BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 11 miesiąc temu #114243 przez raczek10
tak tak BATMANIKU MASZ RACJE KIEDYŚ LISTA BYŁA ZROBIONA ALE GDZIEŚ ZOSTAŁA . mi chodilo o to ,że Milenka obecnie na wrześniu to jedna z dziewuszek pośród naszych kawalerów :woohoo:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #114246 przez Batmanik
jedyna, jedyna praktykujaca forumowiczka;)
ale przerasta naszych smykow wyglada na stasrsza- tak przynajmniej na tej hustawce wyglada

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #114252 przez kasia86
ja jak już tu wkońcu wlazłam to już nie uciekne :)

każdy mi mówi że Mila wygląda na starsza...no i bardzo zdolna jest... podobno bardzo szybko się rozwija..podobno bo to moje pierwsze dziecko i nie mam doswiadczenia :)

aa miałam się jeszce jednym pochwalić :) mówi mamamamamama i tatatatata i nie :P ale to jej wychodzi niechcąco :P

ale co sama jestem w szoku to moja mama nauczyła ją robić kosi kosi :lol:
jak ją uczyła to sobie w głowie myslałam ( bez przesady, zebyś ja czasem nie nauczyła) a tu się okazuje ze potrafi...
normalnie mówie żeby zrobiła kosi kosi i tak patrzy na mnie banan na buzi i jedną rączko klaska o drugą :lol: czadowo to wygląda..chodze za nia i tylko "kosiuje"

na świeta 1 maja przy gosciach zrobiła i normalnie ZABŁYSNĘŁA na maxa :woohoo:

dobra już kończe się chwalić :blush: :blush:

moja Niula zaraz zje mlesio pojdzie troszke nyny i po drzemce trzeba się wybrać na dwór bo troszke słoneczko zaswieciło.. 2 dni nie byłyśmy na dworze trzeba troszku wyjsc

ale jak to ją dziś ubrać hmmm

13 lata 11 miesiąc temu #114322 przez raczek10
Kasia A CHWAL SIĘ CÓRĄ A CO TAM :) NASZ Jasiek TROCHĘ STARSZY I TEZ KOSI KOSI ROBI :side: A NA MAMA TO MUSZĘ SOBIE JESZCZE POCZEKAC :( JAK NA RAZIE TO TYLKO TATATATA :side:

13 lata 11 miesiąc temu #114364 przez kasia86
kurcze zdolne te dzieciaczki... ja nawet nie pomyslałam ze takie male dziecko może załapać robienie kosi kosi..

my już po spacerku...praktycznie cały spacer tyłko eeee i eeee cały dzień mi dziś jęczy, cały czas musze ją zabawiać wogule sama się nie pobawi i jęczy
nie jestem osoba która zwala wszystko na zęby no ale może w końcu idą...jest dziś taka inna strasznie marudzaca..może i bolą ją te dziąsełka bidulke

13 lata 11 miesiąc temu #114582 przez Martuska
Oj tak dzieci to małe marudki jak zębolki wychodzą wiem coś o tym, Miki drastycznie się zmienił i non stop był nie zadowolony ale cóż ... Wracam ze spodkania z ciocią z Niemiec no i mam 3 wory ciuchów. MUszę je posegregować i będę się stroić.. Jutro zabiegany dzień bo w niedzielę mam komunię brata i wszystko tak na łapu capu ale mam nadzieję , że jakoś wszystko się pozałatwia , buźka;*

13 lata 11 miesiąc temu #114584 przez Batmanik
ho ho ho to bedziesz szalec z ciuchami:)
a jak odezwala sie babka z praca??
a mojemu ida jakies kolejne zabki ale nie wyglada zeby gorne 1 sie pchaly ale raczej dolne dwoki :unsure:

13 lata 11 miesiąc temu #114585 przez raczek10
dobry wieczór :) jak wy myślicie dziewczyny ,czy to normalne u małego dziecka spanie nosem w poduszce :unsure: dzisiaj Jasiowi wyjęłam poduszeczkę z łóżeczka ,bo ten skubaniec śpi na brzuchu i co go obrócę to on z powrotem się obraca :dry: i tak ze 20 razy w nocy a najgorsze to to ,ze on staje przez sen w łóżeczku i marudzi :dry:

Mamusie starszych dzieci co tez tak miały pliss pomocy ,gdzieś był wątek o takim spaniu ale nie wiem gdzie jest :unsure: u nas taka sytuacja z dziewczynami nie miała miejsca więc nie wiem co robić :unsure:

13 lata 11 miesiąc temu #114592 przez Batmanik
moj jak mial z mies to bardzoo lubial spac na brzuszku...a teraz musi miec cos przy buzce zeby sie przytulic i zazwyczaj nosek przyklada do poduszki obok jak z nami spi

13 lata 11 miesiąc temu #114604 przez ilona
Raczek Wiktor w nocy kreci się w kółko jak kurczak na rożnie :laugh: i twarz zakrywa sobie kocykiem. Nie ważne ile razy mu odsłonię. I tak się schowa.
I od jakiegoś miesiąca zawsze jak wstaje w nocy na mleko, zanim dojdę do Jego pokoju stoi w łóżeczku z zamkniętymi oczami i też marudzi. :laugh:

13 lata 11 miesiąc temu #114622 przez raczek10
no właśnie Jasiek tez wstaje z zamkniętymi oczami i czasem jak nie słyszę to ten się puszcza przez sen i tłucze o szczebelki :dry: a wtedy znowu płacz wczoraj przez godzinę naliczyłam ,że 5 razy wstał :ohmy: co go położę na środku to ten się rzuca do przodu a jak poczuje szczebelki na głowie to wstaje :( normalnie ręce opadają ile razy go kładę . Już staram się ,żeby się nie męczył w dzień i więcej go zabawiam ale on i tak mi ucieka . Ten problem pojawił się jak JAŚ zaczął raczkować :dry: może go n€zki bolą :unsure: a nie chce specjalnie go lekami przeciw bólowymi faszerować ale chyba spróbuje mu coś jutro dać ,bo teraz jak na razie śpi :)

13 lata 11 miesiąc temu #114636 przez ilona
W sumie to wstawanie tez się u nas zaczęło jak Wiktor zaczął dobrze raczkować :unsure: :unsure: :unsure:

13 lata 11 miesiąc temu #114638 przez Martuska
Batmanik nie dzwoniła babka z pracy, ja do niej przedzwoniłam i powiedziała, że praca zacznie się 15 maja więc mamy jeszcze trochę czasu i póki co nie zna jeszcze stawki godzinowej jaką będę miała . A w zanadrzu mam jeszcze staż jako referent ds. kadr więc może to wypali;)

13 lata 11 miesiąc temu #114640 przez Batmanik
to super Martuska trzymamy lapki!!!

13 lata 11 miesiąc temu #114648 przez Martuska
Dziękuję ;* Tak się nasprzątałam od wczoraj w domu, że pocztą pantoflową poleciało do babci że mam piękny porządek w domu. To samo tato mówi że ślicznie teraz jest, jestem dumna z siebie odwaliłam kawał dobrej roboty ! Swoją drogą przy malutkim dziecku szybko się bałagan robi w zastraszającym tępie ale jakoś to opanowywuje ;) Właśnie wrzucam nowe fotki na agu agu Mikołajka więc jak jesteście zainteresowane to zapraszam :P

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka