- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- emilka1103
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja nadal mam poczucie, że idzie mi wszystko kiepsko, ale już nie ryczę jak kretynka codziennie, tylko czasem na wieczór jak mnie mąż wkurzy. Np. wczoraj tak było, a Hania jeszcze koncertowała do 3.00 i ogólnie same nerwy w domu były, bez sensu to wszystko.
Monia - nie możesz nagadać tej kadrowej? Przecież to już 2 miesiące od porodu, a ona ma pilniejsze sprawy? Co za zołza. Trzymam kciuki, żeby wszystko sprawnie poszło.
Ulcia - ja w końcu poszłam na pół godzinki. Rano mąż leciał po wózek do auta i żal by mi było nie iść, skoro go fatygowałam

Zaczynam się zastanawiać, czy nie schładzać na noc mieszkania, to by może lepiej spała? Ja już sama nie wiem, co jej jest. Co więcej nie sygnalizuje głodu albo ja jestem taka głupia. Wiem, kiedy jest zmęczona i chyba wiem, kiedy ją boli brzuszek. Pieluszki brudnej to w ogóle nie sygnalizuje, albo ja jestem taka niedomyślna. Ale głodu też nie widzę. Jak minęło ok. 2 godziny od jedzenia i marudzi to ją biorę do karmienia, ale czasem potem dalej marudzi. Ale zwykle zje, tylko jak jest bardzo rozwrzeszczana to nie zje. A czasem może jest znudzona? Takie ma pokwękiwania, niby nie płacze, tylko robi podkówkę i co chwilkę robi "łee" i przerwa i tak w kółko.
Co do trądziku - czytałam, że natłuszczanie może go nasilić. Ale skoro u dziewczyn działa to trzeba próbować

- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mam też z Ziaji ten krem do pielęgnacji i jak smaruje to buzka czerwona ale jak się wchłonie to fajna się robi.Znalazłam próbkę Linodermu i oilatum w tych próbkach ze szpitala to zobaczę czy coś pomoga i dopiero wtedy kupię.
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja z kolei sie juz zastanawiam czy jej cos nie jest ze ciagle placze w dzien nie potrafi usnac za to po kapieli w miare szybko zasypia ok 19:30/20 juz spi tak do 1 w nocy czasem krocej.
ja mam skierowanie do ortopedy i jest kod 203 lub Z03(nie umiem rozszyfrowac) i nie wiem czy to jest na usg czy cos innego bo nie wiem czy muszew o nowe poprosic czy tylko zewby mi lekarka zmienila ortopede na chirurga.jutro pojde to zobacze co mi powie.
ado tej ksiegowej nie mam juz sily!!! ona chyba mi to na zlosc robi.ciekawe kiedy to rodzinne zalatwie..tyle miesiecy w plecy bede bo tego nie wyplaccaja wstecz

- emilka1103
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- joannap1991
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do spania - HAnia śpi nocą po 6-7 godzin, ale też już drugi lekarz mówił, że to ok. No i pięknie przybiera. Jutro idziemy na szczepienie to trzeciej lekarki zapytam. Ech, miałam jej nie dać spać, a tu miała atak kolki i zasnęła umęczona, to nie obudzę przecież. Rany... urwanie głowy z takim bąbelkiem

A co do bąbelka - też się Hani robi i to olewam, ponoć nie przeszkadza jej to.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

dziewczyny mam pytanko czy wasze dzieciaczki maja takie duze brzuszki? jak ''balonik'' kurcze dzis moj M stwierdzil ze maly ma duzy brzuch i jakos mnie to zaniepokoilo ;/
kupki juz byly 3 jak nigdy . ta trzecia to taki piard i byla taka zadsza i taki sluz miala czy cosik. chyba szukam dziury w calym ;/
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mnie dzis martwi to ze jak sie jej odbija po jedzeniu to mleko az nosem idzie. Czy to moze byc przez to moje odciaganie glutkow frida???
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja myślę że nie bo ja też odbiciam małemu frida no i nic takiego nie zauważyłam...
za to mój jakoś wyjątkowo dużo ulewa... tak mi się wydaje... wcześniej ulewał to fakt ale takie małe ilości... a ostatnie jakieś 3 może 4 dni ulewa dużo więcej... no nic.. jutro i tak będziemy u lekarza to się zapytam...
kociaczek ja też nie zauważyłam żeby miał za specjalnie duży brzuszek... taki normalny dzieciowy :-D
my właśnie jesteśmy po kąpieli... i mlody zamiast jeść to ściemnia... ah nie dobrze!!
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Zuzia z kolei od jakiegos czasu wogole nie ulewa choc na poczatku jej sie zdazalo teraz nawet jak ja przewilam to nie ulewa

jutro ide w koncu do szczepienia i po to skierowanie oby tylko nei bylo duzo dzieci jak ostatnio;/
moja Zuzka tez ma taki duzy brzuszek na poczatku tez sie zastanawialam czy to normalne ale juz przywyklam dzieci chyba po prostu takie maja:)
anitka tak zradko Hanulke wrzucasz a taka piekna laleczka:) troche mi moja Zuzie przypomina:) widze ze tez malusio wloskow:)ale jaki wzrok wpatrzony piekna:)
my sie z Julka i Zuzia bawilysmy nawet sporo czasu i zuzia sie interesowala i podsmiechiwala do nas

a dziewczyny ktore byly u ortopedy jak taka wizyta wyglada???bo ja mialam isc ze wzgledu na usg ale jak zalatwie wczesniej to nie wiem czy isc do ortopedy czy odwolac wizyte?
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek