BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 miesiąc temu #738924 przez mirka26
hej dziewczynki ja już kupiłam kombinezoniki na 62 i wcale nie takie duże a udało mi się kupić używany od siostry koleżanki i zapłaciłam tylko 10 zł za sztukę, a dziś dostałam cały wór ubranek na dziewczynkę i wszystko pink hi hi i buciki takie maleńkie... jak się cieszę że to dziewczynka
a tu dzisiaj zła wiadomość, mam plamienie, ale nie duże a mała na szczęście szaleje w brzuszku jak nie przejdzie to jutro na ośrodek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #738928 przez DoMI*
Adka witam :) i fajnie ze synek ja tez mam synka :)
mokka mi siostra dała rozmiar 65 kombinezonu mysle ze bedzie dobry W LUTYM ALBO W MARCU :)
mag wiem strasznie rosnie szybko chyba kloca urodze :)lepiej duzy niz mały he he :)
ja juz mam kołyske w domu ale jest sliczna mowie wam...

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 3 miesiąc temu #738931 przez DoMI*
mirka kurcze nie fajnie. odpoczywaj duzo

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 3 miesiąc temu #738947 przez MoNiaaa
hej laseczki :)

Marcel bardzo ladne imie
Odetka dla mnie za bardzo udziwnione ale jak ci sie Inga podoba a zeby sie nie rymowalo to moze Iga?

ja jutro mam wizyte zobacze ile przytylam
mala coraz bardziej sie rusza i super w koncu jestem spokojna :)

dzis rano zmarla babcia mojego M :( jakis pech straszy u nas ostatnio ;/

anitka nie farbowalam wlosow:P tamto nad woda bylo w sloncu moze dlatego tak wyszlo ogolnie to mam jasny braz z pasemkami i farbuje na rudo ale juz farba sto lat temu sie splukala i nie mam czasu farbowac:P

Domi pochwal sie kolyska!!

ja wlasnie sie tez o kombinezon zastanawiam jaki? Julka tez sie mala urodzila i ciuszki 56 byly za duze ale z kolei szybko rosla a w styczniu zima dopiero sie zacznie...
ja znalazlam sprzedacwce na allegro co ma duzo rzeczy dla dziecka patrzylam glownie pod katem butelki i za ok 22zl mozna kupic duza 250 ml antykolkowa z tommy tippy a w sklepach ok 30/40 zl no i ma pieluszki tetrowe i flanelowe i inne akcesoria musze sie zmobilizowac i zamowic takie pierdolki zeby miec jedna przesylke

http

]

11 lata 3 miesiąc temu #738956 przez MoNiaaa
DZIEWCZYNY PODAWAJCIE AKTUALNE DANE DO TABELKI TERMIN PORODU I PLEC JESLI ZNACIE NOWE DZIEWCZYNY JESLI CHCA BYC W TABELCE ROWNIEZ PROSZE POSTARAM SIE W MIARE AKTUALIZOWAC

http

]

11 lata 3 miesiąc temu #738963 przez Mag
no to muszę poszukać rozejrzeć się za kombinezonami. Chociaż jedno już będzie bo jak do tej pory to nadal nie mam nic.
mirka idź lepiej może na wizytę sprawdzić skąd te plamienia. Ale ogólnie jak tak słyszę po koleżankach to bardzo dużo dziewczyn plami w ciąży, albo z szyjki albo krwiaki jakieś, nie wiem co to się dzieje, niby do lekarzy co chwilę się chodzi i na nowoczesnych sprzętach wszystko jest sprawdzane a tu i tak różne dziwne rzeczy wychodzą. Nie wiem jak te nasze babcie przechodziły ciąże.
Moniaaa współczuję.
Butelki też już szukałam na allegro i nie ma co patrzeć w sklepach bo różnica w cenie jest ogromna. Tak samo laktator, jak będę kupować to tylko przez internet, w sklepie co najmniej połowę więcej chcą.
Adka ja też myślałam, że może dziewczynka będzie, M to od początku mówił, że to syn ma być :) A teraz cieszę się że to chłopak, już się przyzwyczaiłam do tej myśli.

11 lata 3 miesiąc temu #738965 przez Mag
Moniaaa: u mnie termin na 24 styczeń chłopczyk :)

11 lata 3 miesiąc temu #738985 przez mokka
ostatnio w auchanie widziałam laktator ręczny w takiej samej cenie jak na allegro, ale na allegro wiadomo wysyłkę doliczyć należy.
allegro.pl/laktator-reczny-babyono-048-p...wny-i3500670161.html
wydaje mi się, że to był ten model...albo bardzo podobny :) ja w listopadzie się ogarnę i zrobię zamowienie na wszystko co potrzeba na allegro i będzie z głowy. Wózek kupia rodzice, a łóżeczko brat :)

Monia ja mam termin na 2 stycznia, dziewczynka-Zuzia :)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 3 miesiąc temu #739000 przez mirka26
Monia u mnie córka Karolina będzie i zmiana z 12 na 8 stycznia. już mniej plamię ale brzuch mnie boli cały a Karolinka szaleje strasznie
Monia no rzeczywiście jakieś fatum... współczuję

11 lata 3 miesiąc temu #739010 przez Dagnes
U mnie termin 1 stycznia coreczka Wiktoria poki co. Jutro okaza sie na 100 % bo mam wizyte i usg polowkowe.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #739012 przez DoMI*
chlopczyk Tim,termin na 17 styczen jak narazie

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 3 miesiąc temu #739014 przez Dagnes
Mirka ja mam mlodsza siostre i wybieralam dla niej imie wlasnie Karolinka. Jesli to prawda ze charakter ma cos wspolnego z imieniem to bedziesz miala niezle ziolko w domu :)
A sasiada mam Karola to tez dranski byl za malego

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #739030 przez Adka94
DoMi no fajnie też się ciesze.
Mag a u mnie mój chciał od początku dziewczynke a ja chlopca ale jakoś potem przeszło mi na ta dziewczynkę ale i tak się ciesze :) :P

11 lata 3 miesiąc temu #739040 przez kociaczek1610
hej :) widze ze juz kupujecie ciuszki ja jeszcze nic nie mam jestem uziemniona w domu ;/ nie daleko nas robia droge i jest zamknieta wiec jezdza tam koparki itd ;/ eh mnie pobolewa podbrzusze ;/ maly chyba dzis odpoczywa bo prawie wcale nie kopie :( mam jakies dziwne uczucie w pochwie jak by cos tam bylo np zle wlozony tampon :/ u mnie bedzie chlopczyk 16 styczen (jak narazie zobacze co mi gin powie w poniedzialek ) Filip ( no ale moze ulec zmianie maz sie zdecydowac nie moze kreci nosem na kazde imie hihi ) pozdrawiam milej nocy :*

11 lata 3 miesiąc temu #739048 przez remiśleoś
Monia współczuje z powodu babci. U mnie termin 27styczeń synek Leoś.
Mirka dobrze,że plamienia ustają,oby jeszcze brzuch przstał boleć.
Dziewczy a czy któraś z Was bierze już fenoterol? Pytam, bo mi ginek zwiększyl luteine 2x3dziennie i 3x1duphaston.2 x1tardyferon i witaminy.i powiedział,ze jak skurcze nie przejdą do 16.09to mam do szpitala przyjechać na wlewy z fenoterolu.i w sumię to się pogubiłam z tymi skurczami.od poniedziałku jakby mniej mi twardnieje,tzn.nie jest jak skała,bo jak dotykam to opuszek palca wchodzi,ale za to trwa to twardnienie dłużej.jakie Wy macie brzuchy?jak miękke,bo może ja już sobie wymyślam coś?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka