- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- haniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- haniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- haniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
haniaa- Julek jak mial trzydniowke to temperature mial 39,4C. Ale jemu na zbicie temperatury pomogl Ibuprofen i kupki tez byly luzniejsze. Senny byl caly czas i marudny, ale tak jak mowia dziewczyny na koniec wysypalo go i po dwoch dniach bylo juz po wszystkim. Ale jak mial taka duza temperature to wystraszylismy sie i pojechalismy na pogotowie i tam spedzilismy dobre 4 godziny zanim ktos nas zobaczyl.
- haniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dzisiaj pojechaliśmy di znajomych i Zuzie tak zsypalo ze musieliśmy wracać bo byla cała czerwona i sie strasznie drapala:( ciekwe jak noc będzie wygladala:(
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Pysiaczek- widze ze masz strasznie przechlapane z tym swedzeniem malej. Mi to wyglada na Azs, ale poradzilabym sie na twoim miejscu jakiegos dobrego specjalisty.
U nas na szczescie nie ma takich uczulen czy innych rzeczy. I odpukac mam nadzieje, ze nie bedzie. Moim jedynym zmartwieniem jest to ze bardzo malo je, ale widocznie taki jego urok. Dzisisiaj zjadl troche klusek slaskich z gulaszem i duszona marchewka na maselku. W przyszlym miesiacu mam cytologie, a nawet jeszcze nie zadzwonilam zeby sie umowic na dokladna date i godzine bo ciagle mi to z glowy wylatuje. Dziewczyny tak sobie dzisiaj siedzialam i myslalam jak ten czas szybko leci. Nasze maluszki juz maja po prawie 10 miesiecy. Niedlugo zaczna chodzic, potem biegac, dorastac. I do Julka mowie nie rosnij, zostan taki malutki, bo mama lubi sie do ciebie przytulac. Ostatnio naszly mnie takie jakies mysli i ogolnie mysle co to pozniej bedzie.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

niteczka ja tez tak mam ze chciałabym żeby Zuzia była taka malutka i mamusiowa jak patrze na Julke jaka już duza już ma swoje zdanie pyskować potrafi i tupnąć noga cieko bywa...ale i tak Zuziadla mnie nadal jest wlasnie takim dzidziusiem gdzie Julke w tym wieku widziałam jak duza pannice bo to już prawie rok

pysiaczek strasznie mi was szkoda a zwłaszcza Zuzi

a to moje dziewczynki
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Olgus tez trzydniówki nie miał jeszcźe(odpukać).
Dzis z biegunka juz sie unormowalo troszkę ,w nocy przynajmniej nie było ,a kup to miał sporo wiecej niż 5 dziennie i takie zadziutkie jak woda,i pupa mu sie odparzyla wczoraj to nie dał sie wycierać chusteczkami pod kranem go teściowa myła ,ale dzis juz dobrze tylko małe strupki zostały nie bolące ,maka ziemniaczana zdzialala cuda:)
Moja mama wczoraj zaparzyla szyszki olchy podobno pomagają i daliśmy dla małego i nie wiem czy to one pomogły czy leki, ale na prawdę jest juz lepiej.
Monia dziewczynki slodziutkie ,dwie na różowo

Dla mnie każdy wiek dziecka ,nie ważne czy małe czy większe ma swoje uroki,ja to sie nie moge doczekać jak Olgus będzie większy

No i dzis zauważyłam biała kropeczke na gorze działselek tak wiec mam nadzieje ze to koniec takich meczarni dla małego i juz tylko z górki:)
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ElaM to dobrze ze malemu juz lepiej. Buziaki dla niego:*
My dzisiaj bylismy z Zuzia u dermatologa i w sumie nic nowego nie powiedział. Wspomniał o azs ale raczej by stawiał na alergie. Kazał smarować tym sterydem pimafucort czy jakos tak w każdy bądź razie to samo co alergolog przepisala ale przecież nie będę ciagle smarować dziecka sterydem to kazał na zmiane z balsamem Cethafil jakos tak. Bylismy tez na pobraniu krwi bo chciałam zrobić jej morfologie i Tsh i nie mogli jej pobrać bidulka sie rozwyla na szczęście mąż ja trzymał ale krew byla tak gęsta że nie chciała lecieć i kazali nam wrócić do domu nakarmić mała i napoic i wrócić. Wrocilismy po kilku godz i spowrotem ta sama sytuacja ale jakos kilka kropli pobrali ciekawe czy wystarczy. Bidulka moja obie raczki pokute:( Dobrze ze mąż był ze mną bo ja bym chyba nie dała rady jej trzymać i wogole tak mi jej szkoda bylo ze chcialam z nia z tamtad uciec.