- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
Kociaczek smaka mi narobiłaś
Mokka może akurat urodzisz w dzień terminu.
Mi się udało zrobić dziś ostatnią fotkę do zestawienia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Anis - przystojniak pełną parą
Ja apetytu nie mam, ale spanie jak u małego dziecka
- Iciulinka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Cieszę się, że wytrzymałam w dwupaku do 2014 Własnie wróciliśmy ze spacerku, bardzo lubię takie rześkie powietrze. Spokojnie wytrzymałam do północy, kładłam się jakoś przed drugą, ale za to rano obudziłam się już przed szóstą i nie mogłam zasnąć musiałam odezpać po śniadaniu. Dziś mam problem ze zgagą,pewnie po wczorajszej wyżerce
Anis super taki mały elegancik!
Dagnes zazdroszczę zestawienia.
Mokka informuj nas na bieżąco co u Ciebie.
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
my poszlismy spac o 21 ale Zuzia obudzila sie na jedzonko o 23;30 wiec obejrzalam fajerwerki i poszlam spac dalej
troche mnie juz wqrza to siedzenie w domu jakby nie patrzec to od miesiaca leze w szpitalu albo siedze w domu i zaczyna mnie to dolowac a na taka pogode tez nie bardzo jest jak wyjsc z Zuzia...
dziewczyny teraz w koncu mozecie spokojnie i bez spiny zaczac sie rozpakowywac!!!!
ale wam zazdroszcze ze dotrwalyscie do stycznia
Oskarek elegancki chlopak z klasa powital nowy rok
Joanna przeurocza twoja Zuzia slodkie ma body ( a ja boje sie zakladac ciuszki przez glowe i narazie wybieram takie rozpinane cale)
a jakie rozm nosza wasze maluchy???moja Zuzia 46 dobrze ze mama mi poprzywozila takie malutkie bo wszytsko na niej by wisialo mam tez takie 50 ale sa jesczze za duze
dagnes super pamiatka i widac jak w ostatnich 3 fotkach brzuch wystrzelil
dobrze ze ja chociaz do lustra sam brzuch sobie fotografowalam bo bym zadnej pamiatki nie miala liczylam na sesje w swieta ale nie dotrwalysmy
w tej chwili mam jakis 1/2 kg na plusie ale brzuch taki sflaczaly mam i tluszczyk na boczkach
ale karmie piersia i nie mozna wielu rzeczy jesc wiec moze to pomoze w rzuceniu jeszcze kilku kg i mam zamiar zaczac cwiczyc ale nie wiem kiedy mozna pewnie jesczze kilka tygodni
czekam na pierwsze styczniowe maluszki
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
co do nudy w szpitalu to doskonale cie rozumiem...ja na patologii przeczytalam 4 ksiazki a i tak sie nudzilam strasznie dlatego przesypialam pol dnia obys wyszla jak najszybciej z dzidziusiem na rekach
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Dagnes- super to zestawienie, bedziesz miala pamiatke.
Ja mam pare zdjec tylko ze swiat I troszke jak bylismy we wrzesniu w Hiszpanii I tyle.
U mnie ogolnie musze powiedziec, ze brzuch bardzo pozno wystrzelil. Ale teraz mam nawet spory I kazdy mi mowi, ze u mnie to wszystko poszlo mi w brzuszek. Dziewczyny, a jak u Was z rozstepami? Ma ktoras, czy same szczesciary?
- joannap1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja Zuza nosi 56 ale nie ktore sa idealne a niektore za duze.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
jej alez naprawde twoja cora to kruszynka :-D o rozmiaze 50 wiedzialam ale ze jest jeszcze mniejszy :-o jej balabym sie chyba wziac ja na rece ale mimo wszystko zazdroszczę że masz już ja przy sobie bo ja doczekać się już nie mogę... no ale co zrobić, przyjdzie i czas na mnie :-D
niteczka
mnie rozstepy niestety nie ominęły... a wręcz przeciwnie!! dopadły mnie od samego początku. a więc mam taki brzuch że szkoda gadać... rozstep na rozstepie... mam ich więcej niż moja mama po 3 dzieci :-o ale u mnie na szczęście tylko na brzuchu... no i pod... a tam to mam taki wielki jeden rozstep że wygląda jak jakąś blizną po operacji albo co... mówię na niego larwa :-D hehe no coz widocznie tak mialo byc. nie przejmuje sie az taki nimi... wiem ze na plazy nie bedzie wygladac to zbyt apetycznie, no ale nie ja pierwsza i nie ostatnia, a to po prostu moje Igorowe krereczki. grunt to akceptowac siebie i czuc sie dobrze ze swoim cialem
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- Dominiczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas problem z karmieniem.tzn. mleka mama az nadto,bo odciagam co 3 godziny po 250-300 ml!ale Leos nie ma tyle sily zeby ciagnac z piersi dlugo i chwilke poje a pozniej trzeba i tak butle podac z tym moim mlekiem.takie mamy zalecenia ze szpitala.niestety wczesniaki maja tak,ze nie czuja czasem glodu i co 3 godziny to ja go sila wybudzam.a w zycui bym nie pomyslala ze to takie upierdliwe bedzie.budze go jakies 15 minut,zmiana pampersa,karmienie piersia okolo pol godziny w czym aktywnie ssie moze z 10 minut.pozniej robie butle ,ktora je jakies kolejne pol godziny.a pozniej odciagam mleko ktorego nie wypil a laktacje trzeba zachowac.wyparzanie laktatora,butli,smoka i cala ta zabawa zajmuje okolo poltorej godziny,nawet dwie i po godzinie spania powtorka z rozrywki:-)
Ale nienarzekam.obiecalam sobie,ze nigdy nie bedearudzic ze sie nie wyspalam,jesli Leos przezyje te ciezkie chwile w szpitalu i trzymam sie tego.odespie jak bedzie starszy.
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Remis, jak super ze sie odezwalas to jestescie na szczescie juz w domku? Powiedz nam jak tam Leos, wszystko w porzadku? No i jak ty sie czujesz?
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja juz tyle razy miałam to KTG, ale to przez te pobyty w szpitalu. mi kiedys polozna tez tlumaczyla te wykresy;)
Nadrabiam z wagą bo jestem 12 kg na plusie, ale mi poszlo w biodra (w obwodzie mam 100 cm) ale mam taki apetyt na słodkie....a nigdy słodyczy nie lubiłam
ulcia mi też M. pomaga, chociaz dzisiaj jest trochelepiej