- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- emilka1103
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Mokka ja właśnie od wczoraj mam taki ból (nie cały czas, ale jednak dokucza) po środku brzucha. Nie dzwoniłam do lekarza, bo wizytę mam za tydzień. Ale jak będzie jakiś intensywny to zadzwonie.
Gagutka mój mąż wczoraj był chrzestnym i my kupiliśmy złoty łańcuszek i w koperte włożyliśmy 400 zł.
Domi ja bym na Twoim miejscu pojechała do szpitala. Może zostawią Ciebie w szpitalu i porobią wszystkie badania. Ja tak sobie myślę, że mam naprawdę dobrego lekarza. Wszystko wytłumaczy, opowie. Za język nie trzeba ciągnąć...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mirka26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- inka9922
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Teraz za to jak moge jesc to ciagnie mnie do takich malo zdrowych potraw typu placki ziemniaczane popic coca cola,a przed ciaza to salatki,piersi z kurczaka(na diecie nie bylam bo z natury jestem szczupla)
najwieksza moja mania do tej pory w ciazy to gumy do zucia owocowe matko zuje non stop jak krowa

- inka9922
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Rozumiem Cie dobrze,kazda z nas chce jak najlepiej dla maluszka i martwi sie wszystkim.
To forum jest stworzone (bynajmiej tak mysle) aby sie wspierac.Glowa do gory.Pomyslalam ze jakbys miala numer kom do tego lekarza to mozna spokojnie zadzwonic i zapytac jeszcze raz o sczczegoly,to normalne ze podczas wizyty bylas zdenerwowana i moglo sie wszystko pokrecic.Nie denerwuj sie na zapas bo to niczego nie zmieni
- inka9922
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Jesteście całym moim światem :*

Mnie też często to coś za kuje, to zaboli mocniej a to mięśnie się zepną jakby skurcz jak się pochylę to boli przy prostowaniu...ale przecież tam rośnie macica a w niej nasze maleństwa, z czasem macica zacznie naciskać na wiele narządów i też co chwile coś będzie boleć, wiem że się martwicie ale z maleństwami wszystko dobrze i nie martwcie się na zapas

Mnie osobiście od 2 dni strasznie boli kość ogonowa, w ogóle chyba promieniuje na miednice

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pipinka, może poproś M o masaż. Nawet jak nie pomoże to zawsze jest to jakaś tam przyjemność

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
z dzidzia jest wszystko ok fikał strasznie i wyginał i prostował i machał...
lekarka naj lepsza pod słoncem !! wytłumaczyła powiedziała ze ma prawo mnie przyjac ale zrobi to samo co w domu i moge isc spokojnie a jak co by sie działo mama wrocic. powiedziała ze macica jest jak naj bardziej ksiazkowa ona nie wie co lekarz gadał.
plamienia moga trwac długo nic złego sie z łozyskiem nie dziej.
mam lezec i nie dzwigac oszczedzac sie.i brak leki mam dufaston i dała magnez specjalny i doraznie nospe. wytłumaczyła ze jedyne Bole jakie powinnam sie bac to bule jak na okres i tyle i zywej krwi.JESTEM JUZ SPOKOJNA....
a wiecie co jeszcze widziałam i lekarka potwierdziła na 90 % MAMY SYNKA

no i ma 7 cm
- inka9922
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- majsun
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mi tez lekarz powiedział, że na 90% mamy Synka

Dziewczyny, mam do Was prośbę! Może miałyście doświadczenia w czasie ciąży z opryszczką na ustach? Dzisiaj rano mi się pojawiła. Zawsze stosowałam maść Hascovir, a czasami tabletki Heviran. Teraz nie wiem czy mogę. Wizytę mam dopiero w sierpniu, a telefonu do mojej lekarki tez nie mam. Jeśli coś wiecie to please napiszcie. A jeśli macie dzisiaj wizytę u swoich lekarzy, to będę wdzięczna jeśli się zapytacie co się robi w przypadku opryszczki na ustach.
Pozdrówka
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziewczyny, nie wiem czy to możliwe, ale chyba właśnie dostałam pierwszego kopniaka od mojej fasolki. Poczułam tak jakby ktoś mi dawał delikatne pstryczki palcami z wnętrza brzucha. I tak 3 razy mniej więcej w tym samym miejscu. Uczucie niepodobne do niczego więc myślę, że mogła to być moja fasolka

- Majusia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Domi cieszę sie że wszystko gra

inka ja już w 12 tygodniu na 70% usłyszałam że raczej jąderka, jak dobre usg ma lekarz to już po 12 tygodniu powinien wypatrzeć a w 14 to już na 100 % powinien powiedzieć

- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-