BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

10 lata 10 miesiąc temu #882080 przez ElaM
Anitkade Hania wyglada jakby rapowala heh
Niteczka sorki ja sie pomyliłam ja kupuje z hippa nie z gerbera.wstawiasz zdjęcie jak piszesz wiadomość to pod jest ramka "załączniki" bierzesz dodaj plik ,wybierasz z istniejących ,wstaw i submit powinno pójść .

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #882147 przez niteczka
ElaM- probuje dodac zdjecie tak jak napisalas, ale jakos mi nie idzie. Znaczy ja pisze caly czas z telefonu no I zrobilam tak jak mi napisalas. Jak kliknelam dodaj plik to pojawilo mi sie rozowe pole I probowalam skopiowac zdjecie ktore mam na telefonie I wstawic tam ale nie idzie. Moze cos pochrzanilam. Sama nie wiem.

10 lata 10 miesiąc temu #882174 przez Anitulka
Anitka, bossskie zdjecie :laugh:

Niteczka, ja chrupka dawałam, ake poli chyba nie podchodzi... włożyła do buzi ale vhyba tylko po to zeby ulzylo na zęby, a pozniej umaziala sobie nim polowe wlosow, wiec pozniej latwo nie bylo ;)

10 lata 10 miesiąc temu #882180 przez MoNiaaa
niteczka z telefonu duzo osob podobno maproblem moze sie po prostu nieda?

Anitka Hania wymiata na tym zdjeciu :cheer:

u nas znowu kiepska noc :(

ja podaje chrupki kukurydziane Zuzka uwielbia:) wczoraj jadlam loda i tez jej dalam sprobowac :)

http

]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #882187 przez MoNiaaa
a ja dalej nie moge zdjec dodac:(

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #882211 przez motylek19
Czesc dziewczyny:) ja tu nie dodaje Z telefonu bo za duże a zmniejszyć się nie da więc będę Wam na facebooku dodawać:)

Noc Za nami w miarę, chociaż Dawid wstał o 5 :/ ale chociaż tyle ze od 6.30 do 8 30 pospal jeszcze

Anitkade No prześwietne zdjęcie Hani :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Idę zajrzeć na nowe styczniowki :)

10 lata 10 miesiąc temu #882220 przez Bella27
Hej dziewczynki:*
Śliczne wasze pociechy!
Ja też za wczas Janka pochwaliłam bo w nocy co chwile wstawał :angry:
Dziś wpadnie do mnie koleżanka z córeczką(7miesiecy) ciekawe jak Janek zareaguje!Póki co musze ogarnąć mieszkanie i iść na zakupy, a nie chce mi się wcale!
motylek to gratuluję:*

10 lata 10 miesiąc temu #882223 przez MoNiaaa
motylek super decyzja moim zdaniem nie bedziesz zalowac :)
moja Zuzka lubi male dzieci hihra sie do nich zawsze :)

ja zauwazylam ze ona tak nie spi odkad jej posciel zmienilam po za tym chyba jest pelnia i moze tez jakos to wplywa??
oczywiscie moja tesciowa od razu czy jej flache dalam

my ten koscielny slub bierzemy a nie mam sie w co ubrac

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #882227 przez Bella27
Monia może coś jest na rzeczy z tą pełnią, Janek marudny dziś strasznie!!!!! Teraz mu się oko zamknęło ale się wierci strasznie!

10 lata 10 miesiąc temu #882240 przez motylek19
Faktycznie może być coś na rzeczy z ta pełnią bo Dawid od 3 był niespokojny i wstał o 5... A ja nie mogłam zasnąć i dopiero koło 24 poszłam spać

Dzięki dziewczyny :) ciesze się bardzo, czekamy do lipca na świadka bo jest za granicą. Słyszałam przesad ze powinno się brać ślub w miesiącu gdzie jest litera r ale nie wiem czy wierzyć w te zabobony. Właśnie, mam pytanie do dziewczyn po cywilnym, ile Was to wyniosło kosztowo mniej więcej?

Co ile zmieniacie pościel Maluszom?

My się zbieramy powoli na spacerek:*

Monia śliczne zdjęcia Zuzi na fb:*

10 lata 10 miesiąc temu #882244 przez Anitulka
To ja tez mam nadzieje ze to przez pelnie, bo od 2 dni mala sie budzi w nocy i tak marudzi ze mam jej dość... zawsze tylko cyc i spac a teraz chwile poje i płacze nie wiadomo o co i jakas taka nerwowa...

Motylek, gratuluje decyzji ;)

Monia, byliscie juz u tego drugiego ksiedza, zalatwiliscie zeby byly dwie uroczystosci w jeden dzien? Jesli pisalas a mi umknęło to przepraszam :)

10 lata 10 miesiąc temu #882249 przez MoNiaaa
motylek wszystko zalezy czy chcesz po slubie robic jakies przyjecie i na ile osob mysle ze koszt podobnie jak chrzciny wychodzi bo w samym urzedzie to 100 zl chyba sie placilo no i obraczki sa najdrozsze ale moze masz jakies stare pierscionki albo kolczyki to mozesz dac na przetopienie i tyle taniej bedzie :)
ja swoich dalej nie znalazlam :(

Anitulka jestem w kontakcie telefonicznym z tym ksiedzem on ma sie w kurii dowiedziec jak to wyglada i ma mi dac znac juz tez czekam bo nie lubie takiej niepewnosci;/

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #882312 przez ElaM
Tez chce iść na spacerek bo narazie ładne słonko swieci a popołudniu ma padać ale moj mały nie chće jeść i musze czekać aż mu sie zechce,u Was tez dzieci po nocy nie są głodne jak karmie o 4.30 to juz jest 11 a on nieche i tak codziennie.
A na moje dziecko pełnia nie działa spi od 8 do 4.30 i dalej do 9-10 to ja nie powiem codziennie sie wysypiam:)

10 lata 10 miesiąc temu #882324 przez MoNiaaa
u nas jest ponad 30 st juz masakra!!! ja jakos przed poludniem nie lubie wychodzic bo pozniej wracam do domu i zostaje mi chwilka i znowu po Julke a Zuzka sie zlosci ze ja tak tarmosze tam i spowrotem;/

a to 5miesieczna Zuzia :kiss:

i ze wczorajszego spacerku :)

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #882385 przez motylek19
Właśnie najbardziej mi o ten urząd chodziło ale jak 100 tylko to nie ma tragedii :) dzięki Monia. A Ty nie chcesz takiej typowo ślubej sukienki mieć do kościelnego?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka