BezpiecznaCiaza112023

szczęśliwe mamusie z terminem na czerwiec 2010

14 lata 5 miesiąc temu #21244 przez b_beatka4
basik_twins - muszę się poprawić bo dopiero teraz doczytałam że będziesz miała dwa maleństwa :) wybacz pomyłkę :( Zakręcona dzisiaj jestem przez te skurczę no i nie wyspana troszkę :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #21245 przez Groszek
hehe u Nas jest podobnie, ale to późnym wieczorem... a jak mąż z pracy wraca to kładzie ręke na brzuchu i się witają :) Czasami rzeczywiście taka komedia wychodzi że można boki zrywać... a jak zaczynają gadać to ja odpadam :) Młody przytakuje co tato mówi ( a że czasami głupoty to już inna bajka :D )

b_beatka4: to też taki zazdrośnik jak się patrzy :) ale już wiadomo kto będzie w nocy wstawał :D hihihi

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 5 miesiąc temu #21250 przez basik_twins
nic nie szkodzi :) W danej sytuacji zostaje Ci wybaczone :P hehehe ;)

14 lata 5 miesiąc temu #21281 przez b_beatka4
Dziewczyny moja mała też lubi czasem cyrki odstawiać i śmiechu jest co nie miara :laugh:
Jak tatuś głaszcze brzuszek jak kopie mamcie za mocno to czasem przestaje i udaje grzeczną córeczkę, wtedy mój mężulek stwierdza,że jest grzeczną córeczką tatusia, a jego dumna mina, gdy to mówi jest nie do podrobienia :woohoo:

14 lata 5 miesiąc temu #21300 przez b_beatka4
No to ja z Wami długo nie popisałam ale miło było bardzo :) byłam wlaśnie u lekarza i te moje skurcze to już poród mam rozwarcie na trzy cm, i mam sie zaraz wstawić do szpitala, trzymajcie dziewczyny za mnie kciuki :)

14 lata 5 miesiąc temu #21315 przez basik_twins
Ojejku Beatka powodzenia!!!

Trzymam kciukole :lol:

i znów bedzie nas wiecej :lol:

14 lata 5 miesiąc temu #21320 przez _aga86_
beatka powodzenia!!!

14 lata 5 miesiąc temu #21330 przez mysza855
b_beatka4
Powodzenia - oby poszło szybko i mało boleśnie :)

My mamy z niunią pierwsze spacerki za sobą:) Martynka uwielbia wózek tylko ruszamy a ona odlatuje ;) Za długo nie chodzimy, bo ciut wietrznie u nas, ale powietrza złapać trzeba :) Mi się aż w głowie zakręciło jak wczoraj pierwszy raz wyszliśmy :) Dobrze że miałam wózek przed sobą ;)

Pozdrawiamy:)

14 lata 5 miesiąc temu #21337 przez sloneczko
beatka powodzenia!!!!

dziewczyny zmiencie suwaczki, juz macie swoje szczescia na rekach nie w brzuszkach ;)

14 lata 5 miesiąc temu #21343 przez Madzia89862
oh...powodzenia:)mysza fajne zdjatko:*

14 lata 5 miesiąc temu #21345 przez Groszek
b_beatka4: No to moje serdeczne gratulacje :) trzymam kciuki... i odezwij się koniecznie jak wrócicie do domku :)

14 lata 5 miesiąc temu #21416 przez Margolec
Hej jak tam nastroje przedporodowe, porodowe i poporodowe?
Mój Mały jakby spokojniejszy, tylko ciężko reaguje na każde nowości w mojej diecie. Dokarmiam go co raz mniej, bo tylko dwa razy dziennie i jak gwałtownie zareaguje na jakieś nowości w jedzeniu. Wtedy mleko odciągam a on dostaje butle...
A jak się mają Brzuchatki? Ktoś się jeszcze nie rozpakował?

I pytanie do tych rozpakowanych: macie ochotę na drugie dziecko? Bo mi się wydaje że drugiego porodu bym nie przeżyła. Ciekaw kiedy mi przejdzie, chcieliśmy mieć trójkę dzieci;P

14 lata 5 miesiąc temu #21417 przez Groszek
Margolec ja jeszcze nie rozpakowana :) Nastrój ok, w sumie to nie mam czasu na razie myśleć o porodzie bo mam tyle roboty że nie wiem czy do jutra się wyrobię :) Jedyne co mi dolega to okropny ból krocza przy chodzeniu... a jutro o 8 rano melduje się w szpitalu i pewnie w weekend zobaczę się z Maleństwem :)

14 lata 5 miesiąc temu #21418 przez Madzia89862
margolec ja nie chcialam miec dzieci ale nie przez to jaki byl porod poprostu tak czuje

14 lata 5 miesiąc temu #21420 przez basik_twins
Margolecku to chyba normalne że jak ma się ciężki poród to si nie śpieszy :)
No i łatwych początków też nie masz ale popatrz jak sprytnie ze wszystkim sobie radzisz, no mama jak tralala, a jezeli masz jaki kolwiek stan poporodowy w sensie dołek to pewnie ze zmeczenia... kazda wyobraza sobie ze dziecko nie ma kolki spi regularnie przytwia do cyca a zniego leca potoki a tutaj sie okazuje ze nad wszystkim trzeba pracowac a z niewyspania i nastruj sie psuje

Groszek trzymam jutro kciukole za Ciebie ;)
Ja w nocy wstałam to myslałam że kość łonowa mi popeka na kawałki i wylezie przez skóre a rano jak szłam do kibla to poczułam ze mam mokro a spałam bez bielizny tylko w takich naprawde luznych szmacianych spodenkach i całe krocze było w sluzie.... kremowo przezroczystym
zobaczymy co dzisiaj bedzie za niedługo jade do szpitala mam i usg i lekarza mam nadzieje ze wytrzymam jeszcze w truj paku jakies 3 tyg

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka