- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Kasiek jestes kolejna, ktora ma wizyte w srode, j tez mam, Aska i chyba Aisod ale nie jestem pewna.
U mojego maluszka chyba dobrze, ale slabo go dzisiaj czuje,a to chyba przez to ze sama sie duzo ruszam i caly czas glodna jestem.
A wczoraj wiieczorem zauwazylam jak mi widac zyly na nogach masakra, jakbym miala rajstopy w Taki wzorek zalozony.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
Ja wizyte mam 7 pazdziernika nusze poczekac jeszcze troche
Gardlo mnie strasznie boli czuje jakbym jakas gule miala w srodku ale hollsy potrafia zdzialac cuda chocuaz przez pol godzinki nie czuje tego bolu
Mi zyly wyszly na piersiach ale to chyba normalne w pierwszej ciazy tez tak mialam.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
wiecie... me dziecie jest szalone, tak to kopie jak nie wiem, ale jak tylko przyloze dlon by je poczuc to przestaje :-D
aj Igor, Igor :-D
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- myszka76
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzięki za trzymanie kciuków, wszystko jest w porządku, maleństwo rośnie, tylko ja nie ale narazie "bez obaw" schudłam 40 dkg,,,ciekawe. Mam ogromne upławy, ale"też bez obaw" poszła cytologia... No zobaczymy. Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę udanego dnia.
Lecę do pracy, papatki.
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
Rzeszów dziś pochmurny... weekend minął... mężuś znów w delegacji a my sobie siedzimy w pracy i właśnie skończyliśmy śniadanko
Maluszek w brzuchu urzęduje, bo go czuje ale dużo zależy od tego co robię i czy się dużo ruszam
USG mamy 19 w czwartek a potem wizytę o u pana doktora 27.09 ale czwartku to już się doczekać nie mogę tym bardziej, że mężuś idzie ze mną po raz pierwszy
Jak widzę rano tą szarówkę za oknem, to czasem mam ochotę rzucić tym wszystkim, iść na zwolnienie i w końcu nic nie robić najgorsze, że po dwóch dniach zaczęłabym umierać z nudów
Kochane życzę Wam miłego i spokojnego dnia
a ja siadam do sterty papierów, którą mam na biurku
do 15:00 już niedługo
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasiu Igorek chce się bawić to dobrze mały łobuziak się szykuje
Myszko i widzisz stres był niepotrzebny, cieszymy się, że wszystko w porządku z Maleństwem i Tobą
Monia jak ja Cię rozumiem, też mam rano momenty wątpliwości, a jak widzę, że za oknem szaro i deszczowo to jedyna myśl, jaka przychodzi mi do głowy to zwolnienie, ale z drugiej strony nudziłabym się w domu, więc jeszcze z dwa miesiące chciałabym przepracować, o ile będzie wszystko w porządku no i będę dawała radę
Wizyta u lekarza z mężem to niezapomniane wrażenie Mój był po prostu tak zszokowany i zachwycony, brak słów
Miłego dnia oby do 16
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jej czy to tylko ja siedze juz na l4?? :-o uwiezcie mi ze wynudzic sie idzie jak cholera, ale no coz.
gratuluje udanej wizyty myszko
edi
ja to mam nadzieje jednak na grzeczne dziecie :-P
eh w ogole coz ja mialam za sen!!!
snilo mi sie ze urodzilam tego mego Igora ale byl tak malenki ze ja go nie potrafilam przebrac, bo wszystko 2 palcami bylo trzeba robic, taki byl malusi :-D
co do wizyt... moj G idzie z nami jutro pierwszy raz chce by choc raz zerknal jak to malenstwo potrafi szalec w brzuszku a nie tylko na zdjeciu no i zeby uslyszal bicie tego malenkiego serduszka. ja za kazdym razem mam lzy w oczach jak tylko to serduszko słysze lub widze chcemy rowniez nagrac cale badanie na plytke, by babcie tez mogly nacieszyc oko tym jakze cudnym widokiem :-D
a wlasnie... miala ktoras z was juz te 3d usg?
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
starałam się Was nadrobić. Kasia proszę odpoczywaj i leż jak najwięcej. Fajnie że idziecie razem na usg Ja połówkowe mam 5 października i też idę z mężem i już się nie mogę doczekać
ale jest beznadziejna pogoda, leje, zimno... br
ja w łóżku z laptopem leżę i nie chce mi się dupska do kuchni po kawę ruszyć ale muszę bo usypiam
Miłego dnia
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Miliaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Za zgodą lekarza wybraliśmy się na tydzień do Turcji. Matko, ale się wygrzałam. Ciepło, plaża, pełen relaks
Jak wróciliśmy umówiłam się do lekarza sprawdzić czy wszystko u nas ok. Dzidzia zdrowa i ujawniła swoją płeć. Będzie chłopczyk. 5 razy pytałam lekarza czy, aby napewno, bo pomimo, że sama czułam, że to chłopak to czekałam na dziewczynkę
Kasia ja miałam Usg 3d i nie płaciłam więcej niż za normalne. Moja lekarka w trakcie badania ogląda dzidzię normalnie lub przełącza sobie na 3d. Według mnie różnica jest duża.
- ineeze
- Wylogowany
- gaworzenie
Podczytuję Was od dawna i postanowiłam dołączyć do Lutóweczek z racji terminu na 13 luty, mam na imię Agnieszka i oczekuję narodzin pierwszego dziecka, wiemy już że będzie to Synek, nad imieniem się zastanawiamy, w grę wchodzi Wojciech, Wiktor, Karol,Aleksander-może mi pomożecie
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
Co do imion?? Wojtek również u nas wchodził w grę
Ale chciałam się pochwalić, że prawdopodobnie będzie Filip :)po trudach, znojach i negocjacjach udało się i mam nadzieję, że już się nam nie odmieni
U mnie w przychodni USG połówkowe i tak jest wykonywane w 3D i całe badanie każda z nas dostaje nagrane na płytkę, więc dziadkowie również będą mogli obejrzeć.
Ponieważ Łukasza nie ma a badanie udało mi się umówić na 19:30 to tatuś będzie miał jak przyjechać i pójść z nami w czwartek wieczorem wszystko opowiem
Miliaa ja też chcę troszkę takiego ciepełka
Jejku jejku jak leje
Kochane
bezpieczny-maluch.com.pl/warsztaty
ja zapisałam się do Rzeszowa, ale może również jest tutaj miasto którejś z Was
Nigdy na czymś takim nie byłam więc opinii nie mam, ale może warto ??