- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

eh dzis Filip sie wyciska prezy a nie wiem o co kaman. chyba zly na cycka jest he
na chrzciny chyba zaprosze moja babulke i dziadka z Gliwic napewno itak nie przyjada:Dczyli z nimi byloby 14os
dziewczyny a jakiego robicie torta? ze zdjeciem? czy tylko z napisem? ja rozwazam tez ze zdjeciem

dzis tez mamy sliczna pogode

- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
U nas narazie wszystko w normie. Maly rosnie jak na drozdzach. Spi troszke lepiej niz wczesniej.
Dziewczyny nie przesadzajmy. Nie mozna dzieciaczkow trzymac w sterylnych warunkach. Ktoras z was napisala, ze nie chce brac dziecka do przychodni do chorych ludzi. Ale zauwazmy, ze praktycznie wszedzie ludzie kichaja, prychaja I kaszla. Bo nasze dzieciaczki beda same chorowitki. Ja mojego bobasa hartuje od samego poczatku.
Dziewczyny, a wyczesujecie swoim maluszkom ciemieniuche?
Co do chrzcin to my robimy miedzy czerwcem a lipcem I tez pewnie w domu. Mamy miec okolo 20 osob I robimy w Polsce. Chrzciny beda robione u mojej przyszlej tesciowej. Zdecydowalismy, ze beda w domu bo raz na Jakis czas jezdzimy do Polski, a tymbardziej na chrzciny I nie chcemy robic babci przykrosci I zrobic chrzcin w lokalu.
My uzywamy pampersow Pampers Sensitive 2. Ogolnie sa wporzadku. Maly nie ma zadnych odparzen. Ma sliczna pupcie.
Aha zapomnialam. Podpowiedzcie mi co jest dobre na Katar u maluszka, czy moze ktorejs maluszek mial Katar I z czego uzywala a bylo skuteczne.
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ja sprzątam na raty jak mały śpi, a, że śpi po 15 min to schodzi mi cały dzień na tym ogarnianiu...Ale jupi

Nad tortem się jeszcze nie zastanawiałam bo chrzciny planujemy w maju.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
moj niestety nie zyje juz pol roku:( srasznie mi go brakowalo jak urodzilam wiem ze by strasznie kchal Zuzie, Julka byla jego oczkiem wglowie.teraz julka kaze dawac sobie zdjecie dziadka i mowi ze za nim teskni itp strasznie chwytajace to jest za serce az lzy mam w oczach

my w piatek w koncu pojdziemy do szczepienie.mam nadzieje ze nie beda sie czepiac ze tak pozno...
odkleilam zuzi ten plaster i przepuklina chyba sie schowala ale pepek jest taki brzydki sflaczaly fuj. i brzuszek sie odparzyl troszke

ja sie na mojego M wqrzylam wczoraj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ciuszki uzywamy 56/62
pampersy dada 2 mam jesczze dwie paczki i pozniej nie wiem czy juz na 3nie przejdziemy?
chrzciny w lokalu ok ale wydaje mi sie ze jest bardziej sztywno no i dziecka nie ma gdzie polozyc spac za bardzo tylko wozek zostaje a jak placze maluch to chyba lepiej uspokoic w domku no i wlasnie mam teraz dylemat.ale jesczze kupe czasu mamy takze sie zobaczy:P
torta bedzie mi kuzynka robila bo super robi znalazlam na necie zdjecie jakie bym chciala :okragly gladki biali i z jednej strony obsypany malutkimi kwiatuszkami i tylko napis.
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Tortów jeszcze nie oglądałam, ale chcialabym tak jak monia, taki skromny, gładki i tylko napis i jakieś perełki czy coś (taki sobie ubzdurałam, ale mamy tylko jedną cukiernie w mojej mieścińce więc muszę się zorientować jeszcze co tam robią ciekawego).
Mój W. śpi od kilku dni po przeciwnej stronie łóżka, bo sądzi że się budzi jak wstaje do małej

Poza tym z nowości: Pola od 3 dni ma karmienia po minimum 30 minut każde, już nie wiem o co jej chodzi, ale jak tylko nie śpi to chce jeść... juz mi W. powiedział że może damy jednak butelkę, ale póki co jestem twarda i karmie nawet przez godzinę za jednym zamachem. Mam nadzieje że jej przehszie ta "cycomania"

- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

<3b :*
- emilka1103
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Monia nasza Haneczka miala 55 cm i 3260 wagi.
Nawet nie probuje was nadrabiac

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tez mam dola na mysl o swoim wygladzie.do tego chodze ciagle w tym samym zeby latwo bylo karmic..;/
a taki tort bym chciala
albo taki
- ulcia78blondi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Monia, śliczny torcik!
Ja w sumie zdałam sobie sprawę, że nie wiem jaki będzie nasz tort... wybraliśmy tylko laleczkę na górę i smak tortu, aaa no i na ile osób.
Dla synka jeszcze nie zamówiliśmy, może się dziś uda bo to już w ten weekend. Pewnie jakieś autko na tort sobie wybierze.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
My pampersów używamy Pampresa. Lenka od Dadów miała zawsze chorą dupcię, dlatego teraz się boję, bo Blanka bardzo delikatna. W ogóle chusteczek nie mogę używać, bo za chwilę krostki sie pojawiają :/
Asia trzymajcię się cieplutko. Ucałuj Oliwkę :*
Monia my robimy w restauracji. Nie chce mi się gości obsługiwać

Torcik śliczny.
Ja zamawiam taki tylko jeszcze z imieniem, no i zamiast niebieskiego różowy, choć w sumie niebieski bardziej mi się podoba

Co do dzieci to wezmę im jakiś kocyk i np kolocki żeby się nie nudziły.
U nas problem z kupką, od 3 dni nie zrobiła. Myśle, że od zagęszczacza, które musze jej dawać do mojego mleczka. Dziś jej nie daje, bo bidulka się męczy.
Ulcia kiedy my w końcu te Twoje dzieciaczki zobaczymy?

- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja dzis mialam mega smaka i sobie zrobilam rozpusczalna gdzie wiecej bylo mleka niz kawy, ale mam nadzieje ze julce nie zaszkodzi.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u nas w przeciwna strone od wczoraj ma wodnista kupke:(
i tych chrostek z buzi nie moge sie pozbyc u zuzi

ja kawy nie pije bo nie lubie

- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja narazie smaruje kremem do skory atopowej z ziaji nie wiem czy cos podziala bo dopiero od wczoraj uzywamy