- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Niteczka jeju o 2:30 spać? Mam nadzieje, że chociaż rano to odespałaś Ja śpię jak suseł(pfu, pfu).
U mnie z seksem marnie, maz już narzeka, ale to dlatego, że boje się, że ruszy mnie przez to przed terminem cięcia. Z Lenką seks był do końca.
Zanka Lenka też drobniutka Musisz się przygotować, że Lenki to broje, wiem coś o tym
Kasiek prasowanko jak dziecko śpi Na początku jest łatwiej niż gdy dziecko ma np roczek.
Monia super, że Zuzka dużo śpi. Co do pępka to Lenka też miała tak długo, choć własnie mocno go czyściłam. Położna mówiła mi, że Lenia po prostu miała bardzo grubą pępowinę i to dlatego dłużej się trzymał.
Monia seksik nadrobicie
Zuzanka jest cudowna! Wygląda jak laleczka Julka nadal zadowolona z siostrzyczki?
Krecia u nas to tylko ja panikuje i się stresuje. Mąż mi dziś powiedział, że do niego nie dociera, że druga taka mała sroczka będzie u nas biegała
Pysiaczek niech maz kupi następne puzzle- jeszcze trudniejsze A nie masz tam jakiś fajnych dziewczyn na sali?
Monia trzymam kciuki za figurkę. Tez mam plan po porodzie trochę zrzucić żeby latem jakoś wyglądać. Tylko ciekawe jak mi to wyjdzie.
Anitkade kurcze zapytam meża o ten fotelik, bo mam Maxi Cosi, ale nie wiem jaki :/
Lenka w przedszkolu średnio. Płakała, gdy chciała siku. Paani ją posadziła na kibelek, a ona płakała, że chce z mamą i siku nie zrobiła. Teraz jak ją pytam czy chce iśc jutro do dzieci to mówi, że nie. Może być kiepsko rano :/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Dorciaition kupil juz drugie z widokiem na morze ładniejsze ale chyba troszke łatwiejsze. Jutro moze sie zabiore za skladanie bo dzisiaj mi sie jakos juz niechce.
A co do dziewczyn to z jedna jestem od poczatku od kad przyszłam a trzecia to co kilka dni sie zmienia.
Dziewczyny niewiecie co z Linka? Od porodu sie chyba nieodzywała?
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
W ogóle dzisiaj miałam piękny plan coś zrobić sensownego, ale jakoś czas mi uciekł, najpierw goście od łazienki, potem poradnia, a po obiedzie zasnęłam i się obudziłam niedawno. Ogólnie dziwnie mam ze spaniem. Pól dnia mogę przespać, a w nocy jak na złość nie mogę. Nie chodzi też o to, że się wysypiam za dnia, bo u teściowej w dzień nie spałam, a i tak miałam problemy ze spaniem w nocy. Może się przestawiam na krótkie drzemki zamiast długiego snu nocnego?
- Iciulinka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anitka ja też mam ostatnio tak, że zjem obiad czy kolację i zaraz znowu czuję głód
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Monia., Zuzia ma 2tyg a taka kruszynka, przynajmniej na zdjęciu, śliczna
Pysiaczek musisz się.uzbroić w cierpliwość. Pomysl.sobie, ze przynajmniej nie musisz sprzątać gotować itp.
Dorciaition, mam nadzieję, ze Lenka jednak się przekona do przedszkola. Podobno początki najgorsze, ale potem to mija. Dacie radę
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
muszę małego jakoś wygonic z brzuszka.
- Asia18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
<3b :*
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- ulcia78blondi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
No to dziewczyny przestoj ruszył, która teraz ?
Ja oczywiście spać już nie mogę :/
Miłego dnia :*
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzisiaj termin porodu. Jeżeli do niedzieli nic się nie wydarzy, to chyba swojego zmolestuje, zeby przyspieszyc. Od 28 tygodnia leżałam plackiem, a teraz Malutka zmieniła zdanie....
Dorciaction - myśle, że każde początki są trudne. Córeczka mojej kuzynki miała tygodniowy bunt przed przedszkolem, a teraz chodzi i jest taka zadowolona