BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741622 przez aska27
Dzień dobry :)

Jak minęła Wam noc? Ja się dziś wyspałam... wreszcie :) ale rano obudziło mnie tylko chrapanie męża :dry: i kopniaczki Dzidziuli :)

Legginsy- getry kupione, dizisaj dokupię sobie jeszcze spodnie, no i moze jakies dresy.
Brzuszek rośnie,ale to dobrze... moze uda mi się zrobić zdjecie :)

Kasiu chciałam Ci jeszcze napisać,ze skoro już znasz płeć i wiesz,ze w brzuszku mieszka gorek mozesz kompletować wyprawkę :)
Ciekawe czy ja się dowiem 18 ? :blink: Mam juz taką ochotę na kupienie paru ciuszków :)

Mam nawet zimowy kombinezon,ale różowy, hmm ciekawe czy się przyda,czy jednak będę musiała szukać w innym kolorze :blink: :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #741651 przez Edi28
Hej, Hej :)
nocka minęła dobrze, gorzej niestety było z porankiem i pobudką do pracy :(
w dodatku dzień nie rozpoczął się zbyt dobrze, dostałam burę od szefa, a za chwilę mamy mieć kontrolowaną przerwę w dostawie prądu na 3-4 godziny, ciekawe jak mamy pracować, eh...
Miłego dnia Dziewuszki :)

11 lata 6 miesiąc temu #741656 przez gosiacek
Hej dziewczyny.

Jestem styczniówką 2014 ale piszę do Was z wielką prośbą. Zbieramy pieniądze na operację serduszka małego Nikosia, synka mojej koleżanki. Jedyną szansą na to by żył jest bardzo kosztowna operacja za granicą, bo w PL nikt nie chce mu pomóc sad smiley Do piątku rodzice muszą zrobić przelew do kliniki a brakuje jeszcze połowę kwoty. Jeżeli możecie wspomóc choćby złotówką, to byłoby super, bo liczy się naprawdę każdy grosz.

www.siepomaga.pl/f/corinfantis/c/954

Z góry dziękuję!

11 lata 6 miesiąc temu #741678 przez wola82
Dzien dobry dziewczyny.
Gosiacek jak tylko dam rade to postaram sie pomoc, tylko dlaczego tak male dzieci musza cierpiec, przykre to jest :(

Mi noc minela dosc dobrze, ale mam jakies dziwne dusznosci i tak jakby bol w oskrzelach, a najlepsze, ze moj maz ma to samo.
Tak sie wlasnie zastanawialam nad dolegliwosciami mezow, w naszej ciazy, czy zauwazylyscie u swoich cos takiego, bo jak ja mialam mdlosci to moj mezulek tez, brzuch mu urosl (ale chyba od piwa) i ma zachcianki wieksze niz ja hehe.

Aska to trzymamy kciuki zeby sie kombinezon przydal.

Edi nie daj sie szefowi :)

11 lata 6 miesiąc temu #741851 przez Elmirka85
Edi Wola dobrze pisze, nie daj się szefowi i nie bierz do siebie jego bury i niczym się nie przejmuj :)

ja mam jutro lekarza i się troszkę stresuje już. chciałabym już być po

11 lata 6 miesiąc temu #741905 przez kasiek21
dzien dobry :-)
u nas nocka kiepska :-( niestety.
budze sie w nocy naprawde czesto :-(

asiu
wyprawke szykuje niezaleznie co by sie urodzilo :-P bardziej tak neutralnie :-) ale nie ukrywam ze jest latwiej bo moge troszke poszalec ze wzorami typowo dla chlopaka.
ja dzis zrobilam zakup wyprzedajacy wszystko :-P a mianowicie pizame do szpitala i do karmienia :-D

11 lata 6 miesiąc temu #741962 przez w.monia
Witam :)

Myszkę :) również witam gorąco :)

U nas nocka całkiem dobrze minęła :) szkoda tylko, że bez mężusia, ale już w sobotę rano po 3 tygodniach się zobaczymy :woohoo: Noc jak dla mnie troszkę zbyt krótka, gdy o 5:45 budzik dzwoni niemiłosiernie :)to jakoś nie bardzo mam w sobie chęci, żeby wstawać :)

Powiem Wam, że wiem, że to chłopak, ale jakoś coś mnie trzema do 19 września (bo wtedy mam usg połówkowe) czy to aby na pewno tak :) nie wiem, może bez potrzeby ale tak jakoś :)

Edi28 kochana :) luzik :) głowa do góry i szefem nie ma co się przejmować :silly:

wola82 co do dolegliwości mojego męża to ciężko mi coś powiedzieć, bo za rzadko się widujemy, ale jak zaszłam w ciąże to teść dał mojemu mężowi radę: "Monia, jest teraz w ciąży. Wiesz ona będzie miała różne humory i zachcianki, więc nie dyskutuj z nią bez sensu, bo wiesz kobiety tak mają. Ja to przeżyłem i większość facetów to przeżyła :) dasz radę i TY" - myślałam, że padnę ze śmiechu jak mi to mężuś powtórzył :evil:

Elmirka85 czyżby "syndrom białego fartucha" :) - kochana wszystko będzie dobrze :blink:

Ja ostatnio zaczęłam szukać łóżeczka, komody i jakiegoś regału. Znalazłam i czekam na wycenę :) Chciałam, żeby te mebelki były w miarę dopasowane do tego co teraz mamy :) bo jakoś nie chce zrobić totalnego miszmasz w kawalerce :) Jak mężuś wróci to mamy się zastanowić, co z naszym obecnych mebli wyjedzie, żeby było jak się pomieścić :)

Pozdrawiam Was kochane z pracy, życzę miłego i spokojnego dzionka :) a ja do 15:00 w pracy, potem na 18:00 zmykam na gimnastykę, jak wrócę to opowiem jak było :)

Kombinezonik dla synusia :)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741966 przez aska27
Edi no własnie ta praca,szkoda,ze szef w kiepskim nastroju, dziewczyny mają racje nie daj się,a co :blink:

Wola mój mąż na szczeście nie miewa zachcianek ufff... tego by mi jeszcze brakowało :silly:

Kasiu o fajne zakupy, hmm swoją droga muszę tez dokupic,ostatnio miałąm dwie i zdecydowanie o jedną za mało! Tak wiec dokup sobie jeszcze,naprawdę.

Elmirka ale masz fajnie,ze to juz jutro :) Wiesz ja tez zawsze bardzo się denerwuję,chyba my wszystkie. Napisz koniecznie co i jak u Ciebie i maluszka jak będziesz po badaniu :)

Monika ja am badanie 18 :) Kombinezon śliczny,słodki!!!

11 lata 6 miesiąc temu #742097 przez Elmirka85
Kasiu koszulki ja też miałam 3 i wszystkie się przydały

ja zdecydowanie teraz cierpię na syndrom białego fartucha, ciągle się denerwuje przed wizytami :ohmy: dobrze że mam rano lekarza to jak wrócę to się odezwę

Monia kombinezon śliczny :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #742102 przez kasiek21
dziewuszki wiem ze koszule to tak ze 3 ale az tak szalec nie bede a wiec kupilam na razie 1 za miesiac kolejna i tak jakos sie uzbiera :-)

wrocilam wlasnie z kolejnych zakupow :-P kupilam reczniczek i te rekawiczki na raczki :-) nie moglam sie powstrzymac :-D

11 lata 6 miesiąc temu #742110 przez Marudka
Hej dziewczynki :)
ja wizyte miałam wczoraj.
Dzidziuś zdrowy waży całe 229g :) niestety powiedziałam lekarzowi przed badaniem, że chcialabym znać płeć to jak na złość dzidziol odwrócił się pupą i pupa była a nie poznanie płci :P lekarz się smial ze musiał usłyszeć i się obrócił, to już wiem, że złośliwe po tatusiu :)

18 mam usg połówkowe to moze wtedy będzie widać co tam ma, w sumie chodze prawie co 2 tyg do lekarza to wkońcu może szybko się dowiem bo jestem strasznie ciekawa :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #742289 przez aska27
Kasiu dobrze,ze juz kupujesz, pomalutku,a się uzbiera, wszystko przeciez nieźle kosztuje,nie? :blink:

Marudka ja tez amm 18 badanie... WRESZCIE :) 6 tyg przerwy,zdecydowanie za długo no i się denerwuję już.
Fajnie,ze u Was wszystko dobrze.

Mój synek ma dziś imieniny :) :kiss: moje serduszko! Z tej okazji kupliśmy mu drewniane tory,super zakup,naprawdę. Chociaz Mikołaj tez uwielbia literki i cyferki, dostał jakis czas temu po kuzynie takie małe puzzle piankowe z cyframi i literkami, zna juz wszystkie

A ja dziś kupiłam sobie bardzo fajne i bardzo wygodne spodnie ciążowe.. miód! Ciesze się BARDZO!

11 lata 6 miesiąc temu #742299 przez kasiek21
asia
fakt... wszystko kosztuje. i mimo ze czlowiek stara sie jakos po najmniejszej lini oporu to i tak jest tego tak duzo ze i tak kupa kasy pujdzie. a na niektorych rzeczach wrecz oszczedzac nie wolno. w sumie jakos tak na chwile obecna wszystko w cenach rozsadku :-D za reczniczek zaplacilam 20 zl w PEPCO a to na rasie 3 zl :-P moja pizama tez nie droga. raptem 25 zl. :-D

11 lata 6 miesiąc temu #742316 przez aska27
no i tutaj 25 zł, tutaj 30.. i się uzbiera :)
Ja jutro musze kupic większe staniki, echhh

znowu przyznęłam z Mikołajem, a teraz nie chce mi się dupska ruszyć i iść się umyc.

11 lata 6 miesiąc temu #742317 przez kasiek21
o tak asia wiekszy stanik jest rewelacja :-D ja ostatnio tez kupilam bo w tamtym wytrzymac nie moglam,a mialam go jakies niecale 2 miesiace, a tyle kasy za niego dalam. ja poznaje po tym za maly stanik jak juz nie moge w nim wytrzymac, a same jego sciagniecie jest dla mnie przyjemniejsze niz orgazm :-D a w tamtym juz po prostu tak mnie piersi bolaly ze jak go zakladalam to prawie plakalam :-P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka