- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Widzę, że nadal w dwupakach:-)
Monia Zuzia jest cudowna:*
Mnie dziewczyny zgaga męczy okropnie.Dziś to cały dzień w łóżku leże, taka jestem śpiąca:(Bardzo chce wytrzymać do stycznia i wierze, że się uda!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

<3b :*
- Adka94
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Nie pisalam dawno ale te swieta byly. Moj mi sie oswiadczyl 25 grudnia i sie zgodzilam bylo cudownie a dzis leze i placze bo moj lezy z jakas okropnym wirusem wymiotuje ma rozwolnienie nawet slabo mu sie zrobilo juz nawet po zwyklej wodzie wymiotuje martwie sie chcialam z nim jechac na szpital ale niechce terez zasnal zobaczymy co bedzie dalej eh:(
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kurcze ten okres świat to same zareczyny. chyba ze 3 moje znajome przyjęły w tym czasie oświadczyny, ale szał

wiecie co... przewracanie się z boku na bok sprawia mi taka trudność że głowa mała... czuje się jak orka :-D przy wstawaniu z łóżka jest "uwolnić orke " :-D a mój poród to będzie uwolnić orke 2 :-D hahaha
- Adka94
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Wykończa mnie te przepowiadające skurcze. Dziś znowu miałam je na tyle bolesne, że serio zastanawiam się czy nie jechać już do szpitala. Od wczoraj mi brzuch twardniał, ale tym się nie przejęłam. Koło 14 zaczęły się bolesne skurcze i przeszły chyba dopiero koło 19.30. Najgorsze jest to, że za każdym razem są one dosyć regularne i bolą od krzyża i podbrzusza i w sumie ja sobie najpierw tłumacze, że jeszcze to na pewno nie porodowe bo są silne, ale nie narastają w czasie, a jak po paru godzinach już się zastanawiam poważnie nad wizytą na porodówce to one przechodzą. Ech...drażni mnie to już.
Adka gratulacje

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Dobrze ze juz koniec bo moglabym penknac

Adka Gratuluję

Kasiek u mnie to samo. Maz juz nie moze wytrzymać i mówi ze żałuję ze nie kupil osobnego materaca do lozka bo jak ja się przekrecam to on podskakuje

Dzis miałam wizytę- rozwarcia brak. W poniedziałek jade do szpitala do gina mojego konkretnie umowic sie na termin cesarki.
Pozdrawiam
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
U mnie masakra. Cale swieta prawie przelezalam, bo jestem przeziebiona. Z nosa sie leje I oslabienie. Na szczescie nie mam temperatury, mam nawet za niska bo 33,6 stopni. Dobrze, ze moj K jest ze mna I opiekuje sie mna bo nie wiem jak bym sobie sama dala rade. Dziewczyny co do przekrecania sie z boku na bok to u mnie jest to samo, tylko ze u mnie to dretwieje mi bok jak za dlugo leze na tym samym boku, a jak juz probuje sie przekrecic to tak rwie mnie w pachwinie tak jakby skurcz czy cos.
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
oh tak!!!! z tymi bulami w pachwinie to tez tak mam. pachwiny bola i ogolnie gora piczki. tak jak konczy a wlasciwie to zaczyna sie ta kreska rozdzielajaca piczke na pol :-D nie wiem jak to ladniej nazwac :-D ogolnie spojenie lonowe boli jak diabli.
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ten termin wybierasz sama czy gin Ci narzuca? Jakiś dzień już upatrzony?

niteczka kup sobie wode morską do nosa i olejek eteryczny sosnowy (do nawilżacza zakrapiaj albo do miseczki z gorącą wodą i wdychaj) bo naprawdę pomagają na katar i inne zatokowe itp historie. Zdrówka życzę!
kasiek, tez mam takie wrażenie jakby mnie tam na dole ktos porządnie skopał

- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ujelas to fantastycznie :-D ja lepiej nie bylam w stanie

wiecie jak ja strasznie nie nawidze nocek?! eh. najchetniej to zupelnie wycielabym je ze swojego zycia. :'( najpierw spac nie moge, potem budze sie co chwila, a na koniec budze sie skoro swit i tyle ze spania :'(
- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Kasiek zglaszalas ten ból lekarce? Bo mnie też bolało ( juz teraz troche przeszło) i lek powiedzala ze to niebezpieczne bo moze sie spojenie za mocno rozejść i po porodzie moga być problemy. Mi od razu zierzyla rozejscie na usg i na kolejnej wizycie znow bedxie mierxyc zeby sprawdzić.
Co do przewracania die to chyba juz na tym etapie kazda z nas ma ten problem niestety.