BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 7 miesiąc temu #740223 przez aska27
Wcinam sobie Kinder Bueno, patrze,a tutaj cisza... hmmm w końcu sobota :blink:

To ja zdradzę Wam,ze czytam Greya, wciągnął mnie paskuda bardzo, "50 twarzy Greya" łyknęłam szybko,obiecałam sobie ,ze nie tknę drugiego tomu,a juz jestem na połowie..tak a propos wolnego czasu :blink: polecam! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #740306 przez w.monia
aska27 Kochana :) dopisz do tabelki u nas "Synuś" bo imię nie wybrane, i skąd jestem Rzeszów :)

A co do Greya to wiem co to jest :) pierwszy tom przeczytałam w pociągu na trasie Rzeszów-Tczew, drugi podczas pobytu w Malborku a trzeci pochłonęłam w domu :P cóż ta książka ma w sobie :)

Buziaki kochane :) ja zmykam do łóżka bo się kiepsko dzisiaj czuje, głowa mnie boli i do tego od rana mam wysokie ciśnienie :/ więc zmykam papap

11 lata 7 miesiąc temu #740473 przez aska27
Monia zgadzam się... potrafi wciągnąc :blink:
Co do tabelki poprawię jak będę w domu :)

Miłej niedzieli dziewczyny :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #740489 przez Edi28
Witajcie :-) ja co prawda Greya nie czytałam, ale uwielbiam czytać więc wiem, jak to jest dać się wciągnąć :-) teraz czytam mniej ksiażek, które bym chciała, ale mam nadzieję, że jak już będę na zwolnieniu nadrobie wszelkie zaleglości :-) chwilowo czytam O obowiązkach przedsiębiorstw energetycznych... i jest to mega mega nudne :-(
Milej niedzieli :-)

11 lata 7 miesiąc temu #740541 przez kasiek21
hej hej dziewczyny
ja wlasnie odpoczywam w blogiej ciszy :-D siostra z szarancza wlasnie pojechali do domu. uff jak wspaniale :-D dwu latka, cztero latek i pies. 10 miesieczny labrador. kocham te dzieci ale sa rozpieszczone jak dziadowski bicz :-D wszystko tylko krzykiem i placzem... plus pies ktory skacze i wszystko gryzie... wiec odpoczynek od nich to tak jakby wygrac na loteri :-D

11 lata 7 miesiąc temu #740571 przez aisod
widać, że weekend, bo mały ruch w interesie ;) u mnie też niedzielny leń :)

Miłego wieczoru!

11 lata 7 miesiąc temu #740674 przez wola82
Dobry wieczor.
Ja tez kiedys mnostwo ksiazazek czytalam, a teraz sporadycznie, jak sie trafi ciekawa.

A mi dzisiaj kuzyn przywiozl z polski przesylke od rodzicow, a w niej wiaderko malin mniam, juz ugotowalam kompocik, jutro robie ciasto z malinami i zapraszam na ciasto i kawe :woohoo:

jak sie czujecie dziewczyny, ja strasznie padnieta dzisiaj jestem, a od jutra na kurs, musze sie przestawic.

A dzidzie juz tak dosc mocno czuje i nawet moge wyczuc, w ktorym miejscu sie znajduje :)

11 lata 7 miesiąc temu #740851 przez Marudka
Asiu - chodze do dwóch na kase chorych :) a co wkońcu za coś płace te składki :)
dziś we wro pogoda paskudna, szaro tak, ale na szczęscie nie pada, a wczoraj bylo tak ładnie :)

teraZ czekam tylko na 15 i wizyta :)

11 lata 7 miesiąc temu #740852 przez Marudka
A Graya też wciągnełam bardzo szybko :) póżniej z koleżanką odkrylysmy jeszcze Crossa podobna tematyka :) a ogólnie to lubie kryminały i staram się dużo czytać :)

11 lata 7 miesiąc temu #740857 przez kasiek21
marudka
powodzenia na wizycie. koniecznie pozniej sie pochwal co i jak.

a ja jestem po kiepskiej nocy :-( i mysle co dalej... chyba przejde sie do szpitala lub lekarza.
wstalam ok 1 w nocy na sisiu a tu magle taki silny bol w prawej stronie podbrzusza... potem pobudka ok 3 i dalej to samo. wzmaga sie podczas robienia sisiu. a wiec mysle sobie wezme nospe i espumisan i powinno puscic... ale gdzie tam :-( nawet ciezko mi usiasc. :-( nie wiem co sie dzieje. boje sie :-(

11 lata 7 miesiąc temu #740872 przez Marudka
ok dam znać :)

ja też tak czasem mam jak za gwałtownie wstane z łóżka w nocy do toalety to mnie tak kuje, albo za długo trzymam

11 lata 7 miesiąc temu #740938 przez Elmirka85
Kasia a może to od trzymania moczu w nocy?? możesz sobie zakupić żurawit, podobno jest całkowicie bezpieczny w ciąży a żurawina super działa na drogi moczowe. ja miałam białko w moczu na początku ciąży a po żurawicie mam super wyniki. ale jak się denerwujesz to dla spokoju może faktycznie przejdź się do lekarza

11 lata 7 miesiąc temu #740946 przez myszka76
Witam wszystkie mamuśki, jestem tu nowa ale mam nadzieję że już niedługo nowa ;)
Pozdrawiam wszystkie panie :)

11 lata 7 miesiąc temu #740956 przez wola82
Czesc.
Witaj Myszka i czuj sie jak u siebie :laugh:
Kasiek moze sie lepiej przejdz do lekarza, to przynajmniej nie bedziesz sie denerwowac, zurawine tez polecam.

11 lata 7 miesiąc temu #740980 przez Edi28
Dzień Dobry :)
Marudka czekamy na info, jak po wizycie :)
Kasiu leć do lekarza, jeśli się niepokoisz, nie ma co się niepotrzebnie stresować, a żurawinę też polecam :)
Witaj Myszko :)
Pozdrawiam i miłego dzionka :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka