- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Życzę, aby dwójka zdrowo i zgodnie się chowała i żeby dali czasem mamusi wypocząć Tatuś pewnie pęka z dumy ?
A My wróciliśmy z imprezy w pubie, wyciągnęli nas z domu znajomi, i bardzo dobrze, super się bawiła, Bartka przypilnowała babcia, wróciliśmy 12.30 więc o przyzwoitej porze, bo babcia na 7 rano ma dyżur w szpitalu Tak czy inaczej, to był bardzo miły wieczór
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My wybraliśmy się pierwszy raz po chorobie Bartka na spacer, i radość nieziemska. Byliśmy jakieś 40 minut, mały się wybiegał, choć pogoda słoneczna, to jeden spacer wystarczy, bo nie chciałabym od nowa go czymś zaprawić, a stopniowo będziemy zwiększać dawkę świeżego powietrza
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzieczaczki spia to mam chwilke:)
super Marysiu ze sie wybawilas ) nie ma jak to odetchnac od obowiazkow troche i sie wyszalec:)
Tatus zakochany w Nadziei w szpitalu to tylko siedzial i patrzyl w nia - malo co rozmawialismy hehe:)
a Igor jakby sie spotkal z Bartkiem to bylaby niezla zabawa hehe dwoch rozbojnikow:))
ach nie pislalam wam ale mala ma do kontroli bioderka ach ale cale szczescie ze tylko tak- byla zle ulozona w brzuchu- zobaczymy co powie ortopeda...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zycze mielj niedzieli!!!
fajnie ze u WAs dziewuchy wszysko oki i oby tak dalej!!!
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Teraz to macie w domku i synusia mamusi, i córusię tatusia też chciałabym mieć taki układ, starszy brat i młodsza siostrzyczka Kochana, widać ogromne podobieństwo maluchów, teraz pytanie kiedy kolejne ? Dobrze Wam wychodzą dzieciaki
Co do ortopedy, na zapas się nie martw, wiele takich rzeczy "prostuje" czy też wyjaśnia i znika się samo, ja trzymam kciuki, żeby właśnie tak było. najważniejsze, że wszystko inne wporządku
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Ja coś o tym wiem, mój Mały był źle ułożony w macicy i nóżka mu się lekko przekrzywiła a teraz po roku juz nic nie widać po tym wszystko się wyprostowało.
Raczku dobrze że się meldujesz bo przynajmniej wiemy co się z tobą dzieje ;P
A miałam się pytać Dziewczyny czy nie miałyśmy przypadkiem jeszcze jednej mamusi na naszym wątku która też jest w ciąży?/ Bo coś mi się tak kojarzy
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Batmanik a co do imienia nie przejmuj się niczym żadną rodziną tylko patrz na swój rozum ważne żeby Wam się podobało. JA zawsze chciałam dziewczynce dać na imię Nadia , może mi kiedyś będzie to pisane
Martuska, to do dzieła, trzeba się dobrze postarać
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Była, ale gdzieś się posiała, może na wrześniówkach z 2011 się udziela? a ja mam kiepski humor, od kilku tygodni wciągałam się w serial Tudorowie, a on jak na złość się dziś skończył, a ja od początku pominęłam ogrom odcinków, i teraz już po ptakach
A miałam się pytać Dziewczyny czy nie miałyśmy przypadkiem jeszcze jednej mamusi na naszym wątku która też jest w ciąży?/ Bo coś mi się tak kojarzy
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Martuska napisał:
Batmanik a co do imienia nie przejmuj się niczym żadną rodziną tylko patrz na swój rozum ważne żeby Wam się podobało. JA zawsze chciałam dziewczynce dać na imię Nadia , może mi kiedyś będzie to pisane
Martuska, to do dzieła, trzeba się dobrze postarać
Marysiu to nie jest takie proste, chodzi o pieniążki:( Wolę mieć jedno ale żeby mu nic nie brakowało . Z czasem jak będę miała lepsze perspektywy pracy to zdecyduję się na Małą ;P
A co do serialu to nie słyszałam takowego, ale to dlatego że nie mam telewizji narazie, wszystko co oglądam to na ipli.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Tudorowie leciał na polsat cafe, ja jestem historykiem, i klimat jak znalazł dla mnie I też stąd moje wkurzenie, że już po ptokach ja TV też rzadko oglądam, raczej w ciągu dnia mam włączoną na kanałach muzycznych, bo u mnie wszyscy lubią muzykę a jeśli siadam do nata, to na zalukaj mam konto, podłączam kompa pod plazmę, i rozsiadam się wygodnie miło spędzając czas na oglądaniu filmów bez reklam