- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
mamusie ktore podaja swoim dzieciaczkom soczki do picia mozecie mi powiedziec jak je podajecie? znaczy rozcienczacie je czy nie? bo ja malemu dzisiaj kupilam soczek ale na buteleczce nie pisze zeby rozcienczac tylko ze mozna od razu podac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamadzidka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
wybaczcie, że piszę tak nie po kolei ale znowu czytałam na raz dwudniowe zaległości i to z Małym obok
fajnie, że napisałyście że już podajecie obiadki bo już zaczynałam mieć wyrzuty sumienia, że jestem złą matką, że dietę chcę dziecku rozszerzać.
wczoraj Mały dostał swoje pierwsze łyżeczki marchewki
czytam o Waszych relacjach - my nie mamy na co dzień takich problemów bo mieszkamy z dala od naszych rodziców. Ale żałuję, bo nie będzie miał kto pomóc przy dziecku gdy wrócę do pracy...
anitkade - Mały ma włoski jasny brąz teraz, zjaśniały mu od porodu, chyba po tacie bo jest ciemnym blondynem. ale faktycznie na zdjęciu to taki rudasek wyszedł
mój mały tez ma ostatnio problemy ze spaniem w dzień
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
dzis sie udalo ze Zuzka przespala prawie 3 godziny juz dawno tak ladnie nie spala:)
ja jutro ide zalatwiac chrzciny i slub i mam stresa podwojnego pierwsze to rozmowa z proboszczm a drugie ze Zuzie musze z tesciowa zostawic pierwszy raz ale po 19 mamy isc wiec mam nadzieje ze usnie do tego czasu i nie wyczuje ze mama idzie
ja soczku jeszcze nie dawalam kupilam jakis po 5 mc wiec czekam ale napewno rozciencze z woda
a jakie oczka maja wasze maluchy?Zuzia urodzila sie z niebieskimi a robia sie jej teraz takie szaro zielone:) wloski tez jej po malutku rosna zwlaszca z przodu tylko z tylu ma taki lysy placek jak stare dziadki maja
Julka z zoo zadowolona ale byl tam jakis plac zabaw oczywiscie platny a ona jak zobaczyla to juz nic nie chciala ogladac tylko na plac zabaw ale jej nie dalam bo zjezdzalnie ma pod blokiem
niteczka zjadlabym taki obiadek teskni mi sie za pieczarkami a jak narazie to jedyna rzecz ktora zuzia nie toleruje
u nas po slubie chyba tez lepiej niz przed tzn juz nei jest tak burzliwie jak dawniej choc nieraz zdarzaja sie mega awantury na szczecie sporadycznie ale ja mam tak ze jak mi sie zali nazbiera to wybucham jak wulkan i przypomina mi sie wszystko sprzed kilku miesiecy
- ElaM
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja teraz używam Oilatum lekarz przepisał fajnie sie sprawdza ale jak sie skończy to tez coś innego musze kupic i moze spróbuje coś z nivea
A co do ślubu to my zawsze planowaliśmy ale nigdy czasu nie było i pieniędzy a jak zaszłam w ciąże to jakoś pieniadze szybko sie znalazły ,moj M bardIej nalegał ja chciałam po urodzeniu ale on jak to ?musi być przed i kropka.my od razu kościelny bo w sumie juz od 7 lat byliśmy a synek nieplanowany ale teraz to juz bym chciała drugie:)chociaż powiem wam ze jakoś sie oddalilismy od siebie ja zajęta dzieckiem a on praca siłownia jak wróci to gierka i spać a w weekendy jak ma wolne to ja swoje a on swoje jeszcze raEm nawet na spacerze nie byliśmy ale musze nad tym popracować tylko nie wiem jak to będzie bo ja zraz do polski na dosyć długo wiec moze chyba być jeszcze gorzej:(
Moj maluszek ma cały czas niebieskie ale ja mam niebieskie i tatuś wiec chyba sie nie zmienia.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
u nas oczka nadal niebieskie. i mam nadzieję że tak zostanie... chociaż kolor oczu tak na 100% normuje się ok 3 roku życia. tata Igora ma oczy takie hm... szczerze to nawet nie pamiętam jakie:-D zielone? piwne? zielono szare? jakieś takie :-P no a ja mam niebieskie. więc byłoby fantastycznie gdyb oczka miał po mamusi. włoski na pewno będą blond tata blondyn mama zresztą też, więc jakie dziecię ma być...
Igor zjada 5 porcji mleka dziennie. plus obiadek. je co ok 4 godziny na noc zjada ok 19-20 śpi całą noc. czasem budzi się o 3 czasem o 5 jeśli obudzi się o 3 to zje 120 i budzi się ok 6 ale zje dopiero o 8
. jeżeli obudzi się o 5 to obudzi się i tak o 7 ale zje dopiero o 9 ale wtedy zje tylko 90. nie mam pojęcia dlaczego tak. potem co 4 godziny. ostatnio nawet zrobił sobie 6 godzinną przerwę w jedzeniu...
ok 14 zjada obiadek dziś zjadaj marchewkowa z ryżem i dziewczyny zjadł na raz pół słoika.. a ja nie nadarzalam z nabieraniem :-D tak mu smakowala.
Ah mały jak nigdy zrobił dziś 3 kupy... ale myślę że to od zębów...
w ogóle nauczył się wyciągać smoczek z buzi ale nie potrafi go jeszcze złożyć. i wyciąga świadomie... przez co dzisiejsze usypianie trwało godzinę. ale byłam konsekwentna no i nie wzięłam go ani razu na ręce... ogólnie był spokojny, tylko że bez smoczka w buzi spać nie pójdzie. zasypia bez tylko na spacerze
jutro po 10 po wyniki...
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Oczka u nas ciagle niebieskie-w domu takue hasniejsze a na dwirze przesliczne wpadajace w granat. Ja mam piwne a W. zielone, wiec ciekawe jakie jej beda...
My z W. jesteśmy ze sobą 7,5 roku. Ślub by pewnie nic nie zmienił aczkolwiek chciałabym, ale wiadomo zawsze są pilnuejsze wydatki. A odkąd się mala urodziła to na palcach jednej ręki moge policzyć kłótnie, chyba szkoda nam energi na spieranie się o głupoty (jakis powaznych kłótni juz dawno nie mielismy i lepiej niech tak zostanie ).
Dobrej nocy Kochane
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Zanka, jak chcesz prześlij swojego maila, wysle ci zaproszenie do grupy na fb ale tutaj się więcej dzieje
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
W końcu działa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kupiłam małemu sinlac i dałam na wieczór wypil tylko 100 ml ale przespał do rana. Pogoda się u nas klaruje i nie wiem kompletnie jak Janka ubrać1Myślę o samym body na długi rękaw i spodniach ale boję się, że za cienko
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u nas piekna pogoda ale na dwor pojdziemy kolo 14-15 eh mam tyle roboty w domu ze masakra
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
u nas znowu kiepska noc nie wiem czemu zaczela sie tak budzic o 5 juz pobudka i koniec spania
Bella przykro syrasznie jak sie takie wiesci slyszy:(nie rozumiem czemu takie maluszki musza odchodzic:(
a tesciowej nie rozumiem albo dostaja wszyscy albo nikt przeciez sa zabawki dla malych dzieci grzechotki gryzaki itp a jak nie to pampersy moze dac!
moja tesciowa prezentow nie daje ale kasy nie ma za to moge liczyc na pomoc przy dzieciach.moja mama jest w niemczech ale jak wroci to zawsze przywozi ciuszki dla dziewczynek:)jakies zabawki pewnie tez sie znajda
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
A to mój Jasiek, wczoraj skończył 4 miesiące