- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013

tak przy okazji jakich programow urzywacie do obrbki zdjec?musze cos sobie zainstalowac ale prostego w obsludze

my mialysmy super noce chyba najlepsza od urodzenia:)
mielismy gosci wiec Zuzia nie bardzo mogla zasnac bo ciagle sie wybudzala.w koncu o 22 ja nakarmilam o 22.30 zasnela i spala do 3.30

taki babelek tez sie u Zuzanki robi i odpada po jakims zcasie i robi sienowy to jest wlasnie od ssania.
u nas problem z tym tradzikiem niemowlecym mala ma okropna buzke

my wlasnie w sierpniu tez mamy urodziny Julki i nie wiem jak wyrobie na te imprezy,,,
Dorcia a ty w domu robisz?
kto robil w domu moglby podac mniej wiecej na ile osob i jak finansowo to wyszlo?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Bardzo ładne zaproszenia. Muszę też o tym pomyśleć, my planujemy chrzciny w maju, czekamy az urodzi synka przyszła matka chrzestna.
Wczoraj sie dowiedziałam od kolezanek, ze ich dzieci zasypiały przy piersi jaj karmiły, odkladały dzieciaczki do łóżeczka i spały! Nie miały problemu z zasypianiem! A my za to mamy

- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

iciulinka moja mala zasypia dosc czesto, ale nie zawsze tak mocno jakbym chciala
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Śliczne zaproszenia, podpinam się pod pytanie kreci o pieluszki dada też próbowałam bo jedną sztukę dostałam w gratisach ze szpitala i niby nic małemu nie było tylko wydają mi się takie sztywne.Tak czy owak jak wasze dzieci na nie reagują?
Co do chrzcin to my w domu robimy ale weźmiemy catering.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Zaproszenia macie naprawdę ładne. Ja to pewnie sama będę robić

Właśnie za ciepło ją na noc otulałam, teraz śpi w body krótki rękaw + pajacyk i na to śpiworek bez rękawów i już. Chociaż spocona nie była nigdy, a jak jest lżej ubrana to mi sie chłodna wydaje, ale nie zimna, więc zostawiam lżej. Dzisiaj też była lżej ubrana na spacerze - bez dodatkowego śpiworka
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja uzywam dada i bardziej mi pasuja niz pampers sa w dotyku moze sztywniejsze ale lepiej do pupy przylegaja i sa bardziej chlonne jak dla mnie sa najlepsze:)
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

My jedynek używaliśmy pampers premium care, ale że dostaliśmy dwie paczki dwójek dady to uzywamy teraz i są ok, różnią się od tych naszych jedynek bo tamte maja taka siateczke, ale malej sie nic z pupa nie dzieje więc pewnie przy nich zostaniemy bo cenowo nie ma porównania

Poza tym bylismy dzis u mojej mamy. Pola wystrojona w sukieneczke, bo taka ladna a jeszcze chwila i z niej wyrośnie, a ona jak na złość dziś w okropnym humorze i zadnego zdjecia bez brzydkich minek nie moglismy zrobic

- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

mam jeszcze 2 ale nastene chyba kupie 3 zobacze jeszcze

u nas na chrzcie bedzie 12os

dzis mlody mi rzygnol chyba z pol butli ;/ ale sie wystraszylam
zmienilam mu to mleko i kupki sa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i wczoraj zlapalam kolejnego dola ;/ chcialam na te ur ubrac sukienke to wygladalam w niej jak bym miala ze 100kg masakra. dzis bylam sie rozejrzec za jakas sukienka wypatrzylam dwie i dupa blada sa dosc ciasne i wszystko sie odbija i dalej mam dola:( MASAKRA! jestem gruba i brzydka ;( ku...a! jeszcze moj M mnie wpienil i sie caly dzien do niego nie odzywalam

- ulcia78blondi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Co do pieluszek my używamy pampersów 2-ek, ale niedawno znalazłam dwie jedynki Dady i użyliśmy na próbę; wydały się nam mięciutkie i dość szerokie jak na jedynki. Gorzej tylko jak już nasiąkną, robią się bardziej sztywne niż pampersy. Reakcji alergicznej nie było. Nie wiem jak to cenowo wychodzi, ale jeśli duża różnica to za jakiś czas spróbujemy kupić paczkę Dady.
Dziewczyny, jakie Wasze dzieciaczki noszą teraz rozmiary? My skończyliśmy dziś 7 tygodni i trochę jestem zdziwiona, bo w sporo ubranek 62 już ledwo wchodzimy a sporo 68 już jest dobrych. Generalnie tylko rękawki w body z dł rękawem 68 są lekko długie. Nie możemy się nadziwić, bo starszy braciszek w tym okresie nosił jeszcze spokojnie 56 i 62.
Rożka na chrzest, który został po braciszku nawet nie mierzę. Coś chyba w tym jest (tak mówią lekarze), że "drugie" dzieci są większe.
Kociaczek, tulę mooooocno! Tacy są niestety faceci:-( Może zadzwoń i po prostu zapytaj czy MMS dotarł.
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Co do pieluch. Zalozylam te dady (2szt) i nie widzialam zeby pupa sie zmienila. Liczylam jaka jest roznica w cenie to wyszlo mi 7gr na pielyszce w przypadku 1 dady i pampersow bialych. Nie wiem jak z wiekszymi rozmiarami bedzie. Teraz jakas promocja na dady 2 jest chyba. Ja mam mega pake bialych pamoersow 2, eiec na razie nie kuouje tyn bardzuej ze jeszcze nieco za duze 2 sa..
Ubranka w sumie to zakladam rozne. Raczej 62, chociaz mam jedne 50/56 ktore sa ciagle dobre. Wszystko zalezy od firmy..

- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Za nami ciężka noc, mały w ogóle nie chciał spać.
Kociaczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My pampersy kończymy 2 i już 3 zaczniemy, a ubranka też dużo na 68 kupujemy bo właśnie 62 na długość są za małe ale jak krecia pisała zależny od firmy bo ubranko ubranku nie równe.
Męczymy się z potówką o ile to jest potówka bo już sama nie wiem, a nie chce brać małego do przychodni do chorych dzieci.Jak mu nie przejdzie to poproszę położną żeby przyjechała i zerknęła i jeśli to nie potówki to do pediatry prywatnie albo dermatologa.
Wczoraj 3 godz byliśmy na spacerze przy okazji zakupy zrobiliśmy, pogoda była piękna, a tatuś pchał wózek i nie chciał mi dac:-)
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

co do chrztu... my mamy zaproszone ok 18 osób z czego 4 dzieci no i jedna babci odpada. niestety choroba rozkłada no i nie da rady być... a szkoda bo to pierwszy tej pra wnuk... ja robię w domu... po średnim obliczeniu kosztów zamknę się z 500 zł. mam taka nadzieję bynajmniej... nie robimy nic specjalnego... zwykły dwu daniowy obiad do tego jakieś ciasto no i tort i to tyle... chcem zrobić na wielkanoc... chociaż teraz tak zastanawiam się nad cateringiem... bo macie racjie jest wygodniej no ale nie wiem jak to cenowo wychodzi... hm chyba czas się rozejrzeć

co do kontaktu z tata... mój też nie jest najlepszy... od kad urodziłam zadzwonił do mnie raz... jak byłam w szpitalu... a teraz nawet nie zapyta jak tam co tam ani nic... więc ja nawet nie pokazuje mu zdjęć... wstawiam na fb to może sobie zobaczyć... widocznie tyle mu wystarczy... nie to nie... prosić się nie będę...
co do pampersów. my od początku używany dady i ja jestem mega zadowolona... nie zamieniłabym na pampersa napewno... mieliśmy parę opakowań pampersa i po prostu ja się na nie wściekalam... używany już 2... a co do promocji na dade no to było opakowanie dwujek 156 szt za 50 zł

a ciuszki... mimo że Igor urodził się tylko 50 cm już zakładamy 62 no i sa na styk... rośnie to moje dziecię jak nic...
w środę szczepienie... usz!!
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U nas piękna noc, mały zasnal o 21 wstał o 1,5 i teraz (8)..
Miłego dnia kochane:*
odezwę się wieczorem