BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

10 lata 11 miesiąc temu #814393 przez Dagnes
Anis ale masz małego elegancika :)
Kociaczek smaka mi narobiłaś :silly:
Mokka może akurat urodzisz w dzień terminu.
Mi się udało zrobić dziś ostatnią fotkę do zestawienia :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiktoria

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #814397 przez Zanka1989
Dagnes - rewelacyjne zestawienie :):)

Anis - przystojniak pełną parą :):)

Ja apetytu nie mam, ale spanie jak u małego dziecka :)

10 lata 11 miesiąc temu #814405 przez Iciulinka
Witam w Nowym Roku! :laugh:
Cieszę się, że wytrzymałam w dwupaku do 2014 :laugh: Własnie wróciliśmy ze spacerku, bardzo lubię takie rześkie powietrze. Spokojnie wytrzymałam do północy, kładłam się jakoś przed drugą, ale za to rano obudziłam się już przed szóstą i nie mogłam zasnąć :( musiałam odezpać po śniadaniu. Dziś mam problem ze zgagą,pewnie po wczorajszej wyżerce ;)
Anis super taki mały elegancik!
Dagnes zazdroszczę zestawienia.
Mokka informuj nas na bieżąco co u Ciebie.

10 lata 11 miesiąc temu #814415 przez krecia88
Dziewczyny czy tylko ja mam dzis kiepski dzien? Nie wiem czy to wynik nudy, czy zmeczenia ale od godziny chodze i marudze ze juz bym chciala urodzic, a tu jeszcze dwa tygodnie zostaly...

10 lata 11 miesiąc temu #814417 przez MoNiaaa
witam w nowym roku :)

my poszlismy spac o 21 ale Zuzia obudzila sie na jedzonko o 23;30 wiec obejrzalam fajerwerki i poszlam spac dalej :P
troche mnie juz wqrza to siedzenie w domu jakby nie patrzec to od miesiaca leze w szpitalu albo siedze w domu i zaczyna mnie to dolowac a na taka pogode tez nie bardzo jest jak wyjsc z Zuzia...

dziewczyny teraz w koncu mozecie spokojnie i bez spiny zaczac sie rozpakowywac!!!!
ale wam zazdroszcze ze dotrwalyscie do stycznia

Oskarek elegancki chlopak z klasa powital nowy rok :)
Joanna przeurocza twoja Zuzia :) slodkie ma body ( a ja boje sie zakladac ciuszki przez glowe i narazie wybieram takie rozpinane cale)
a jakie rozm nosza wasze maluchy???moja Zuzia 46 dobrze ze mama mi poprzywozila takie malutkie bo wszytsko na niej by wisialo mam tez takie 50 ale sa jesczze za duze :side:

dagnes super pamiatka i widac jak w ostatnich 3 fotkach brzuch wystrzelil :)
dobrze ze ja chociaz do lustra sam brzuch sobie fotografowalam bo bym zadnej pamiatki nie miala liczylam na sesje w swieta ale nie dotrwalysmy :blink:

w tej chwili mam jakis 1/2 kg na plusie ale brzuch taki sflaczaly mam i tluszczyk na boczkach
ale karmie piersia i nie mozna wielu rzeczy jesc wiec moze to pomoze w rzuceniu jeszcze kilku kg i mam zamiar zaczac cwiczyc ale nie wiem kiedy mozna pewnie jesczze kilka tygodni

czekam na pierwsze styczniowe maluszki :lol:

http

]

10 lata 11 miesiąc temu #814418 przez mokka
Dagnes rewelacyjne te foty. Rany ale nudy w tym szpitalu. cisnienie chyba mi nie spadlo bo nadal boli mnie glowa. czy przy wysokim cisnieniu moga wywolywac porod ? Moze zechca mi wywolac jakos niedlugo. ech...byloby spoko

Fasolek [*] 10tc (2016)

10 lata 11 miesiąc temu #814421 przez MoNiaaa
mokka wysokie cisnienie jest dosyc niebezpieczne w ciazy jesli nie dadza rady ci go obnizyc moga probowac wywolywac
co do nudy w szpitalu to doskonale cie rozumiem...ja na patologii przeczytalam 4 ksiazki a i tak sie nudzilam strasznie dlatego przesypialam pol dnia :side: obys wyszla jak najszybciej z dzidziusiem na rekach :)

http

]

10 lata 11 miesiąc temu #814422 przez niteczka
Ja juz po drzemce. Za dlugo nie spalam, bo znowu krecilam sie z boku na bok.
Dagnes- super to zestawienie, bedziesz miala pamiatke.
Ja mam pare zdjec tylko ze swiat I troszke jak bylismy we wrzesniu w Hiszpanii I tyle.
U mnie ogolnie musze powiedziec, ze brzuch bardzo pozno wystrzelil. Ale teraz mam nawet spory I kazdy mi mowi, ze u mnie to wszystko poszlo mi w brzuszek. Dziewczyny, a jak u Was z rozstepami? Ma ktoras, czy same szczesciary?

10 lata 11 miesiąc temu #814426 przez joannap1991
Mokka mi wywolywali bo mialam 160/100 ale oxytocyna nie mozna tylko balonikiem, bo oxy moze jeszzcze bardziej podniesc cisnienie.
Moja Zuza nosi 56 ale nie ktore sa idealne a niektore za duze.

10 lata 11 miesiąc temu #814430 przez kasiek21
monia
jej alez naprawde twoja cora to kruszynka :-D o rozmiaze 50 wiedzialam ale ze jest jeszcze mniejszy :-o jej balabym sie chyba wziac ja na rece :-) ale mimo wszystko zazdroszczę że masz już ja przy sobie bo ja doczekać się już nie mogę... no ale co zrobić, przyjdzie i czas na mnie :-D

niteczka
mnie rozstepy niestety nie ominęły... a wręcz przeciwnie!! dopadły mnie od samego początku. a więc mam taki brzuch że szkoda gadać... rozstep na rozstepie... mam ich więcej niż moja mama po 3 dzieci :-o ale u mnie na szczęście tylko na brzuchu... no i pod... a tam to mam taki wielki jeden rozstep że wygląda jak jakąś blizną po operacji albo co... mówię na niego larwa :-D hehe no coz widocznie tak mialo byc. nie przejmuje sie az taki nimi... wiem ze na plazy nie bedzie wygladac to zbyt apetycznie, no ale nie ja pierwsza i nie ostatnia, a to po prostu moje Igorowe krereczki. :-) grunt to akceptowac siebie i czuc sie dobrze ze swoim cialem :-)

10 lata 11 miesiąc temu #814438 przez kociaczek1610
niteczka rostepow mam caly brzuch masakra jakas a myslalam ze mnie to ominie... eh a co do spania to sie budze czesto na siku... 2- 3 razy wiec nie pamietam miedy cala noc przespalam ;/

10 lata 11 miesiąc temu #814439 przez Dominiczka
Dziewczyny, ktore dodzily gdy zaczynaja sie juz te skorcze porodowe to czuc ruchy dziecka? Tzn czy przy porodzie sie rusza?

10 lata 11 miesiąc temu #814440 przez remiśleoś
Witam w Nowym Roku.zycze Wam szybkich i bezproblemowych porodow i zdrowych dzieci.Ja tak na chwilke zajrzalam.
U nas problem z karmieniem.tzn. mleka mama az nadto,bo odciagam co 3 godziny po 250-300 ml!ale Leos nie ma tyle sily zeby ciagnac z piersi dlugo i chwilke poje a pozniej trzeba i tak butle podac z tym moim mlekiem.takie mamy zalecenia ze szpitala.niestety wczesniaki maja tak,ze nie czuja czasem glodu i co 3 godziny to ja go sila wybudzam.a w zycui bym nie pomyslala ze to takie upierdliwe bedzie.budze go jakies 15 minut,zmiana pampersa,karmienie piersia okolo pol godziny w czym aktywnie ssie moze z 10 minut.pozniej robie butle ,ktora je jakies kolejne pol godziny.a pozniej odciagam mleko ktorego nie wypil a laktacje trzeba zachowac.wyparzanie laktatora,butli,smoka i cala ta zabawa zajmuje okolo poltorej godziny,nawet dwie i po godzinie spania powtorka z rozrywki:-)
Ale nienarzekam.obiecalam sobie,ze nigdy nie bedearudzic ze sie nie wyspalam,jesli Leos przezyje te ciezkie chwile w szpitalu i trzymam sie tego.odespie jak bedzie starszy.

10 lata 11 miesiąc temu #814451 przez Anitulka
Danes, super zestawienie no i kompetne :laugh:

Remis, jak super ze sie odezwalas :kiss: to jestescie na szczescie juz w domku? Powiedz nam jak tam Leos, wszystko w porzadku? No i jak ty sie czujesz?

10 lata 11 miesiąc temu #814462 przez Zanka1989
hihi my też Sylwestra przy Piccolo planujemy.
Ja juz tyle razy miałam to KTG, ale to przez te pobyty w szpitalu. mi kiedys polozna tez tlumaczyla te wykresy;)
Nadrabiam z wagą bo jestem 12 kg na plusie, ale mi poszlo w biodra (w obwodzie mam 100 cm) ale mam taki apetyt na słodkie....a nigdy słodyczy nie lubiłam :P
ulcia mi też M. pomaga, chociaz dzisiaj jest trochelepiej

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka