- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- ulcia78blondi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

sliczne te zaproszenia

my chrzciny bedziemy robili w domu bez rzadnych przpychow po prostu ciasto tort cos na cieplo i tyle

ta sesja to u fotografa?koniecznie pochwal sie efektem

- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Tak u fotografa. Jak dostane zdjecia to Wam sie pochwale
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
co do ubierania to anitka chyba rzeczywiscie troche przesadzasz z tymi warstwami ale kasiek z kolei za malo jak dla mnie.jednak jak sie spi to jest chlodniej sam bodziak to moze jakby byly jakies upaly to ok. ja ubieram pajaca i przykrywam kolderka.
na polko ubieram cos z krotkim rekawem na to bluzeczka z dlugim(cienka) i jesczze bluza dresowa a na dol rajtuzki i spodnie dresowe.ale jaks ie cieplej zrobi to bez bluzy dresowej.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Trzymam kciuki żeby i u Was szybko się zagoił.
Koniecznie pokaż fotki.
My będziemy robili sesję jak już Blanka będzie siedzieć. Lence robiliśmy na roczek, ale to była maskra, bo ciągle nam uciekała, a ja od skakania i zabawiania jej byłam spocona.

Co do ubierania zgadzam się z Monią. Nie ma co przesadzać w jedną i drugą stronę.
Ulcia piękne zaproszenia. Zastanawiałam się nawet nad tymi samymi.
Ale w końcu mamy takie bo szybciej mi zrobią (podobno
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

u nas pogoda przesliczna

dziewczyny ile kosztuja u was takie zaproszenia?
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
tak ja pisałam o tym babelku... ale spokojnie... to jest od intensywnego ssania... mój mlody miał takiego babla na całych ustach ale raz schodzi a potem pojawia się spowrotem. on dziecku nie przeszkadza, nie boli i nie pieczę

a co do mojego ubierania małego... może i trochę za lekko go ubieram no ale on nie lubi być ciepło ubrany... dzisiaj na spacerze był ubrany w body na długi rekaw, kombinezon, gruby kocyk no i wiadome ta zasłona od gondoli. i pół godziny po wyjściu z domu mlody już stekal i się wiercil a jak sprawdziłam jego karczek to cały mokry... a jak na logikę... w pokoju mamy średnio ok 21 stopni i niby to jak ubieram małego to za cienko? a ubierzcie się w lato przy takiej temperaturze w body z krótkim rekawem do tego jeszcze bluzkę na długi rekaw spodnie długie i jeszcze przykryjcie się kocem czy kołdra... ja bym nie wytrzymała... ja wiem że takiemu malenstwu jest zimniej niż nam no ale co ja poradzę jak on jest cały spocony jak ubiore go ciepłej... a jak przyjrzyje go po same uszy no to się wścieka no i rozkopuje... no nic... w środę mamy szczepienie no to porozmawiam z pediatra... ja wiem że niby powinno się ubierać o jedną warstwę więcej niż siebie ale nie chce żeby mały był cały zapocony...
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- ulcia78blondi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Monia, nam sie zrobily dwie imprezy, urodziny synka I chrzest malutkiej. Jedni, drudzy chrzestni z dziecmi, dziadkowie, do tego tesciowie sobie zazyczyli zaproszenie swoich znajomych I chcac nie chcac wychodzi ok. 30 osob I ok. 10 dzieci. Nie bylo by szans wszystkich ugoscic w pokoiku nawet nie 10m2. Takie realia.
Krecia, to rzeczywiscie dziwne, ze Wam kazali czyscic dodatkowo bo wtedy nie ma szans na wysuszenie.
Co do ubierania, na zewnatrz my ubieramy body do rekaw, cienkj pajacyk I kombinezon. Bed kocyka I bez spiworka na wozek. I tak jest ok. Jak dokladam kocyk to jest juz zbyt goraco. A w nocy body or rekaw i pajacyk, do tego sredni kocyk, tak jest w san tax skoro my spimy w pizamie i pod koldra. Ja i tak wstaje codziennie z bolacym gardlem, bo mamy zawsze w pokoju obok okno otwarte na wietrzenie, zeby wchodzilo swieze powietrze. A gardlo w ciagu dnia potem przestaje bolec.
Anitka, U nas Amelka jak jej zbyt goraco drze sie w nieboglosy i jest okropnie niespokojna. Moze Hani za cieplo dlatego nie chce spac w nocy?
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mala spi jak zabita wiec ja spiaca przystawilam do cyca bo juz dluga przerwe miala. Ciekawe ile teraz pospi...
- ulcia78blondi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-