BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 6 miesiąc temu #741054 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Kasiu, lepiej isc do lekarza, nie mozna niczego bagatelizowac, chyba Ze ten Bol sie juz nie powtorzyl... Jak sie czujesz?

Marudka, czekamy na wiesci.

Myszko, witaj! Napisz cos o sobie! Date masz pewnie pod koniec lutego, Bo widze, ze tygodniowo jestesmy podobnie :) znasz juz plec? Ja poznam juz w srode! Ale sie ciesze! Bedzie mozna zaczac zakupy! ;)

A u nas, Luki juz spi ( pierwsza drzemka) uspalam go na spacerku, teraz zabieram sie za jego zupke! Oj z tym gotowaniem specjalnie dla dziecka...kiedy to sie skonczy :angry:

Wola, fajnie, Ze juz mocno czujesz dzidziusia. A z tym imieniem, to czesto mysle, jaki ogromny zbieg okolicznosci, ze dwie mamy Lucasa w domu :laugh: to takie niespotykane imie wsrod Polek. Twoj maz jest Polakiem?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #741072 przez kasiek21
ogolnie czuje sie lepiej, z tym ze wlasnie przy zalatwianiu sie mnie boli. wiec mysle ze to jakies zapalenie pecherza. lekarz moj dzis przyjmuje do 13 tylko :-( wiec udam sie do szpitala. mysle ze jak bedzie lepiej. tam od razu zrobia mi badanie moczu.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741075 przez wola82
Majowka napisał:

Wola, fajnie, Ze juz mocno czujesz dzidziusia. A z tym imieniem, to czesto mysle, jaki ogromny zbieg okolicznosci, ze dwie mamy Lucasa w domu :laugh: to takie niespotykane imie wsrod Polek. Twoj maz jest Polakiem?

Moj maz urodzil sie we Wiedniu, ma austriackie obywatelstwo, wychowal sie tutaj, ale twierdzi, ze bardziej czuje sie polakiem, ale w Polsce nie chcial by mieszkac. Jesli chodzi o imie to szukalismy internacjonalnego i ladnego i padlo na Lukas, ale u Ciebie Majowka pisze sie przez "c" jak zauwazylam. A i zdarza sie ze Lukasz tez do niego mowimy, a w Polsce tez jakos wszyscy do niego Lukas mowia.

11 lata 6 miesiąc temu #741079 przez wola82
Kaska A krwe zauwazylas w moczu? Ja tez niedawno mialam zapalenie pecherza i to wlasnie przychodzi tak z nienacka, wspolczuje, ale cos Ci przepisza i ulzy od razu. Trzymaj sie.

11 lata 6 miesiąc temu #741105 przez myszka76
Hey,
Zgadza się termin mam na koniec lutego, zastanawiam się jak "wytrwam" do tego czasu.
W ciąży jestem po raz czwarty...no tak- jestem już "stara", mam 37 lat i nawet nie wiecie jak bardzo się boję, czy na pewno wszystko będzie ok. Moja najmłodsza pociecha ma 11 lat, średni syn ma 14, a najstarszy prawie 17. Szczerze mam takiego stracha, że chwilami aż mnie skręca, uczę się od nowa, bo 12 lat temu jednak wszystko wyglądało inaczej. :(

11 lata 6 miesiąc temu #741123 przez wola82
37 lat i uwazasz, ze jestes stara? Potraktuj ta ciaze jako pierwsza :) znam kobiete, 44 lat urodzila zdrowa i sliczna coreczke, to lekarze nam wmawia, ze w pewnym wieku kobiecie nie wypada czy cos, ale do poki mozemy, to moze sie zdarzyc :) No i pomoc przy dzieciaczku, bedziesz miec. A masz trzech synow, czy corcie tez ?

11 lata 6 miesiąc temu #741130 przez aska27
Hej Myszka witaj :)
z chęcią dopisze Cię do naszej tabelki, na kiedy masz termin?

Kasiu jak u Ciebie????

11 lata 6 miesiąc temu #741148 przez myszka76
Córa Monika ma 11 lat, termin mam na 27 lutego - tylko chłopaków rodziłam 2 tygodnie wcześniej a Monikę tylko dzień wcześniej... Myślicie że będzie dobrze?

11 lata 6 miesiąc temu #741159 przez kasiek21
melduje ze z malenstwem i ze mna jest ok :-) zadnej infekcji grzybiczej w piczy nie mam :-D a pecherz sprawdzimy jutro na badaniu moczu :-)
dostalam tylko nospe, bo doktor mowi ze jest ok :-)
serduszko pieknie bije, rozwarcia nie ma, krwi rowniez nigdyie nie ma. ale za to miedzy nogami mamy pindola :-D a wiec asiu w tabelce niech zostanie Igor :-D
i z usg dzis wychodzi iz to 21 tydzien !!! wow!!!

11 lata 6 miesiąc temu #741172 przez Edi28
Myszko na pewno będzie dobrze, musisz tylko się przestać martwić, bo to na pewno nie pomoże Maleństwu, więcej spokoju :)
Kasiu super, że to nic poważnego :) gratuluję synusia :) wow dwa tygodnie różnicy no to nieźle :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741217 przez aska27
Myszko dopisana :blink:

Kasiu gratuluję synka :) ale duzy musi być z niego bobasek,ze USG 2 tyg wcześniej pokazuje :) super! :) Igorek dopisany :blink:
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741226 przez myszka76
Ale fajna tabelka :) Super, dziękuje... Tylko proszę o zmianę z myszki 72 na 76 ;)
Cieszę się Kasiu,że wszystko w porządku. Jak dobrze, że tu jesteście dziewczyny :)

11 lata 6 miesiąc temu #741443 przez Edi28
Asiu mam prośbę, to chyba inna wersja tabelki, bo uciekło imię mojej Malutkiej. Mogłabyś dopisac Hania :-) Dzięki :-)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741449 przez aska27
ok, dziewczyny tabelka poprawiona :)

w razie czego znajdziecie ją tuż nad suwaczkami moimi LUTY 2014 /informacja dla nowych osób/ :)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #741535 przez wola82
Kaska gratuluje synusia.
Myszko na pewno bedzie dobrze nie martw sie.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka