero jutro dzisiaj mam spokoj nic nie bede na mnie testowac :)
Jak tam nierozpakowane mamusie?? :) a mamusia daly maluszki pospac w nocy???
pozdrawiam!!!
milego dnia!!

14 lata 3 miesiąc temu #31851 przez Groszek
Witajcie :)
Batmanik ja w szpitalu czekałam 5 dni i tak jak Ty we wtorek miałam mieć kroplówkę, a po żelu się rozkręciłam i o 18.55 miałam Maleństwo na rękach :) Trzymamy kciuki

Michał śpi w łóżeczku tak mniej więcej do 4 nad ranem, a potem budzi się na jedzonko i zostaje z nami do rana :) Nawet mój mąż nie boi się z nim spać :laugh:

Miłego dnia życzymy :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 3 miesiąc temu #31852 przez Batmanik
no zobaczymy kiedy u mnie sie zacznie tu nie podaja zelu :( jedynie musze czekac do jutra na kroplowke :( oczywiscie jak nic wczesniej sie nie ruszy...no nic trzeba czekac...byleby sam porod nie byl dlugi to wtedy warto czekac...
oj kiedy ja bede miala malenstwo u siebie :unsure:
ale nie wiem czy odwazylabym sie spac z nim bo jestem panikara hehe :laugh: ale znajc zycie nic by sie nie stalo bo spalabym na czuja i zagladala co chwile jak to cala ja :laugh:

14 lata 3 miesiąc temu #31854 przez Madzia89862
batmanik bedzie dobrze.a ile jestes po terminie juz?

14 lata 3 miesiąc temu #31855 przez Groszek
Batmanik my za żel musieliśmy zapłacić (tzn sami go kupić), ale warto było :)
Ze mnie był straszny śpioch :) można było mnie z łóżka zrzucić a ja i tak dalej spałam, a teraz Misiek nie zdąży się porządnie przekręcić a ja już mam oczy otwarte :)
Nawet jeśli poród będzie długi i bolesny (czego nie życzę) to i tak warto :) Michał już figę trzyma :)
Trzymaj się dzielnie i pogłaszcz brzuszek od nas :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 3 miesiąc temu #31863 przez Batmanik
wedlug miesiaczki jestem 9 dzien po terminnie a wedglug usg to juz 10...teraz robili mi test smitha i wyszlo tak mniej wiecej ze za 4 dni moge urodzic ale to tak orientacyjnie tylko podali a i rozwarcie jest na 6...no nic trzeba czekac :(
brzuszek ciagle glaskam :) jeszcze pozniej czeka nas usg-ciekawe co dzis wyjsdzie :unsure: :unsure:
trzymajcie sie dziewczynki!! ucalujcie maluszki a te w brzuszkach jeszcze poglaskajcie :laugh:

14 lata 3 miesiąc temu #31864 przez Madzia89862
czegos nie kumam jak masz na 6 cm rozwarcie to zaraz mozesz urodzic przeciez?nie spotkalam sie ze z takim rozwarciem 4 dni czy wiecej mozna siedziec

14 lata 3 miesiąc temu #31865 przez Batmanik
ja tez nie nadazam bo nikt do tej pory nie mowil o rozwarciu dzis przed badaniem lekarz pytal poloznej jakie rozwarcie a ona powiedziala ze na 6 :unsure: takze nie wiem juz sama

14 lata 3 miesiąc temu #31867 przez Madzia89862
w tym szpitalu nie powazni czy co?

14 lata 3 miesiąc temu #31893 przez _aga86_
Batmanik skoro masz 6 cm rozwarcia to jestes wlasnie w trakcie porodu!!! Dziwny szpital... Ktoras z formuowiczek (nie pamietam ktora) pisala, ze tez nic nie czula, a nagle okazalo sie, ze jedzie na porodowke, bo ma duze rozwarcie- nie wiem czy czasami nie raczek...?? W kazdym badz razie rozwarcie na 6 cm to juz porod...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka