- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Linka2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kociaczek - nie ma znaczenia jaki magnez, ja akurat biorę w tabletkach, ważne, żeby było go duużo ja mam takie tabletki, które się bierze 3 razy dziennie aby zaspokoić 100% zapotrzebowania - zawsze będziesz miała taką informację na opakowaniu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia ładny brzuszek i wcale nie jak wieloryb,nie przesadzaj.Ja to mam brzuchol dopiero. W pierwszej ciązy był mały,w obwodzie do porodu 97,a teraz 20 tydzień leci i już 93!
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Linka2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Remiśleoś - ja przechodziłam dekoloryzację po latach farbowania na ciemny brąz - no ale od razu blondynką nie byłam.. tylko sobie rozjaśniłam do jasnego brązu a potem właśnie pasemkami i teraz jestem blondynką Chyba dzięki temu, że robiłam to stopniowo to za bardzo nie zniszczyłam włosów
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- ulcia78blondi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pipinka, nam się też Amelka podoba i póki co jest na pierwszym miejscu. Jeszcze się zastanawiamy i oswajamy z tym imieniem:-)
Monia, śliczny brzusio! Wyglądasz pięknie, co ty w ogole mowisz o sobie wieloryb!? Proszę...!
Dziewczyny, która z Was była dzisiaj na wizycie?
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja Wam wrzucę zdjęcie jak dojadę do pracy, bo wczoraj mi koleżanka zrobiła, ale mój brzusio nie jest taki piękny jeszcze. Wczoraj mi okulistka powiedziała, że nie widać nawet. Ja tam od razu widzę, no ale może ona miała jeszcze gorszy wzrok Chociaż pod płaszczem to faktycznie, nie za wiele. Wracając do okulistki - i tak muszę iść na początku grudnia na badanie z rozszerzeniem źrenic.
Ja pytałam moją lekarkę o twardnienie brzucha, bo mnie się zdarza tak co 3 dni. Powiedziała, że to nic nie szkodzi i że nic nie muszę robić, jak stwardnieje, a najwyżej mogę magnez wziąć. I mówiła, że jakby co 1-2 godziny twardniał to wtedy jest powód do niepokoju.
Mokka, a Ty byłaś u lekarza? Co Ci powiedział?
W ogóle Hania chyba miała jakiś festiwal tańców irlandzkich w brzuchu przez pół nocy, bo tak tańcowała, że nie mogłam spać
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
Monia!!!!!! Cudny brzuchol też dziś zrobie fotencję swojego
Łał Anitka jak Ty mało przytyjesz w ciąży jesteś taka drobna !! ale brzusio rozkoszny
Mnie dziś kuje brzuch na dole ale to pewnie przez to że nie chciało mi się wcześniej wstać siusiu tylko wolałam spać do póki Bianka śpi i teraz czuje tego skutki
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mokka co do dziwnych sytuacji to ja kiedyś siedziałam na ławce w centrum Katowic z koleżanką. Podszedł Pan w płaszczu z rozpiętym rozporkiem z hasłem "dziewczynki popatrzcie tylko" Oczywiście wstałyśmy i w nogi bo to za nastolatki było, ale wspomnienie nieciekawe.
anitkade a co do wzroku to w tym grudniu to będzie Ci ostatecznie potwierdzać czy możesz rodzić naturalnie tak?
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mokka, fajnie, że się lepiej czujesz. Ja słyszałam, że stopy puchną, ale dłonie pewnie też mogą. Mnie latem czasami puchną palce i wtedy trudno zdjąć obrączkę, ale jak jest na palcu, to nie uwiera. Generalnie mój mąż chyba byłby bardzo smutny, jakbym musiała chodzić bez obrączki, ale wiadomo - są ważniejsze rzeczy.
Właśnie Domi - planujecie ten ślub, czy na razie odpuściliście? Bo nic nie opowiadasz. Takie miałaś przejścia niemiłe, że się w sierpniu nie udało
A co do naszego ogrodzenia, to dopiero jak wrócą z wakacji za 2 tygodnie ponad - przyjadą poprawiać na swój koszt, łącznie z kupieniem nowych słupków itd. Ale budowa domu pewnie ruszy dopiero na wiosnę Smutno mi bardzo z tego powodu. No i tujek w tym roku też nie wsadzimy. Ogólnie kiszka. Ech, budowa domu to nie żarty.
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.