BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 1 miesiąc temu #251757 przez raczek10
cześć laseczki .u mnie jak zawsze do przodu :laugh: modem mam zrobiony tylko musze jeszcze sprawdzi cczy będzie działać .teraz jestem u znajomej i tylko co go odebrałam . u nas oki . Jasiu podły jest i bardzo skręcony ząbkow mamy 9 i reszte też sie już przebija. Batmaniku super ,że sobie dajecie rade .buziaki dla was i może w ten łikend nadrobie wszystkie zaległości no i więcej napisze co u nas słychać .pa pa.

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #251819 przez Marysia27
Super raczku, nadrabiaj zaległości, bo czekamy z niecierpliwością na codzienne twe wizyty na wątku :) Jaśkowi pewnie przejdzie podlizna -czyli jak rozumiem, fochy i histerie- Bartek tez to raz na jakiś czas przerabia, ale generalnie jest luz :side: 9 ząbków, jak fajnie, u nas ciągle bez zmian 4 ząbki, a reszta w trakcie wychodzenia.

13 lata 1 miesiąc temu #252039 przez Batmanik
witam,
raczku to zagladaj do nas czesciej
u nas ida zabki i az mi szkoda Igora :(
uciekam mam dzis mega dola i wszytskiego dosc:(

13 lata 1 miesiąc temu #252210 przez Marysia27
Batmanik napisał:

uciekam mam dzis mega dola i wszytskiego dosc:(

nie martw się, jutro nowy dzień, i nowy lepszy humor, gwarantuję! :blink: :woohoo:

13 lata 1 miesiąc temu #252595 przez Martuska
Obiacałam Wam zdjęcia kuchni więc wstawiam trzy zdjątka ;)

13 lata 1 miesiąc temu #252601 przez Martuska
Batmanik czemu masz zły humor??

Popatrz się na dzieciątka, przytul i napewno będzie Ci lżej, i tak jak Marysia mówi nowy dzień daje lepsze perpektywy a i też lepszy humor;)

13 lata 1 miesiąc temu #252609 przez Marysia27
Nieźle Martuska :) , ja mam tak paskudne szafki jeszcze po poprzedniej właścicielce mieszkania, że głowa boli :S Tylko czy zlew nie za mały? ja mam zawsze tyle garów do zmywania, że u mnie nie dało by rady :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #252612 przez Martuska
Nie za mały Marysiu, on taki się wydaje na zdjęciu. Tylko tyle że jest jedna komora.. Ale jakoś daję radę;)

Takie zlewy dwu komorowe były drogie no i nie było kasy na nie

13 lata 1 miesiąc temu #252696 przez Batmanik
siema
mialam zly chumor bo jednak u ksiedza nic nie zlatwimy:( i ogolnie jakos zle samopoczucie mialam ale poplakalam sobie i bylo oki...
dzis nawet lepiej- bylam sobie z dziecmi na targu kupilam malutkiej komplecik ladny, Igorowi zamiast szalika taki ,,golf" pod szyje- no i trafilam ladny obrus swiateczny na stol
szukalam talerzy ale nie bylo nic ciekwaego :(
Martuska kuchnia ladna:)
ja Wam sie pochwale swoja jak juz bede miala skonczona na cacy bo narazie mam tak maly burdelik bo ciagle Igor mi garnki wynosi i przeklada :angry:
wczoraj bylam u dentysty i dalam rade - i plomba lepsza 100zl tylko :angry: ale naszczescie obylo sie jednak bez kanalowki i za tydz kolejny zab i bede miala spokoj...
ach pochwale Wam sie poszlam wczoraj do lumpeksu i trafily mi sie nowe rekawiczki skorzane ocieplane za az 5zl:))
a co do pieluch to dzis jeszcze poprosilam mame zeby dokupila mi dwie paczki dla malej ale od 4-9kg takze na 6ciu paczkach zaoszczedzilam 40zl- szkoda ze dady nie daja w promo - tylko na otwarcie sie taka cena trafila
uciekam pozmywac poki dzieciaczki spia:)

13 lata 1 miesiąc temu #252920 przez Martuska
To super Batmanik że już masz lepszy humorek ;)

Nie wiem czy Wam mówiłam ale mój Mikołaj jeszcze nie był chrzczony bo nie było kasy;/ I jutro idę załatwiać z ksiedzem chrzest. Mam nadzieję że na święta wypali ;)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

13 lata 1 miesiąc temu #252966 przez natmur11
martuśka może jeszcze sciągną. mi często pobierają np następnego dnia

13 lata 1 miesiąc temu #253073 przez Marysia27
Batmaniku, a przez to że nie macie ślubu, czy o co chodzi, że ksiądz Wam problemy robi?! Bo jeśli tak, to dla mnie jest to niepojęte! Średniowiecze dawno się skończyło, i dobrze będzie jak ta informacja trafi do wszystkich panów z koloratką na szyi! Naprawdę ciśnienie mi się podnosi przy czymś takim :angry:
Jak dobrze, że nie tylko Bartek mi gary przekłada, bo czasami wścicy można dostać na widok bałaganu, który przed chwilą był porządkiem idealnym :P
Martuska, zlew z jedną komorą, przynajmniej sprawi, że gary nie będą zalegały, tylko od razu myte, bo nie będzie gdzie ich przetrzymywać :blink: Ja byłam chrzczona chyba jako 14 miesięczne dziecko, i było ok, nic mi się nie stało z powodu "opóźnienia ", żal tylko, że takie uroczystości rozbujają się o kasę, bo i księża lubią sobie odpowiednio krzyknąć za samą ceremonię :S
Natmur ma rację, nie od razu musi nastąpić autoryzacja zapłaty, więc jutro sprawdź, w świecie banków i pieniądza nie ma gratisów ;) zaręczam, jako były pracownik banku :side:

13 lata 1 miesiąc temu #253076 przez natmur11
ja tez miałam problem z ochrzczeniem córci. Co się najadłam nerwów to moje. Problem w sumie sam się rozwiązał bo zanim odbył się chrzest już figurowałam jako samotna matka więc bez łaski, ale złowieszcze spojrzenia w kościele, czy zero zainteresowania na kolendzie to chyba kara. nie wspominam że nasz X proboszcz głowę na ulicy odwraca jak nas widzi:/

13 lata 1 miesiąc temu #253085 przez Batmanik
nam sie chce ochrzscic z powodu chrzesnego-mojego szwagra bo ma slub cywilny- heh ale rok temu byl inny ksiadz i moja siostra byla bez problemu chrzesna...a w tym roku jest wielki problem,,,w niedziele ide do ksiedza z innej parafii moze tam sie uda...
bo oprocz szwagra nie mamy kogo wziasc na chrzesnego:(
co do balaganu to ja jestem chora jak mam nieporzadek- a przy igorze porzadku sie nie da miec :angry:
Igor dopiero poszedl spac-ja padam na pysk i co dopiero pozmywalam i znow zaraz mam partyjke do zmywania :angry: a propo zlewu tez mam jednokomorowy i wlasnie trzeba myc na bierzaco:(

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #253090 przez Asiersa
Batmanik napisał:

nam sie chce ochrzscic z powodu chrzesnego-mojego szwagra bo ma slub cywilny- heh ale rok temu byl inny ksiadz i moja siostra byla bez problemu chrzesna...a w tym roku jest wielki problem,

Zawsze możesz powiedzieć księdzu, że osoba, którą wybrałaś na chrzestnego będzie świadkiem chrztu. Musi się zgodzić bo świadkiem chrztu może być nawet ateista :)
świadek chrztu pełni tą samą rolę co chrzestny, tylko troszkę inaczej się nazywa ;)
Mój Tomuś ma takiego świadka chrztu a na pamiątce pisze, że jest Ojcem chrzestnym :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka