- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aguśka
- Wylogowany
- gaworzenie
- jest już mały bzik ;)
ORYGINALNE NIEMIECKIE kropelki, gęste (nie czeskie) produkowane przez najlepszego producenta PFIZER. Kupione w aptece niemieckiej.Krople nowe, zamknięte fabrycznie, nigdy nieotwierane.Data ważności do 5. 2013. Mam tylko 1 buteleczkę. Kupiłam tylko 2 i okazało się że jedna z powodzeniem wystarczyła przez ten najtrudniejszy okres. Jeśli ktoś by zechciał to Cena 40 zł + ewentualne koszty przesyłki (poczta lub kurier) tel 501899420 lub @
A jeśli chodzi o przetłumaczenie ulotki to nie ma problemu mogę wysłać na @ lub załączyć info do kartonika z kropelkami
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale cisza w tym roku . kurcze dziewczyny wszystkie w 2010 zostałyście
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
no dokladnie cisza zapanowala
heh Igorek nie chcial jesc zupek ze sloiczka a raczej nie jadl ich az tyle jak zupki ugotowanej przeze mnie z cebula selerem buraczkami i in...bo jak mu dawalam pierwszy raz to od razu wciagnal cala miseczke:) ale to dla mnie radocha ze tak mu smakowala:)
a oto moj brzdac...
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MY JEDZIEMY NA CYCACH I MAŁY NIE CHCE ZA BARDZO NOWOŚCI PLUJE I NIE CHCE NAWET SMOKA CIĄGAĆ . MAŁY FACET CIĄGLE BY CYCE MĘCZYŁ
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj ma jeszcze niebieskie oczka a jakie bedzie mial to nie wiem mam nadzieje ze juz mu sie nie zmienia:)
no prawdziwy facet z Jasia:)
a wogole sie dziwie ze lekarka powiedziala zebys dawala juz nowe pokarmy bo dzieci na cycu powinny pozniej dostawac nowosci niz na butli ale co lekarz to opinia...
dlatego ja ich nigdy nie pytam czy moge czy nie podawac juz pokarmy tylko ufam wlasnej intuicji i instynktowi macierzynskiemu...
zaczelam mu podawac zupki i nawet nie ma problemow z brzuszkiem kupke robi co 2 dni a raz w jeden dzien zrobil az 3 razy:)
pozdrawiamy!!
milego dnia!!!
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Ja próbowałam kilka razy dawać Bartkowi odrobinę startego jabłka- wypluwał i był niezadowolony. Spróbowałam ze słoiczkiem - jabłko i słodka marchew- było to samo, następnie próbowaliśmy inna firmę - ziemniaka z dynią, z tą różnicą że trochę sprawniej połyka papkę- na całą próbę zjadł może płaską łyżeczkę. Jak tak patrzę na niego to wydaje mi się, że on nigdy się nie przekona do obiadków...
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzięki naszej koleżance SYLCE Z NASZEGO FORUM mogę trochę odetchnąć z ulgą.jak chcecie wiedzieć co mnie gryzło to na wątku PRACA wszystko napisane .
A tak z innej beczki Jaś mi w nocy płakał i nie wiem czemu jeść jadł i sie złościł . W dzień też się złości i paluszki pcha do buzi i jak by mógł ,to by całą rączkę zjadł .Ślini się niemiłosiernie . MOŻE TO ZĄBKI JUŻ SIĘ RUSZYŁY? SAMA NIE WIEM ALE PLECY MNIE BOLĄ OD NOSZENIA GO .
JAK WASZE MALUSZKI TEŻ TAK SIĘ ŚLINIĄ
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak sobie myśle gdzie są nasze dziewczyny , bo ostatnio to tylko BATMANIK ,MARYSIA I ROXANA TU zajżała,a reszta
disiaj w nocy Jasiek spał od 22 do 6 rano nawet na cyca nie wstał a ja go nie budziłam . Cyce troche bolały ,ale laktator poszedłw ruch i było oki . DZIEWCZYNY macie już @ bo ja jeszcze nie mam i jakoś tęsknić zaczełam ,bo jalieś shizy mam ,że znowu mamą mogę zostać hoć na 99,9999 jest to nie możliwe
co tam u was słychać w świecie ,bo u nas ciepło ,ale mokro
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dostalam w grudniu okres a przestalam karmic piersia napewno po 16 listopada nie pamietam ale jakos moze 23 to byl a dostalam juz 12 grudnia;(
mj urwisek tez sie slini, juz sam trzyma butelke i siadanie mu nie wystarczy bo jak siedzi odpycha sie nozkami i staje:)
w srode szczepienie ciekawe ile wazy
dowiadywalam sie w zlobku i moge pomazyc masakra moglam go zapisac jak tylko zaszlam w ciaze to moze by i za rok mal miejsce bo moga przyjac tylko 20 dzieci a oczekujacych jest 70!!!porazka a nie wiem czy bedzie oplacalo mi sie pracowac jak wezme nianie zalezy ile bieze i co najgorsze ja pracuje 7 dni w tygodniu na w systemie 2 zmianowym i nie wiem czy mi sie w pracy zgodza zebym pracowala od pon-pt od 8-16 to bylby cud chyba
Igorek wstaje w nocy tak 2-3 a pozniej je o 6-7 tyle ze tak o 20-21 juz spi...
piszcie co tam u WAs???
pozdrawiamy!!!
- roxana
- Gość
Tymcio tez się ślini, jak buldog:) już od jakiegoś miesiąca, i bardzo lubi jak mu masuję dziąsełka, mam taką szczoteczkę.
Podobno takie dolegliwości mogą się zacząć nawet 3 miesiące od pojawienia się ząbka.
J
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my dzis po szczepieniu masakra a jak wrocilismy to plakal przez 2 godz porazka i nic mu nie pomagalo;( lekarka mowi ze ma zabki w polowie a wazy 6890g myslalam ze bedzie wiecej jak tyle wsuwa urwis
a co tam u WAs- taka cisza u nas panuje....
pozdrawiamy!!!
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my dzis po szczepieniu masakra a jak wrocilismy to plakal przez 2 godz porazka i nic mu nie pomagalo;( lekarka mowi ze ma zabki w polowie a wazy 6890g myslalam ze bedzie wiecej jak tyle wsuwa urwis
a co tam u WAs- taka cisza u nas panuje....
pozdrawiamy!!!
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
CISZA U NAS ,JAK MAKIEM ZASIAŁ A MNIE ZNOWU MĘCZĄ BEZSENNE NOCE JAK USNE NA 2 GODZINKI TO DOBRZE A POTEM MASAKRA JAKAŚ . CHYBA DO LEKARZA JAKIEGOŚ MUSZE PÓJŚĆ ,BO TO MNIE WYKAŃCZA . JAKIŚ LĘK MNIE OGARNIA I NIE MOGĘ ZASNĄĆ . W CIĄŻY JAK BYŁAM TEŻ TAK MIAŁAM 2 MIESIĄCE TO PO 3 GODZINY SPAŁAM NAWET TABLETKI NIE POMAGAŁY A TERAŻ JASIA KARMIE TO NIE ZABARDZO MOŻNA COŚ BRAĆ NA SEN . NASZ JASIO JEST CUDOWNY FAJNIE SIĘ ROZWIJA I ROŚNIE
MY NA SZCZEPIENIE MAMY NA 24 STYCZNIA I TO JUŻ OSTATNIE , POTEM ZA ROK . NASZ JAŚ MA SAPKĘ I NIE WIEM OD CZEGO . DOKTORKA PRZEPISAŁA COS W SPREJU I ZOBACZYMY CZY POMOŻE .
MUSZE SIĘ POCHWALIC OD NIEDZIELI NIE PIJĘ COLI TYLKO WODE NO I KUPIŁAM SOBIE NOWĄ WAGĘ ŁAZIENKOWĄ I BĘDE 1 RAZ W TYG. SIĘ WAŻYĆ I ZOBACZYMY CZY COŚ SIĘ RUSZY . IDZIE WIOSNA A JA JAK WIELORYB
A TAK Z INNEJ BECZKI JA TEŻ MOGE KOGOŚ WKURZAC SWOIMI WYPOWIEDZIAMI NA FORUM ALE JEST JEDNA OSOBA ,CO MNIE DRAŻNI I OSTATNIO AŻ WRRR.... CZY WY TEŻ TAK MACIE
- roxana
- Gość
Dziewczyny właśnie natrafiłam na ten artykuł i aż mnie dreszcz przeszedł. Sprawa dotyczy słoiczków gerber.
Raczek ja znów jestem śpiochem maksymalnym i usnęłabym na kamieniu byleby było ciepło.:0 Ale mąż też bezsenny:(
Muszę się pochwalić, niesamowicie się cieszę, podałam Tymciowi kaszkę bananową na moim mleku i jadł ze smoka. Pierwszy raz ssał i chciał jeszcze.