BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 3 miesiąc temu #744389 przez kasiek21
eh lezec :-( fajnie powiedziec. wlasnie przyjechala siostra z szarancza i psem :-( a poza tym chyba jakies chorubsko mnie dopada :-( czuje sie jakas rozbita, katar i kicham jak opetana. chyba czas do lekarza :-(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #744396 przez aska27
kasiek21 napisał:

eh lezec :-( fajnie powiedziec. wlasnie przyjechala siostra z szarancza i psem :-( a poza tym chyba jakies chorubsko mnie dopada :-( czuje sie jakas rozbita, katar i kicham jak opetana. chyba czas do lekarza :-(

Kasiu mus to mus, siostra zrozumie. Musisz teraz dbać nie tylko o sobie,ale tez o maluszka. Dasz radę, po prostu nie chodz za duzo,nie dźwigaj...
Dasz radę,a rodzina na pewno bedzie Cię wspierac.

11 lata 3 miesiąc temu #744398 przez aisod
ojej Kasiek to nie ma żartów, za wszelką cenę leż! A "szarańcza" niech się opiekuje ciocią ;)
Na przeziębienie herbatka z sokiem malinowym i do łóżka! Także tylko leżenie pozostaje :)

Ja uciekam spać! Dobrej nocy!

11 lata 3 miesiąc temu #744492 przez aska27
Dzień dobry :)

11 lata 3 miesiąc temu #744520 przez Edi28
Dzień Dobry :)
Aisod najważniejsze, że z Maleństwem wszystko dobrze, a na następnej wizycie pokaże, jaką ma płeć:)
wola chyba każda tak ma, że odczuwa stres przed wizytą niestety
Kasiu koniecznie dużo odpoczywaj i leż :) na pewno ciężko tak rezygnować z aktywności, ale pamiętaj, że to dla Maluszka :) 3maj się cieplutko i nie daj żadnej chorobie :)
U nas dziś miasto organizuje wehikuł czas, przeniesienie do czasów średniowiecza, będzie turniej rycerski, kramy i inne cuda, a pogoda taka brzydka :( że aż się z domu wychodzić nie chce, ale i tak planujemy wyskoczyć i zobaczyć :)
Miłego dzionka :)

11 lata 3 miesiąc temu #744543 przez aska27
Edi fajna impreza, moze pogoda poprawi się choć troszkę :)

U mnie dolegliwości ciąg dalszy + brak apetytu. Nie wiem czy to czasem przez stres.

11 lata 3 miesiąc temu #744567 przez Marudka
cześć dziewczynki:) we wrocławiu brzydka pogoda od rana pada deszcz pochmurno, dopiero teraz zaczyna się coś rozjaśniać a ja oczywiscie mam wolny weekend :P heheh

czuje juz kopniaczki dzidziusia ale jak przyłoże rękę to bardzo słabo :(

już w środe połówkowe supeeeer nie mogę się doczekać :)

11 lata 3 miesiąc temu #744570 przez kasiek21
dzien dobry.

u nas tez pogoda byle jaka...
a w dodatku w domu nie da sie tak po prostu lezec, bo "szarancza". sa od wczoraj a ja juz mam dosyc :-(
a do tego to rozwarcie. jej tak strasznie sie stresuje. boje sie ze bedzie coraz gorzej :-( juz chyba bardziej wolalabym byc w szpitalu. tam bynajmniej mialabym ta pewnosc ze bym lezala :-( a w domu co chwile ktos cos chce a ja nie mam sily ani ochoty. lezalabym i plakala. martwie sie strasznie o me malenstwo...

11 lata 3 miesiąc temu #744577 przez Marudka
Kasiu nie patrz na nikogo i leż niech sami sobie ze wszystkim radzą, niestety musisz lezec i tego się trzymaj.

Ja dziś sama Mój w pracy bedzie po 16 więc musze przygotować obiad i ogarnąć sypialnie bo dziś robimy przemeblowanie juz tak zeby było gotowe na przyjscie malca :) ale jak narazie ciężko mi wyjsc z łozka przez tą pogodę nawet moja szalona Labradorka leży w swoim kojcu i spi jak nigdy :P :) ale rusze się bo Babcia mojego przyniosła mi rano sałateczkę która pysznie wygląda:P

11 lata 3 miesiąc temu #744591 przez aska27
Zgadzam się z Marudką Kasiu lez i mysl o sobie i dziecku! To ważne.

Marudka ja i Wiola też mamy w środę badanie :)
Fajniutko,ze czujesz dzidziusia :) moze Cię pocieszę jak napiszę,ze gdy przyłożę rękę to dzidziula też się uspokaja :blink: cwaniaki małe :)

a co do pogody to u nas podobnie.

11 lata 3 miesiąc temu #744618 przez wola82
Czesc
A u nas do poludnia padalo, a teraz sloneczko wyszlo :)

Kasiu w ciazy my tez musimy byc troche egoistkami, takze niech dadza Ci spokoj i koniec :evil:
Marudka ale fajnie jest miec takiego psiaka, a to sa ponc bardzo rodzinne psy.
A co do kopniaczkow to u mnie caly brzuch chodzi, z pierwszej ciazy to pozniej zauwazylam cos takiego, a jak wstrzymam oddech, to pepek sie rusza :laugh:
Ide obiad jakis robic, nie mam jakos ochoty :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #744633 przez kasiek21
dziewuszki potrzebuje jakas fajna ksiazke. godna polecenia (greya zadnej czesci na ebooka w rozszerzeniu epub nie ma :-/ i wszystkie ksiazki Harlana Cobena jakie w pl wyszly dawno przeczytalam :-( )

11 lata 3 miesiąc temu #744672 przez wola82
Ja Ci Kasiu moge polecic ksiazki Dana Browna np: Kod da Vinci czy Illuminaci, Anioly i Demony
albo Katarzyny Grocholi np.Houston mamy problem.
A normalnie to tez czytam biograficzne ksiazki o tych kobietych muzulmanskich czy afrykanskich.
Tylko ja jak na razie normalne ksiazki czytam.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744707 przez aska27
Kasiu ja teraz jestem na Etapie Greya ..hmmm podobno Cross jest tez ok

a ja Ci mogę polecić:

Mr Perfect
Linda Howard - taka którą się fajnie czyta, trochę sensacja, komedia, erotyk i dramat w jednym, ciekawa.

Piekło czy niebo
Linda Howard - jak wyżej

Pamiętniki Adama i Ewy" - Mark Twain - mase humoru, ceiniutka ksiażeczka która rozbawia, pokazuje róznice miedzy kobietą a meżczyzną, zakończenie piękne...

Oskar i Pani Róża - Schmitt - Książka którą warto przeczytać,ale zaopatrz się w husteczki

Jak sobie przypomnę dopiszę.

11 lata 3 miesiąc temu #744740 przez kasiek21
dzieki dziewczyny za ksiazki :-) napewno skorzystam lecz najpierw dokoncze ksiazke ktora czytam ponad pol roku :-P a mianowicie Pan Lodowego Ogrodu. ksiazka taka fantastyka ale warta polecenia :-)

a ja dzis nocke spedzam z moim G. cudownie!!! odpoczywam od krzyku szaranczy.
niestety od kad wrocilismy do malborka kazde mieszka u swych rodzicow. me malenswo tez sie cieszy z nock z tata bo az skacze w brzuszku z radosci. polki czuje me szczescie wiem ze jest wszystko dobrze. :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka